Szuper csapatépítő búvárkaland a Lupa tavon cégeknek akár 30-40 főnek is - Meglepkék
Töltés...

Szuper csapatépítő búvárkaland a Lupa tavon cégeknek akár 30-40 főnek is

Jöhet egy karibi élmény?

Állj meg egy pillanatra és képzeld el a következőt: egy fehér homokos parton sétáltok.
A vízpart trópusi hangulatot idéz, a víztükör pedig kristálytiszta. Mit szólnál, ha azt mondanánk, ehhez el sem kell elhagynotok az országot?
Sőt, mindezt a fővárostól alig néhány kilométerre találjátok meg. Ez ugyanis a Lupa Beach.
Most ebben a mesés környezetben búvárkodhattok, kiegészítő programként pedig grillezhettek vagy bográcsozhattok.Mivel a merülés a mi fantáziánkat is izgatta, ezért kipróbáltuk.
Az érkezésünkkor egy búvároktató fogadott minket és bevitt a félszigetre a bázishoz, ahol mindenki megkapta a megfelelő öltözéket és felszerelést.
Az elméleti oktatást követőenelőször a vízen lebegve próbáltuk ki az eszközök használatát, a fejünket egy kicsit a víz alá merítetve.
Megtanultuk kezelni a mellényt, ami a merülésben és a felhozásban segít.
Amikor mindez magabiztosan ment, következhetett a nagyobb mélység, vagyis a merülés 4-5-6-7 vagy akár a 8 méteres mélységbe.
Itt már tényleg figyelnünk kellett a kézjelekre, de az oktatónk mindenkinek testre szabott feladatokat adott – így garantált volt az adrenalinlöket.

Ti is kíváncsiak vagytok, milyen érzés több méteres mélységbe merülni?

Akkor ne csak szemezzetek a lehetőséggel, gyertek, vegyétek fel a palackot, a búvárruhát és az ólomövet – aztán merülésre fel!
Mielőtt belevágtok, azt ajánljuk, mérjétek fel, mindenki ugyanolyan lelkesedéssel áll-e a programhoz. Kérdezzétek meg, van-e olyan, aki tart attól, hogy a palackból kell levegőt vennie vagy a felszín alá kell merülnie.

Ha kérdés lenne a programmal kapcsolatban írj email az info@meglepkek.hu email címre!


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Szuper csapatépítő búvárkaland a Lupa tavon cégeknek akár 30-40 főnek is

165 000 Ft-tól