SUR-RON elektromos motoros off road túra a Pilisben 2 főnek - Meglepkék

35 990 Ft-tól

Kosárba

SUR-RON elektromos motoros off road túra a Pilisben 2 főnek

SUR-RON elektromos motoros off road túra a Pilisben 2 főnek
SUR-RON elektromos motoros off road túra a Pilisben 2 főnek
SUR-RON elektromos motoros off road túra a Pilisben 2 főnek

Mennyire jó ez az Élmény? Fogja élvezni ezt a megajándékozott?

Ez egy igazán egyedi, motoros off-road élmény.

Egy kiérő megy veletek, veletek egy külön motorral aki mutatja az erdei utakat a rejtett átjárókat és nem engedi, hogy eltévedjetek.

Ez az elektromos crossmotort szinte minden akadályt leküzd. Egyre bátrabban fogja a sofőr venni a kanyarokat, felkaptatni egy dombra vagy átkelni egy sziklatengeren.

Az crossmotor teljesen automata. Csak a gáz, fék kezelésére kell ráérezni és már jöhet is a kaland és az Adrenalinvadászat.

Az utalvány megvásárlása után a megajándékozottnak lehetősége van a legideálisabb időpontot lefoglalnia , hogy a kalandon részt vegyen.

Ha már csak a helyszínen szeretnéd, hogy megtudja mit is kapott, akkor gond nélkül elő tudjuk készíteni a SUR-RONokat és várja az ünnepeltet a megbeszélt helyszínen.

Hatalmasat fog nézni mikor oda állítjátok a gép mellé, beöltözés, beszállás és indulás a terepre.

Korhatár: 14 éves kor!

Fantasztikus Ajándék és Fantasztikus Élmény Lesz!

Olyan kunsztokat tudsz megcsinálni vele, amit bicajjal vagy enduróval soha, mindezt meglepően csendesen!

Igazi eleme a terep, de a városban is (az is egyfajta terep…) nagyon életképes közlekedési eszköz.

Az elektromos motorokra jellemző élvezeti faktor óriási a széles vigyor és muslicás fog garantált!

A programon való részvételi időszak áprilistól októberig.

Technikai infók az SUR-RON elektromos motorokról:

A lóerő, mint teljesítmény-mértékegység már kikopóban van, de a köznyelvben azért még mindig ez az elterjedtebb. Az elektromos motorok már akkor jöttek be a köztudatba, mikor az SI mértékegységek kezdték átvenni a vezetést ebben a témakörben is, ráadásul a villanymotoroknál már sokkal korábban a kilowatt volt a megszokott teljesítményegység.

Egy kilowatt 1,36 lóerőnek felel meg, így könnyen kiszámolhatja bárki, hogy milyen erős lóerőben az elektromos motorja. A végeredmény azonban csalóka. Az elektromos motoroknál sokszor a hajtómotornak van egy teljesítmény megadva, amit folyamatosan képes leadni, és van egy, amit csak rövid ideig (másodpercekben mérhető). Ez a rövid ideig rendelkezésre álló teljesítménytöbblet azonban teljesen más menetdinamikát képes biztosítani, mint egy belsőégésű motor. Óriási különbséget jelent az is, hogy a villanymotorok nyomatéka sokkal előbb és stabilabban rendelkezésre áll, mint a belsőégésű motoroké, így „erősebbnek” tűnnek. A legtöbb elektromos motornak nincs váltója, így a hajtás folyamatosan rendelkezésre áll, nincsenek kieső pillanatok a sebességváltásoknál.

Röviden összefoglalva, egy elektromos motor sokkal dinamikusabb, mint egy hasonló teljesítményű belsőégésű motorral hajtott motorkerékpár.

 

Az elektromos crossmotor és enduro kategóriának az egyik legjelentősebb képviselője a Sur-Ron Light Bee.

Az elektromos crosszmotorok és elektromos endurók is nagyon gyorsan terjednek és ez nem véletlen! Az egyik fontos jellemző a csendesség és szagtalanság. Olyan helyeken is lehet krosszozni, crosszpályát kiépíteni, ahol amúgy a benzinesek zaja miatt nem lehetne. Ugyanez vonatkozik az elektromos endurókra is, ahol a nyitott kipuffogós benzinesek zaját és füstjét nem viselik, ott az elektromost lehet, hogy elfogadják. Az elektromos terepmotorok használata is kényelmesebb, mivel nem kell váltani és kis gyakorlással a kuplung hiányát is könnyen kiküszöbölhetjük az elektromos motor nyomatékával. Abban is sokkal jobbak az elektromos crosszmotorok és endurók a benzineseknék, hogy az elektromos mindig elindul, míg egy viszonylag ritkán használt benzines vagy elindul, vagy a motorozás idejét azzal töltjük, hogy beinduljon…
Az elektromos endurókkal bejött egy új kategória, ami a kerékpárok és a motorok között helyezkedik el, ahol a motor tömege 50-60 kg között található. Ennek a kategóriának az egyik legjelentősebb képviselője a Sur-Ron Light Bee. Az alacsonyabb ülésmagasság és a kisebb tömeg kedveltté teszi azok körében is, akik egy normál enduróval, vagy crosszmotorral nem szeretnének birkózni, ugyanakkor akik olyasmit használnak, azok is szeretik a kis Sur Ron-t is, mert egyes helyeken sokkal ügyesebb, mint egy nagyobb motor. Sokszor a kis Light Bee-k, vagy a nagyobb Storm Bee versenyeken futamgyőzelmet képesek aratni az erősebb benzinesek között is.

Élmény időtartama
90 perc
A helyszín leírás

Piliscsév, Crossmotor pályától indulunk és irány erdő-mező!

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elagáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 1.990 Ft

Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral
Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral

Az élményutalványt palackpostába tekerjük amit egy ajándék üveg borral együtt elegáns arany "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT" feliratú dobozba helyezünk - 11.990 Ft

SUR-RON elektromos motoros off road túra a Pilisben 2 főnek

35 990 Ft-tól
359 pont ügyfélkártyára