Tátra szörnyeteggel off-road pályán vezetés - Meglepkék

Tátra szörnyeteggel off-road pályán vezetés

Tátra szörnyeteggel off-road pályán vezetés
Tátra szörnyeteggel off-road pályán vezetés
Tátra szörnyeteggel off-road pályán vezetés
Tátra szörnyeteggel off-road pályán vezetés
Tátra szörnyeteggel off-road pályán vezetés

A Tátra 6x erősebb, mint bármely Monster Truck és 3x akkora. Az élmény is "egyedi" mikor ezen a gépszörnyön ülsz.
Nehéz szavakba foglalni az érzést, ami a monstrum vezetése közben a hatalmába keríti a megajándékozottat. Már a külső szemlélődők is megerősíthetik, hogy igencsak tekintélyt parancsoló méretei vannak a kicsikének!
Aki egyszer kipróbálta, vezette soha nem felejti el.

Miért a Tátra vezetési Off-road programot válasszam ajándékba?
Az élményvezetésben benne van az ajándék belsőkamerás felvétel, ha hozza a mikro SD kártyát.
● A nagyobb járművek szerelmeseinek a legjobb választás
● 15 vagy 30 perces élmény profi csapattal, irányítással
● Emlékezetes meglepetés, amit biztos, hogy nem ajándékoz tovább
● A te ajándékod lesz a legérdekesebb

Mi vár a résztvevőre?
Vezetési napjainkon Meglepkék csapata várja a megajándékozottat a Kiskunlacházi reptéren, regisztráció után instruktor kollégával irány a kamion és a kialakított Off-road pálya.
Átbeszélik a fontosabb részleteket, mi miért és hogyan történik menet közben. Mire kell kifejezetten figyelni, mi történik másképpen, mint egy utcai személyautónál amit megszoktunk.
Utána indulás és a megajándékozotté az irányítás. Tudásának és talpraesettségéhez mérten határozzátok meg a tempót és a manőverezést az akadályok leküzdését.
Programvezetésnél van lehetőség 15 vagy 30 perces élményajándék kiválasztására.

Annak ellenére, hogy terepen érzi magát igazán otthon, aszfalton is könnyedén irányítható. Lehajtva az aszfaltról mutatkoznak meg igazi előnyei: szilárd burkolat hiányában sem kell csökkenteni a sebességet, hiszen a kátyúk, dombok nem számítanak, a fülkében ebből mit sem érezni.
Persze olyan helyeken is vígan elmegy, amelyet normális ember gyalog meg sem közelít.

A pedálok jó távol helyezkednek el egymástól, könnyedén lehet őket kezelni, sőt gondolván a rossz útviszonyokra beépítettek egy kézi gázt is. A motor igazi érdekesség.
A majdnem 400 lóerős 12 hengeres V-motort turbófeltöltővel és levegő-visszahűtéssel látták el, a maximális 1570 Nm-es forgatónyomatékát 1200-as percenkénti fordulatszámnál adja le. 

Technikai adatok:
Típus: Tátra 815.
Motor: V12, 19000 ccm.
Össztömeg: 120 Tonna.

A Tátra Kamion Off-road program helyszíne: Kiskunlacházi repülőtér

Ezen a területen a dombos területen alakítunk ki egy off-road terepnek megfelelő, a Tátra képességeit megmutató akadálypályát.

Az élményprogram Kiskunlacházán Pályaautózásainkkal egy időben leginkább május 1 és október 31 közé tehető szezonban. Ebben az időszakban tudunk biztonságos körülmények között havonta több alkalommal is vezetési időpontokat biztosítani.

Ezen időszakon kívül csapatunk is téli üzemmódba vált és csak ritka, időjárási szempontból ideális esetben tartunk vezetéseket, de előre ezek nem kiszámíthatók.
Ezért ha szezon időszakon kívül vásárolsz ilyen Élményutalványt ajándékba, Születésnapra, Évfordulóra vagy akár Karácsonyra ne érjen se téged se a megajándékozottat váratlanul, hogy annak felhasználására csak a rossz időjárási körülmények elmúlása után az autózási szezonban lesz lehetőség.
Nekünk mindennél fontosabb a Résztvevő biztonsága és azt csak a megfelelő autózási körülmények között tudjuk biztosítani. Köszönjük!

Élmény időtartama
15-30 perc

informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Tátra szörnyeteggel off-road pályán vezetés

24 990 Ft-tól