Vadkender túra haverokkal teljesen legálisan Budapesten - Meglepkék

19 990 Ft

Kosárba

Vadkender túra haverokkal teljesen legálisan Budapesten

Vadkender túra haverokkal teljesen legálisan Budapesten
Vadkender túra haverokkal teljesen legálisan Budapesten
Vadkender túra haverokkal teljesen legálisan Budapesten
Vadkender túra haverokkal teljesen legálisan Budapesten

Tudtad, hogy lehet kendert termeszteni ha van engedélyed?

Ilyen engedély már kérhető és meg is lehet kapni! A túravezetőnk minden szükséges engedéllyel rendelkezik, ezért tud ilyen érdekes túrát szervezni nektek.

A növény, amit a túra során láthattok, mind külsejében, mind pedig illatában ugyanolyan mint az a vadkender amitől be lehet tépni, azzal a különbséggel hogy ezekben nincs THC, azaz 0,2% alatt van ez a tartalom. Így a növény gyógyító és egészségvédő, és nem a bódító hatásai érvényesülhetnek csak.

Vadkender túránk érdekes, izgalmas és természetesen teljesen legális.

A túra költsége 1 főre szól (19.990 Ft), de egy túrán részt vehetnek 1-6 főig.

Erre az érdekes, izgalmas és egyedi túrára haverok, kollégák és érdeklődő családok is jelentkezhetnek. Élőben láthattok egy igazi beltéri kender kertészetet, elmesélnek nektek rengeteg érdekességet, technikai információt, de ugyanakkor eloszlatnak jópár tévhitet is. A minta kertészetben élő növények vannak, így meg lehet őket szagolni, érinteni is akár, de azért egy szabály van: mindent megmutatunk, de hazavinni a kertészetből nem lehet semmit.

Az ültetvény után irány a konyha, ahol már mint alapanyag használjátok fel a kendert. Megkóstolhatjátok milyen egy Hemp Virgin Mojito, reggeli smoothie, kókuszgolyó vagy más különleges falat amiben az új egészség adalékot használják. Ilyen a kendermag, a kendermagliszt és a kenderolaj.

Készüljetek fel kérdésekkel, mert itt most mindenre választ kaphattok! 

A kender termesztésre az engedélyt már “földi halandók” is megkaphatják, természetesen a megfelelő szabályok betartásával és ebből a legfontosabb szabály és érdekesség, hogy a vadkender virága a TABU.

Ha valaki új üzleti vállalkozásban gondolkodik és szeretné ezt a kertészeti tevékenységet folytatni akkor igencsak hasznos, ha van kitől kérdezni, tapasztalatokat megosztani és a bukkanókat elkerülni.

Ezt az élményajándékot ajánljuk azoknak, akik olyat szeretnének látni aminek a misztikája titokban tart minden információt róla, és csak az illegális részét, tulajdonságait juttatják el a köztudatba. A túra során megismerhetjük a kender termesztés legális részét és felhasználásának szerteágazó lehetőségeit.

A bemutatásra kerülő technológiák felhasználása kizárólag a magyar és EU-s fajtajegyzékben szereplő 0,2% THC tartalom alatti kender termesztésére irányulhat, megfelelő engedély, regisztráció vagy szerződés keretén belül.

Amit a törvény mond:

162/2003. (X. 16.) Korm. rendelet

a kábítószer előállítására alkalmas növények termesztésének, forgalmazásának és felhasználásának rendjéről

3§ (1) Szabadföldön, valamint fedett termesztő berendezésben – a 13. § (1) bekezdésében meghatározott tevékenységek kivételével – kizárólag a Nemzeti vagy a Közösségi Fajtajegyzékben közzétett, alacsony THC tartalmú kender termeszthető.

Hatósági bizonyítvánnyal rendelkezünk alacsony THC tartalmú kender termesztésére Magyarországon, illetve illetve szerződéses partnereinken keresztül termesztetünk, exportálunk, importálunk és kereskedünk is a kender minden részével.

Élmény időtartama
1,5-2 óra
A helyszín leírás

Budpest belváros

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Vadkender túra haverokkal teljesen legálisan Budapesten

19 990 Ft
199 pont ügyfélkártyára