SUR-RON elektromos motoros off road túra a Pilisben 2 főnek - Meglepkék

35 990 Ft-tól

Kosárba

SUR-RON elektromos motoros off road túra a Pilisben 2 főnek

SUR-RON elektromos motoros off road túra a Pilisben 2 főnek
SUR-RON elektromos motoros off road túra a Pilisben 2 főnek
SUR-RON elektromos motoros off road túra a Pilisben 2 főnek

Mennyire jó ez az Élmény? Fogja élvezni ezt a megajándékozott?

Ez egy igazán egyedi, motoros off-road élmény.

Egy kiérő megy veletek, veletek egy külön motorral aki mutatja az erdei utakat a rejtett átjárókat és nem engedi, hogy eltévedjetek.

Ez az elektromos crossmotort szinte minden akadályt leküzd. Egyre bátrabban fogja a sofőr venni a kanyarokat, felkaptatni egy dombra vagy átkelni egy sziklatengeren.

Az crossmotor teljesen automata. Csak a gáz, fék kezelésére kell ráérezni és már jöhet is a kaland és az Adrenalinvadászat.

Az utalvány megvásárlása után a megajándékozottnak lehetősége van a legideálisabb időpontot lefoglalnia , hogy a kalandon részt vegyen.

Ha már csak a helyszínen szeretnéd, hogy megtudja mit is kapott, akkor gond nélkül elő tudjuk készíteni a SUR-RONokat és várja az ünnepeltet a megbeszélt helyszínen.

Hatalmasat fog nézni mikor oda állítjátok a gép mellé, beöltözés, beszállás és indulás a terepre.

Fantasztikus Ajándék és Fantasztikus Élmény Lesz!

Olyan kunsztokat tudsz megcsinálni vele, amit bicajjal vagy enduróval soha, mindezt meglepően csendesen!

Igazi eleme a terep, de a városban is (az is egyfajta terep…) nagyon életképes közlekedési eszköz.

Az elektromos motorokra jellemző élvezeti faktor óriási a széles vigyor és muslicás fog garantált!

A programon való részvételi időszak áprilistól októberig.

Technikai infók az SUR-RON elektromos motorokról:

A lóerő, mint teljesítmény-mértékegység már kikopóban van, de a köznyelvben azért még mindig ez az elterjedtebb. Az elektromos motorok már akkor jöttek be a köztudatba, mikor az SI mértékegységek kezdték átvenni a vezetést ebben a témakörben is, ráadásul a villanymotoroknál már sokkal korábban a kilowatt volt a megszokott teljesítményegység.

Egy kilowatt 1,36 lóerőnek felel meg, így könnyen kiszámolhatja bárki, hogy milyen erős lóerőben az elektromos motorja. A végeredmény azonban csalóka. Az elektromos motoroknál sokszor a hajtómotornak van egy teljesítmény megadva, amit folyamatosan képes leadni, és van egy, amit csak rövid ideig (másodpercekben mérhető). Ez a rövid ideig rendelkezésre álló teljesítménytöbblet azonban teljesen más menetdinamikát képes biztosítani, mint egy belsőégésű motor. Óriási különbséget jelent az is, hogy a villanymotorok nyomatéka sokkal előbb és stabilabban rendelkezésre áll, mint a belsőégésű motoroké, így „erősebbnek” tűnnek. A legtöbb elektromos motornak nincs váltója, így a hajtás folyamatosan rendelkezésre áll, nincsenek kieső pillanatok a sebességváltásoknál.

Röviden összefoglalva, egy elektromos motor sokkal dinamikusabb, mint egy hasonló teljesítményű belsőégésű motorral hajtott motorkerékpár.

 

Az elektromos crossmotor és enduro kategóriának az egyik legjelentősebb képviselője a Sur-Ron Light Bee.

Az elektromos crosszmotorok és elektromos endurók is nagyon gyorsan terjednek és ez nem véletlen! Az egyik fontos jellemző a csendesség és szagtalanság. Olyan helyeken is lehet krosszozni, crosszpályát kiépíteni, ahol amúgy a benzinesek zaja miatt nem lehetne. Ugyanez vonatkozik az elektromos endurókra is, ahol a nyitott kipuffogós benzinesek zaját és füstjét nem viselik, ott az elektromost lehet, hogy elfogadják. Az elektromos terepmotorok használata is kényelmesebb, mivel nem kell váltani és kis gyakorlással a kuplung hiányát is könnyen kiküszöbölhetjük az elektromos motor nyomatékával. Abban is sokkal jobbak az elektromos crosszmotorok és endurók a benzineseknék, hogy az elektromos mindig elindul, míg egy viszonylag ritkán használt benzines vagy elindul, vagy a motorozás idejét azzal töltjük, hogy beinduljon…
Az elektromos endurókkal bejött egy új kategória, ami a kerékpárok és a motorok között helyezkedik el, ahol a motor tömege 50-60 kg között található. Ennek a kategóriának az egyik legjelentősebb képviselője a Sur-Ron Light Bee. Az alacsonyabb ülésmagasság és a kisebb tömeg kedveltté teszi azok körében is, akik egy normál enduróval, vagy crosszmotorral nem szeretnének birkózni, ugyanakkor akik olyasmit használnak, azok is szeretik a kis Sur Ron-t is, mert egyes helyeken sokkal ügyesebb, mint egy nagyobb motor. Sokszor a kis Light Bee-k, vagy a nagyobb Storm Bee versenyeken futamgyőzelmet képesek aratni az erősebb benzinesek között is.

Élmény időtartama
90 perc
A helyszín leírás

Piliscsév, Crossmotor pályától indulunk és irány erdő-mező!

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

SUR-RON elektromos motoros off road túra a Pilisben 2 főnek

35 990 Ft-tól
359 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények

Duna-delta Horgászat 1 főre 1 hét

1

Románia, Duna-delta

1 hét

194 990 Ft-tól
Megnézem
Helikopteres extrém műrepülés

1-6

Kiskunlacháza

12-15 p

47 000 Ft-tól
Megnézem