Speedboat a Balatonon akár 10-15 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Speedboat a Balatonon akár 10-15 fő részére

Motorcsónak 1 vagy 2 órára csapatoknak Céges száguldozáshoz. Balaton közepén való privát fürdőzés igen csak csapatépítő és utána a 320 LE-ős motorral már Badacsonyban is vagytok akár ahol finom borok mellett folytatódhat az összekovácsolódás.

Talizmán Star motorcsónakunk Siófokról indul a kikötőből és attól függően, hogy 1 vagy 2 órára szeretnétek kibérelni. Természetesen van lehetőség, hogy más kikötőben vegyünk fel a csapatot, de azt előre egyeztetnünk kell.A motorcsónak túrában lehet száguldozás, hajlobogtatás vagy akár fürdőzés a Balcsi közepén. De megnézhetjük a Balaton legszebb részeit vagy átugorhatunk egy pohár borra akár Badacsonyba is.

Motorcsónakról pár szó(Speed Boat):
Egyedülálló 320 lóerős beépített dízel motor garantálja akár 15 utas számár a száguldás élményét.
Vizitaxink 320 lóerős motorokkal minden távolságot gyorsan leküzdenek, az északi - déli part közötti távolság utazási idejét pár percesre szűkítik. 

Az élményprogram helyszíne: Siófok

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!

Májustól Szeptember végéig a hajónk készen áll arra, hogy felejthetetlen élményt okozzon a csapatodnak. Irj emailt és már egyeztetjük is a részleteket.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Speedboat a Balatonon akár 10-15 fő részére

69 990 Ft-tól