Tradicionális erőt adó 60 perces thai masszázs - Meglepkék

Tradicionális erőt adó 60 perces thai masszázs

Tradicionális erőt adó 60 perces thai masszázs
Tradicionális erőt adó 60 perces thai masszázs
Tradicionális erőt adó 60 perces thai masszázs
Tradicionális erőt adó 60 perces thai masszázs

Thaiföld leghatékonyabb, egészségmegőrző kezelése! Ajánlott mindenkinek, hiszen az egész testet feléleszti!

Ajánljuk sportolóknak, mozgásszegény életmódot folytatóknak, fizikai munkát végzőknek, stresszes életmódot folytatóknak, alvási nehézségben szenvedőknek, ízületi, reumás panaszokkal élőknek, kismamáknak, Mindenkinek egyaránt. Profi masszőrök egyenesen Thaiföldről érkeztek. 

Ez az olajok és krémek nélkül alkalmazott száraz masszázs a földre helyezett kényelmes mat­ra­con fekve, illetve ülve történik, mi­köz­ben a masszőr is, és a vendég is vékony anyagú, laza masszázs ruhát visel. A sajátos koreográfiájú masszázs­moz­du­la­tok közben a masszőr nem csak a kezét és ujjait, hanem a kézfejét, kö­nyö­két, térdét és a talpát is használja. A masszázs hatékonyságát a különböző testrészek, izmok, izületek lazításán, nyomásán kívül azok sajátos ki­hú­zá­sá­val, nyújtásával, kimozgatásával és kiropogtatásával is fokozzák. Al­kal­ma­zá­sa jó közérzetet biztosít, emellett kiváló gyógyhatása van a szív- és érrendszeri, emésztőszervi és mozgásszervi megbetegedések megelőzésére és kezelésére.

Tradicionális Thaimasszázsról érdekesség

Gyökerei az ősi Indiába nyúlnak vissza. A masszázs hatása elsősorban az energiarendszer kiegynesúlyozásában rejlik. A masszázs az izmok nyomásáva, nyújtásával a szabad energiaáramlást igyekszik biztosítani. Sajátossága, hogy a thai masszőrök ujjaikon kívül kézfejüket, könyöküket, térdüket és lábukat is használják az élettani pontok masszírozása során. A masszázs rendkívüli hatékonyságát a különböző testrészek sajátos kimozgatásával, kiropogtatásával fokozzák. Fizikai és pszichés értelemben a fájdalmak és merevségek oldása, a rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása a cél.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
60 perc
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, VI. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különlegesen "csomagolási" forma, az utalványt antikolt papírra nyomtatjuk, üveg palckba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Tradicionális erőt adó 60 perces thai masszázs

8 900 Ft
89 pont ügyfélkártyára