Tandem siklóernyőzés - Meglepkék
Töltés...

Tandem siklóernyőzés

A repülés fantasztikus élményét élheti át. Tapasztalt tandem pilóta gondoskodik arról, hogy teljes biztonságban legyél és csak a lábad alatt elterülő gyönyörű tájjal kelljen foglalkoznia a magasban.
Nincs zuhanás, motorzúgás, a repülés alacsony sebességgel történik, a lebegés élményéhez ez áll a legközelebb és pontosan ezért egyáltalán nem is félelmetes.

Ez a repülés legszabadabb formája! Leginkább a természet erejére hagyatkozva együtt szárnyalunk a madarakkal, felrepülünk a felhőkig, hegyoldalak és sziklafalak mentén osonunk csendesen. Egy igazi kóstoló az élet ízéből!

Felszállás valamely Budapest 30-40 km-es vonzáskörzetén belüli hegyről, vagy csörlöberendezés segítségével csörlésből történik.
Utóbbi esetben a felszállás Budapesttől kb. 30 km-re észak-keletre található csörlőpályánk egyikén történik.
A repülés időtartama az aktuális időjárás függvénye, de csörlés esetén pár perc alatt 3-400 méter magasra emelkedünk, így utasunknak garantáltan egy igazi panorámarepülésben lesz része.

Igyekszünk olyan napot választani a repüléshez, amikor majdnem biztosan hosszabb időt fent tudunk maradni, de 100%-ban nem tudjuk garantálni a repülési időtartamot, mivel az a lokális légáramlatok függvénye, ami előre nem kiszámítható. Általában egy repülés 10-20 perc szokott lenni.

Évszak: a repüléseket az időjárás alakulásának függvényében, általában március végétől október végéig tartjuk.

Ki repülhet?
A repülésben 30-110 kg közötti súlyú utasok vehetnek részt.
14 év alatt szülői hozzájárulás szükséges.
A repülésen mindenki saját felelősségére vesz részt, az alkalmas egészségi állapot szintén mindenkinek egyéni felelőssége.
Bármely a repülés biztonságát veszélyeztető tényező esetén (alkoholos állapot, drog, vagy gyógyszer hatása, stb.) a pilóta a repülést megtagadhatja.

Helyszín: az aktuális szélviszonyok függvénye, de Bp. 30-40km-es vonzáskörzetében lévő hegyek egyike. Pontos helyszínt a repülés szervezésekor egyeztetjük.

Mikor, melyik napon?
Igyekszünk olyan napot választani a repüléshez, amikor majdnem biztosan hosszabb időt fent tudunk maradni, de 100%-osan nem tudjuk garantálni a repülési időtartamot. Általában egy repülés 15-25 perc szokott lenni.
Van, hogy sajnos a helyszínen, rövid idő leforgása alatt alakulnak ki olyan meteorológiai körülmények, amik a repülés biztonságát veszélyeztethetik, és a repülést nem tudjuk teljesíteni. Természetesen ebben az esetben a repülésre új időpontot egyeztetünk, vagy amennyiben van rá esély és lehetséges, ki kell várni míg az időjárás ismét alkalmas lesz a biztonságos felszállásra.

Melyik napszakban repülünk: a repüléseket évszaktól függően, általában napközben 12-18h között szervezzük, mert ekkor aktívabbak az emelő légáramlatok.

ELŐFORDUL, HOGY AZ ELŐRE, EGY ADOTT NAPRA MEGBESZÉLT REPÜLÉST SAJNOS NEM TUDJUK TELJESÍTENI, AZ IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEK MIATT! AZ, HOGY AZ AKTUÁLIS NAPON TUDUNK-E REPÜLNI, AZ LEGKORÁBBAN 48 ÓRÁVAL ELŐTTE DERÜL KI, A METEOROLÓGIAI PROGNÓZIS ALAPJÁN.

Egy időjárás-figyelő oldal, amit leggyakrabban használunk: www.windguru.cz

Kiegészítő információk:
Minimum korhatár 7 év. A repülésben 25kg-nál nehezebb és 110kg-nál könnyebb személyek vehetnek csak részt. Futni tudás szükséges, illetve minden olyan krónikus betegségről tájékoztatni kell a pilótát, ami befolyásolhatja a repülést (cukorbetegség, epilepszia, stb.).
Napszemüveg, sportos szélálló öltözet és zárt cipő szükséges minden évszakban.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Tandem siklóernyőzés

24 990 Ft-tól