Sminktanfolyam ajándékba - Meglepkék
Töltés...

Sminktanfolyam ajándékba

Megújult képzési programok a Glamour Sminkiskolában! Tanuljon a 2019-es trendeknek megfelelően!

Az ünnepelt akinek az ajándékot szánod nagyon értékelné ha egy ilyen igényes Sminktanfolyamot kapna ajándékba?Lehet Ön teljesen kezdő vagy már tanult szépségipari szakember: képzésünk elvégzése megfelelő tudással vértezi fel. Amennyiben már rendelkezik sminkes tapasztalatokkal az ünnepelt az első alkalommal szintfelmérést követően, tudásának megfelelően folytathatja tanulmányait.
Az iskola által szervezett sminkes képzés nem alapszintű, azonban az alapoktól induló tanfolyam, amelyen minden hagyományos és modern sminkelési technikát elsajátíthat.

Nemzetközi szintű képzések, több nyelvű tanúsítvánnyal sminkiskolánk kínálatában Papp Kata sminkmester és kozmetikus oktatóval aki több, mint 20 éves hazai és nemzetközi tapasztalattal rendelkezik.
Hazánkban olyan sminkes termékek promócióiban vett részt, mint Dior, Giorgio Armani, Bobbi Brown, Chanel, Lancome, Estée Lauder, Guerlain, Clinique, La Prairie, Shiseido, Artdeco, Clarins, Bourjois, Yves Saint Laurent stb., továbbá az USA-ban szépségtanácsadóként dolgozott.
Továbbá Mészáros Csaba smink és maszkmester, fodrász oktatóval aki a 2017-es NYX Face Award győztese. "Csak egy leheletnyi smink vagy őrületes kreáció? Mészáros Csabinak egyik sem jelent gondot." – írja róla a neves Fem Cafe.
Több ezer feliratkozója van saját YouTube csatornáján, az Instagramon pedig közel 15.000-en követik munkásságát, lélegzetelállító kreatív alkotásait.

Több professzionális márkával is tanítanak, így összeválogatták azokat a termékeket a képzésre, amelyek segítségével lélegzetelállító munkákat készíthet profi oktatónk segítségével.

Miért a GLAMOUR MAKEUP ACADEMY képzése?

  •  Hatósági engedéllyel rendelkező képzés, tehát egy szakmát adsz ajándékba
  •  2019-es trendeknek megfelelő oktatás
  •  Díjmentes modelladatbázis használat
  •  Több nyelven kiállított tanúsítvány
  •  Vizsgagarancia

Képzések elvégezhetők csoportos vagy egyéni formában. A legördülő listában kiválaszthatja az ünnepeltnek szánt variációt.

Mit garantál a hatósági engedély?
A Sminkelési technikák a mindennapokban elnevezésű képzésünk Magyarország első olyan sminkes képzése, amely hatósági engedéllyel rendelkezik. Számos sminkes tanfolyam nem rendelkezik hatósági engedéllyel, ezért fontos, hogy körültekintően járjon el a sminkiskola kiválasztásánál.
A hatósági engedély minőségi garancia arra, hogy a program megfelel az előírásoknak, a személyi és tárgyi feltételeknek, megfelelő dokumentációval rendelkezik és magas színvonalú képzést nyújt.
Sminkiskolánk Sminkelési technikák a mindennapokban elnevezésű képzésének hatósági engedély száma: E-001067/2015/D001.

Ahhoz, hogy minél szebb és szebb sminkeket tudjon készíteni nagyon fontos, hogy a lehető legjobb intézményben, kiemelkedő tapasztalattal és munkássággal bíró sminkes szakemberektől sajátítsa el a különféle sminkelési technikákat.
A sminktanfolyam részvevői minőségi felszerelések és professzionális eszközök segítségével tanulhatnak, amelyeket a sminkiskola biztosít. Intézményünk saját modell adatbázissal is bír, így Önnek a modellekért sem kell külön fizetnie.

Sminktanfolyam indulási időpontok
A sminktanfolyamok rugalmas időbeosztással rendelkeznek, akár család, munka mellett is elvégezhetőek. A Glamour Sminkiskola Budapesten a hiányzóknak lehetőséget kínál a kimaradt alkalom pótlására.
A sminktanfolyam elvégezhető normál (heti 1 nap hétvégenként – összesen: 8 alkalom ) vagy intenzív formában (5 egymást követő napon – összesen 5 alkalom).
Az intenzív képzések alatt az intézmény ingyenesen biztosít szállást a résztvevők számára, így a megajándékozottnak nem szükséges azzal foglalkoznia, hogy a szállás kérdést megoldja.
Ha olyan sminktanfolyamot keres, amely lehetőséget nyújt  arra, hogy biztos tudásra tegyen szert a megajándékozott, már csak annyi dolga maradt, hogy kiválassza  legmegfelelőbb tanfolyam indulási időpontot!

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Sminktanfolyam ajándékba

199 900 Ft-tól