Tandem siklóernyőzés - Meglepkék

Tandem siklóernyőzés

Tandem siklóernyőzés
Tandem siklóernyőzés
Tandem siklóernyőzés
Tandem siklóernyőzés
Tandem siklóernyőzés
Tandem siklóernyőzés
Tandem siklóernyőzés
Tandem siklóernyőzés

A repülés fantasztikus élményét élheti át. Tapasztalt tandem pilóta gondoskodik arról, hogy teljes biztonságban legyél és csak a lábad alatt elterülő gyönyörű tájjal kelljen foglalkoznia a magasban.
Nincs zuhanás, motorzúgás, a repülés alacsony sebességgel történik, a lebegés élményéhez ez áll a legközelebb és pontosan ezért egyáltalán nem is félelmetes.

Ez a repülés legszabadabb formája! Leginkább a természet erejére hagyatkozva együtt szárnyalunk a madarakkal, felrepülünk a felhőkig, hegyoldalak és sziklafalak mentén osonunk csendesen. Egy igazi kóstoló az élet ízéből!

Felszállás valamely Budapest 30-40 km-es vonzáskörzetén belüli hegyről, vagy csörlöberendezés segítségével csörlésből történik.
Utóbbi esetben a felszállás Budapesttől kb. 30 km-re észak-keletre található csörlőpályánk egyikén történik.
A repülés időtartama az aktuális időjárás függvénye, de csörlés esetén pár perc alatt 3-400 méter magasra emelkedünk, így utasunknak garantáltan egy igazi panorámarepülésben lesz része.

Igyekszünk olyan napot választani a repüléshez, amikor majdnem biztosan hosszabb időt fent tudunk maradni, de 100%-ban nem tudjuk garantálni a repülési időtartamot, mivel az a lokális légáramlatok függvénye, ami előre nem kiszámítható. Általában egy repülés 10-20 perc szokott lenni.

Évszak: a repüléseket az időjárás alakulásának függvényében, általában március végétől október végéig tartjuk.

Ki repülhet?
A repülésben 30-110 kg közötti súlyú utasok vehetnek részt.
14 év alatt szülői hozzájárulás szükséges.
A repülésen mindenki saját felelősségére vesz részt, az alkalmas egészségi állapot szintén mindenkinek egyéni felelőssége.
Bármely a repülés biztonságát veszélyeztető tényező esetén (alkoholos állapot, drog, vagy gyógyszer hatása, stb.) a pilóta a repülést megtagadhatja.

Helyszín: az aktuális szélviszonyok függvénye, de Bp. 30-40km-es vonzáskörzetében lévő hegyek egyike. Pontos helyszínt a repülés szervezésekor egyeztetjük.

Mikor, melyik napon?
Igyekszünk olyan napot választani a repüléshez, amikor majdnem biztosan hosszabb időt fent tudunk maradni, de 100%-osan nem tudjuk garantálni a repülési időtartamot. Általában egy repülés 15-25 perc szokott lenni.
Van, hogy sajnos a helyszínen, rövid idő leforgása alatt alakulnak ki olyan meteorológiai körülmények, amik a repülés biztonságát veszélyeztethetik, és a repülést nem tudjuk teljesíteni. Természetesen ebben az esetben a repülésre új időpontot egyeztetünk, vagy amennyiben van rá esély és lehetséges, ki kell várni míg az időjárás ismét alkalmas lesz a biztonságos felszállásra.

Melyik napszakban repülünk: a repüléseket évszaktól függően, általában napközben 12-18h között szervezzük, mert ekkor aktívabbak az emelő légáramlatok.

ELŐFORDUL, HOGY AZ ELŐRE, EGY ADOTT NAPRA MEGBESZÉLT REPÜLÉST SAJNOS NEM TUDJUK TELJESÍTENI, AZ IDŐJÁRÁSI KÖRÜLMÉNYEK MIATT! AZ, HOGY AZ AKTUÁLIS NAPON TUDUNK-E REPÜLNI, AZ LEGKORÁBBAN 48 ÓRÁVAL ELŐTTE DERÜL KI, A METEOROLÓGIAI PROGNÓZIS ALAPJÁN.

Egy időjárás-figyelő oldal, amit leggyakrabban használunk: www.windguru.cz

Kiegészítő információk:
Minimum korhatár 7 év. A repülésben 25kg-nál nehezebb és 110kg-nál könnyebb személyek vehetnek csak részt. Futni tudás szükséges, illetve minden olyan krónikus betegségről tájékoztatni kell a pilótát, ami befolyásolhatja a repülést (cukorbetegség, epilepszia, stb.).
Napszemüveg, sportos szélálló öltözet és zárt cipő szükséges minden évszakban.

Élmény időtartama
10-20 perc

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palckba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konktér utalványról egyedi puzzlet készítünk - 3.990 Ft

Tandem siklóernyőzés

19 990 Ft-tól
199 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények