Szabadulószobás lánybúcsú - Meglepkék

5 100 Ft-tól

Kosárba

Szabadulószobás lánybúcsú

Szabadulószobás lánybúcsú
Szabadulószobás lánybúcsú

Egy budapesti lánybúcsú programjának megszervezése nem kis feladat, de van jó pár bevált ötletünk! Nagyon fontosnak tartjuk, hogy az élmények közösek legyenek, épp ezért vált mára az elsőszámú lánybúcsús programmá a szabadulós játék!

60 percre összezárunk benneteket egy szabadulószobába

A lánybúcsúkon általában nem csak a közeli barátnők, hanem egy vegyes társaság szokott összejönni, akiknek érdemes minél hamarabb össze szokniuk. A szabadulós játék tulajdonképpen egy csapatmunka, melyben egy közös küldetést kaptok, közösen fogtok ötletelni, közösen fogjátok átélni a sikereket, és kizárólag összefogva tudtok majd kijutni.

Mit kell csinálni a hölgyeknek egy szabadulós játékon?

A Sweet Escape mind a 4 szabadulószobájában a kellékeket, és a szobában lévő jeleket, nyomokat összefüggésbe hozva kell majd furfangos fejtörőket megoldanotok, és kinyitni a szobában található lakatokat, zárt ajtókat, így haladva lépésről-lépésre a cél felé!

Tipp: Tegyétek a játékot még élvezetesebbé! A szabadulószobák közt talán csak nálunk van lehetőség, az ünnepeltről készült képeket beépítve, abszolút egyedivé varázsolni a szabadulásotokat a Kedvenc fotók szolgáltatásunkkal, így okozva neki extra örömöt, meglepetést! Kisebb tárgyakat el is tudunk rejteni a szobákban.

Semmi horror, semmi ijesztgetés, nincs bezártsági érzés!

Remek ráhangolódás az esti bulira!

A Sweet Escape kijutós játéka segít tehát abban, hogy a lánybúcsús csapat pikk-pakk összehangolódjon, és ez tökéletesen megalapozza a további programok hangulatát! Feltöltődve, sikerittasan vethetitek majd bele magatokat az éjszakába, és immáron, mint egy összeszokott banda!

Bővítsétek az élményeket a helyszínen!

A szabadulós játékot számos élményprogrammal van lehetőségetek a Sweet Escape bázisán, és azon kívül is, partnereink által kiegészíteni. Vetélkedőszoba, chippendale műsor, pizzázás, limuzintúra, italkuponok, csak hogy a legnépszerűbbeket soroljam. Ezzel egyrészt leegyszerűsödik a szervezés, de levesszük a szervezési gondokat is a válladról, hiszen szívesen összehangolunk akár egy 3-4 vagy akár még hosszabb lánybúcsús programot is Nektek!

Vetélkedőszoba a szabadulószobás helyszínen

A Vetélkedőszoba egy vadonatúj, fantasztikusan szórakoztató program, melyben személyes tudjátok átélni a tévés kvízvetélkedők világát! Együtt vagytok, együtt játszotok, hiszen a Vetélkedőszoba befogadóképessége 30 fő, és rengeteget fogtok nevetni! Ez nem ügyességi, és nem is műveltségi játék, hanem egy szórakoztató, izgalmas kvízjáték! Mindenkinek saját nyomógombja lesz, kaptok egy játékvezetőt, és sok-sok vicces kvízkérdést! Sőt, akár saját kérdéseket is be tudunk építeni, melyben mondjuk az ünnepeltet vesszük górcső alá!

Chippendale a szabadulószobában

A szabadulószobás lánybúcsún akár vetkőzős táncos műsort is átélhettek! Számos alkalommal szerveztük meg a programot úgy, hogy a kijutás végén, mikor nyílik az utolsó ajtó, ott áll az úriember, és Meglepetés!, vagy Megtaláltál! szöveggel el is kezdődik a táncos show-műsor. De volt már arra is példa, hogy egy fess fiatalember végig kísérte a csapat játékát, és minden egyes lakatnyitáskor jutalomban részesültek, lehullott egy ruhadarab.

Pizzázás, helyiségbérlés

Pizza partnereinken keresztül nagyon fincsi pizzákat tudunk rendelni, és traccspartis helyiségeinket igénybe véve, lehetőség van közvetlenül a játék után, a helyszínen azokat elfogyasztani. Erre az időtartamra akár pezsgőt, saját italt is behozhattok.

Limuzintúra és szabadulós játék bomba áron!

A Sweet Escape mindig is a legjobb ár/érték arányú szabadulószobák közt volt, de együttműködéseinknek köszönhetően, például a Limuzincsomag, elképesztően jó áron fut! A 60 perces budapesti limuzintúra akár a játék előtt, vagy akár a játék után fuvaroz benneteket az általatok megjelölt bármilyen címre. Budapesten kívülre is akár, egyeztetett felárral.

Darts, pingpong, vagy akár All you can eat étterem

Számos partnerünk van még, ahol kedvezménnyel tudtok kikapcsolódni, szórakozni, vagy enni-inni. Engedjétek el a fantáziátokat, ránk számíthattok!

Segítünk a szervezésben!

Láthatod, hogy nálunk biztos kezekben lesz a csapat, ezért nincs is más dolgod, mint az elképzeléseket összeírva, vedd fel velünk a kapcsolatot, és válaszlevélben küldünk egy komplett program- és árajánlatot, melyből kedvetekre tudtok majd csemegézni!

Várunk benneteket nagy szeretettel egy esküvő előtti hatalmas közös élményre!

A feltűntetett ár csak a szabadolószobára vonatkozik, minden egyéb kiegészítéshez kérd egyedi ajánlatunkat!

Élmény időtartama
60 perc
A helyszín leírás

Az élményajándék helyszíne: Budapest, IX.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Szabadulószobás lánybúcsú

5 100 Ft-tól
51 pont ügyfélkártyára