TúráZoo csomag/Közepes - Meglepkék
Töltés...

TúráZoo csomag/Közepes

Ez egy kb 55-60 perces gyermek és állatközpontú foglalkozás. Egy szakember érkezik a hyelszínre a megbeszélt időpontban és tartja az ismertetőt.

Minden állat a felsorolásból sőt néha még több is kiszállításra kerül a megbeszélt heylszínre. Lehet ez lakás, kerti parti helyszíne vagy akár egy iskolai tanterem ahol éppen biológia óra van.
Kollégánk végig beszél , ismertet, kérdésekre válaszol és ami a legfontosabb az összes állatot kézbe is adja. Ez által egy nagyon aktív és Élménydús órát szerez a gyerekeknek akik akár félelmeiket is levetkőzve ismerkednek megy ezekkel a állatokkal.
Rengeteg izgalmas téma felmerül mikor a csemeték elhalmozzák kollégánkat kérdésekkel, az állatok viselkedéséről, érzékelésükről, biológiájukról és persze a Mérgekről, zsákmányolásról.

Ezeket az állatokat visszük a vendégségbe a közepes csomagnál:

-1 db szakállas agáma
-1 db sisakos kaméleon
-2 db leopárd gekkó
-3 db gabonasikó
-1 db királysikló
-1 db korallsikló
-1 db királypiton
-2 db görögteknős
-óriás csótányok

De ha minden Állatot akartok a gyerekek kezébe és azt szeretnétek, hogy Totálisan le legyenek nyűgözve a csemeték akkor itt a legnagyobb VIP lista

Itt vannak már hangzatuk alapján extrémebbnek tűnő állatok, de mindenki biztonságos és veszélytelen.

-1 db szakállas agáma
-1 db sisakos kaméleon
-2 db leopárd gekkó
-3 db gabonasikó
-1 db királysikló
-1 db korallsikló
-1 db királypiton
-2 db görögteknős
-óriás csótányok
-1 db madárpók (ezt is kézbe adjuk)
-1 db erdei skorpió (ezt is kézbe adjuk)
-1 db tigrispiton (kb 2m)
-1 db aligátorteknős (kb 30 cm) a legnagyobb harapású hüllő a világon

Ha kiválasztottad milyen csomagot szeretnél a megrendelés gombbal elküldheted hozzánk megrendelésedet, de ha még kérdések merültek fel akkor írj az info@meglepkek.hu email címre és kollégák azonnal válaszolnak.

ÁLLATI KALANDRA FEL!!!!!


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

TúráZoo csomag/Közepes

54 990 Ft