Retro trabantélmény ajándékba - Meglepkék

22 990 Ft-tól

Kosárba

Retro trabantélmény ajándékba

Retro trabantélmény ajándékba
Retro trabantélmény ajándékba
Retro trabantélmény ajándékba
Retro trabantélmény ajándékba
Retro trabantélmény ajándékba
Retro trabantélmény ajándékba

Igen látványos autóflottánkba bekerült ez a kis Csoda is.

Kétütemű Trabant 601.

Sokaknak szerepelt az életében gyerekként, felnőttként, kamaszként. Nem lehet elfelejteni azt a megveszekedett állati erőt amit a 4 sebességes kormányváltóval tudtunk kihozni ebből az NDK fenevadból.
Ha most egy kicsit szentimentális, de mégis vagány, kicsit retro ajándékot akarsz Apukádnak, Tesódnak, Nagypapának akkor béreld ki ezt a csodajárgányt és menjetek el kocsikázni a családdal. Szuper Élmény lesz.

Tudtátok, hogy A NDK autóipar ezzel az autóval vágott vissza az NSZK által gyártott Bogárra. Ezzel a népautóval igyekeztek halványítani a Volkswagen csillagát?
Tudtad, hogy a maga idejében a Trabant 601 modernnek számított, elsőkerék-meghajtása, alacsony fogyasztású motorja, önhordó, kompozit elemekből felépülő karosszériája és független felfüggesztése miatt?
Azért ez nem semmi! Ma már csak egy kis faros lemez retro autót látunk magunk előtt ami igazán nosztalgikus emlékeket ébreszt bennünk. 

Leírhatatlan hatalmas feeling, életérzés volt újra Trabantot vezetni. Az első 1-2 óra az röhögés, jókedv vagányság. 2 óra eltelte után már szó szerint elfáradsz. 

A Fenavad adatai:
Motor: 594,5 cm3-es. Azért az nem semmi!
Váltó 4 sebességes. Ugye emlékszünk a kormányváltóra??? Óriási ahogy húzod-tolod a váltókart érzékeidre hagyatkozva, hogy betalálj a megfelelő helyre. :)
Teljesítmény : 27 Mustang ereje.
Max. Sebesség: 110 Km/h.
Gyorsulása igazán egyedi.
A videóban láthatjátok, hogy kemény 39 másodperc alatt gyorsulunk 100ra. Igazi öröm mámor mikor eléred. :-)

Fel kell hívnunk a figyelmet a benzintartályra. Kemény 27 literes. Te Úr isten! 27 liter. Jaaaaaaaa, és nem kijelzős, hanem manuálisan kinyitod a motorháztetőt, lecsavarod a tanksapkát beledugsz egy pálcát ami be van skálázva és a nedvesítő hatásnak köszönhetően leolvasod mennyi is van a tankban és milyen messze juthatsz :-) Mulatságos :-)

És azt se felejtsük el, hogy nem úgy van, hogy tankolnom kell és irány begurulok a benzinkútra, teletankolom és irány tovább. Keverni kell!!! 1:40 arányban olajat bele, hogy meglegyen a kenés.

Ezek a kemény dolgok!

De tankolás miatt nem kell aggódni a bérlésnél, teli tankkal adjuk oda. Nektek csak vezetni kell és élvezni ezt az utánozhatatlan, összetéveszthetetlen Trabant hangot.
Hogy nagyobb legyen a meglepetés ide klikkelve van egy autókombinációnk amivel még felejthetetlenebbé tudod tenni a születésnapot. (itt klikk a Dodge + Trabant variációra)

Élmény időtartama
1-3 óra

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 5.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Retro trabantélmény ajándékba

22 990 Ft-tól
229 pont ügyfélkártyára