Romantikus ebéd/vacsora a repülőtérnél - Meglepkék
Töltés...

Romantikus ebéd/vacsora a repülőtérnél

Romantikus ebéd/vacsora a repülőtérnél
Romantikus ebéd/vacsora a repülőtérnél
Romantikus ebéd/vacsora a repülőtérnél
Romantikus ebéd/vacsora a repülőtérnél
Romantikus ebéd/vacsora a repülőtérnél
Romantikus ebéd/vacsora a repülőtérnél

A Liszt Ferenc repülőtér mellett vár rátok a megterített asztal, a kifutópálya végében, ahol testközelből láthatjátok, ahogyan a hatalmas repülőgépek felszállnak és útnak indulnak a világ legkülönbözőbb pontjaira, vagy éppen leszállnak és hazatérnek a messzi tájakról.

Kápráztasd el kedvesed egy igazán exkluzív, romantikus vacsorával, olyan különleges helyen, ahol senkinek sem jutna eszébe, hogy egy romantikus vacsorával rukkoljon elő. Lánykérés lesz? Tökéletes program.
Páratlan program a repülőgépek szerelmeseinek, csodálóinak, és mindenki másnak, akik egy kis különlegeségre vágyik a szürke hétköznapok mellett.
Ti csak megérkeztek a helyszínre, párod legnagyobb meglepetésére pedig már egy megterített asztal vár titeket, személyzettel.
Ha kedvesed végre szóhoz jut és feldolgozza a meglepetést, már szervírozzuk is az előre egyeztetett háromfogásos ínycsiklandó menüsort. Ha lánykérés a terv, tuti nem mond nemet a hölgy.

Természetesen nem csak a reptérnél, hanem a főváros legkülönbözőbb pontjain is kivitelezhető a romantikus lakoma.
A Meglepkék csapata megalkotta Budapest romantika térképét, így a helyszínválasztás is pofonegyszerű.

A gyűrű megvan már???? Kiválasztottad már mit szeretnél az ujjára húzni ha IGENT mond?
Klikk ide, nézd meg milyenek vannak! Ha gyorsan kell 1000 eljegyzési gyűrű közül ráböksz és már viheted is, de ha van a fejedben egy egyedi elképzelés akkor 2-3 hét alatt azt elkészítjük neked és olyan gyűrűt húzhatsz az ujjára ami csak neki készült!
Hivatkozz a meglepkékre, ez garantálja a VIP bánásmódot :-)
http://www.ekszerpalota.hu/termekkategoria/eljegyzesigyuru/

Már esküvőt tervezitek és kell benne a profi segítség aki leveszi a vállatokról a terhet és olyan romantikus és különleges estét szervez nektek ami életre szóló élmény lesz akkor ezt a csapatot keresitek.
Hivatkozzatok a Meglepkékre és minden vágyatokat teljesítik :-)
https://luxuryevent.hu/

Élmény időtartama
2 óra

informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Romantikus ebéd/vacsora a repülőtérnél

110 000 Ft