Szuper verdák csomag a DRX-Ringen - Meglepkék
Töltés...

Szuper verdák csomag a DRX-Ringen

Szuper verdák csomag a DRX-Ringen
Szuper verdák csomag a DRX-Ringen
Szuper verdák csomag a DRX-Ringen
Szuper verdák csomag a DRX-Ringen

Vezess 3x3, vagy akár 3x6 kör McLaren, Ferarri és Lamborghini szuper verdát a DRX-Ringen!

Technikai adatok:

Modell: Laborghini Gallardo LP 550-2 5.2
Maximális teljesítmény: 550 LE
Maximális nyomaték: 540 Nm
Motor: V10
Hengerűrtartalom: 5204 cm3
Gyorsulás 0-100 km/óra: 3.9 mp
Végsebesség: 320 km/h.

Modell: Ferrari 458 Italia
Maximális teljesítmény: 570 LE
Maximális nyomaték: 540 Nm/6000 rpm.
Motor: V8
Hengerűrtartalom: 4497 ccm3
Gyorsulás 100 km-h-ra: 3,4 mp.
Végsebesség: 325 km/h.

Modell: McLaren MP4-12C
Maximális teljesítmény: 450 KW, 625 LE
Maximális nyomaték: 680 nm
Motor: V8 

Hengerűrtartalom: 3799 ccm
Gyorsulás 0-100 km/ó: 3,1 mp
Végsebesség: 333 km/óra
Hajtás: hátsókerék

Hajtómű fajtája: automata
Sebességfokozatok száma: 7
Súly: 1430 kg.

Ajándékba adunk egy nyakbaakasztót és egy belső kamerás felvételt.

A helyszín leírás

A vezetési élmény helyszíne a nagy sebességű DRX Ring!

A Meglepkék DRX Ring pályavezetése a kiskunlacházi reptéren lett kialakítva, ahol széles aszfalt felület biztosítja a biztonságos száguldozást az ajándékozottnak. A kiskunlacházi reptér, és a DRX Ring Budapesttől 35 km-re helyezkedik el, az M0-ás Dunaharaszti lehajtójától 20 km-re! 

A DRX Ring hossza 2 km, több ezer négyzetméteres egybefüggő betonos pálya, melynek része egy nagy sebességű egyenes szakasz, ahol a sofőr tudásától függően akár 200 km/h-ra is fel tud gyorsulni az autós élményajándékával! 

A Meglepkék DRX Ring azért is lett a kiskunlacházi reptérre kialakítva, mert más, kisebb versenypályákkal ellentétben itt ténylegesen oda tud lépni a versenyautónak a résztvevő, így biztonságosan és maximálisan ki tudja használni a születésnapi, névnapi, karácsonyi ajándékot!

Időpont egyeztetés

A pályaautózás és Élményvezetés szezonja függ az időjárástól, de leginkább május 1 és október 31 közé tehető. Ebben az időszakban tudunk biztonságos körülmények között havonta több alkalommal is vezetési időpontokat biztosítani.

Ezen időszakon kívül csapatunk is téli üzemmódba vált és csak ritka, időjárási szempontból ideális esetben tartunk vezetéseket, de előre ezek nem kiszámíthatók.

Ezért ha szezon időszakon kívül vásárolsz ilyen Élményutalványt ajándékba, Születésnapra, Évfordulóra vagy akár Karácsonyra ne érjen se téged se a megajándékozottat váratlanul, hogy annak felhasználására csak a rossz időjárási körülmények elmúlása után az autózási szezonban lesz lehetőség.

Nekünk mindennél fontosabb a Résztvevő biztonsága és azt csak a megfelelő autózási körülmények között tudjuk biztosítani. Köszönjük!


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Szuper verdák csomag a DRX-Ringen

184 700 Ft-tól

Kapcsolódó élmények