Relax bomba - Iyashi Japán Szauna a testnek és a léleknek - Meglepkék

10 000 Ft-tól

Kosárba

Relax bomba - Iyashi Japán Szauna a testnek és a léleknek

Adj egészséget ajándékba! Fogyás, relaxálás és sportolói teljesítménynövelés!

Mi is az a Iyashi Dome vagy egyszerűen csak Japán Szauna?

Amikor először meghalljuk ezt a furcsa nevet, azonnal arra asszociálunk, hogy ez valami high-tech japán csoda lehet, majd megnyugtatjuk magunkat, ez csak egy szauna: japán módra. 

Az igazság azonban a mondat első felében rejlik, e furi név mögött japán kutatók, tudósok fejlesztései, kutatásai és tapasztalatai állnak. Sokkal több mint egy szauna, de az európai embereknek így lesz kézzelfogható, miről is beszélünk valójában. 

Ez a letisztult, design-ban gazdag, látszólag egyszerű készülék az emberi test öngyógyító folyamatait indítja be szervezetünkben és ezáltal támogatja testünk és lelkünk tökéletes működését. 

A kezelések szervezetünk működésének sarokpontjain fejti ki hatását, amelyek legtöbb esetben szerte a testben sokrétű változást és eredményt hoznak. Néha olyanokat is amire nem is számítunk, pozitív hatása van a testünkben lévő betegségekre, felerősíti és ellenállóbbá teszi az immunrendszerünket.

A Iyashi Dome lehetőséget biztosít arra, hogy miközben egy kellemes pihenést töltünk benne, lazulunk, kikapcsolunk és letesszük a napi stresszt közben szervezetünk regenerálódik, megszépül és visszanyeri fiatalos külsejét.

Fél óra alatt testünk regenerálódik, pihen, sejtjeink megfiatalodnak és az immunrendszerünk erősebbé válik. 

A tökéletes fiatalság titka a Japán technológiában és tradícióban rejlik, amit most akár minden nap megtapasztalhatunk. Éltető erő és 100 % pihenés, ez az amit a Iyashi Dome garantál nekünk. 

A Iyashi Dome kúraszerűen javasolt. Minden szervezet másképp reagál, van aki elsőre is bírja a meleget, van akinek relax programmal emeljük a hőt a szervezetében, van olyan is aki azonnal bírja és rajong a hősokkért, ez csak hetente maximum egyszer javasoljuk, minden más esetben relax program. Olyan is van, akinél több probléma van, tele van méreganyaggal a szervezet, az első alkalommal nem indul be az izzadás csak egy kellemes pihenést érez majd szépen fokozatosan érzi a változást. Hiszen testünk sem egy nap alatt „romlott” el, nem egy napi fáradtság van rajtunk, legyünk türelmesek és a Iyashi Dome meghozza a kívánt eredményt. Az Iyashi Dome-ban töltött időtartam és az alkalmazott hőssokk mértéke egyéni egyeztetés alapján változik: függ az elérendő céltól és a szolgáltatást igénybe vevő személy általános állapotától.

Mennyi időt vesz igénybe?

25-50 perc. A normál kúrában javasolt átlagos idő: 30 perc.

Szépség, egészség, fiatalság...fiatalítás a test sejtjeinek megújítása által

Az Iyashi Dome által létrehozott hosszú hullámú infravörös sugarak 4 cm mélyre hatolnak a bőr alá, így a bőr mélységében megtisztul és megszépül. Ennek köszönhetően mind a fiatal, mind az öregedő szervezet regenerálódik és megkezdődik a sejtek fiatalodása.

A karcsúsításért folyó versengésről sokszor és hosszan írnak. Évente számos különféle fogyókúra és súlycsökkentő technika jelenik meg, amelyekben az egyetlen újítás a divatokhoz igazodó új megnevezés. A legtöbb esetben az eredmény ideiglenes fogyás, melyet a test gyengülését okozó frusztrációk és elégedetlenségek kísérnek. Lelkierő csökkenése, fáradtság, sok kudarc erősíti meg azt a gondolatot, hogy a fogyás egy keservesen megvalósítható eszménykép.

Relaxál

Elektro-enkefalogrammal kimutatható az, hogy az Iyashi Dome használatakor az agy alfahullámokba megy át, ami ellazulást jelent és pihenést eredményez. Ezzel a mindennapi káros stressz oldása lehetővé válik.

Legtöbben azt tapasztalják, hogy a kezelés első 20 percében van egy olyan mély pihentség, hogy megjelennek az álomképek, miközben mégis teljesen tudatában vagyunk a környezetünknek. Ennek köszönhetően egy stresses nap után is teljesen ellazultan, kisimulva fejezzük be a kezelést. 

Sportolóknak az Iyashi Dome kivételes kondicionálási lehetőség... 
 

Sportolóknak nagyszerű lehetőség a teljesítményük fokozására, az optimális fizikai kondíciójuk elérésére, majd a minél gyorsabb regenerációra és immunrendszerük erősítésére. Az idegrendszer kiegyensúlyozásával egy egyenletes, stabil teljesítménynövelés érhető el! A 20-23 éves sportolókon azt figyelték meg, hogy az Iyashi Dome-ban eltöltött 40 perc után a HSP 70 mennyiség 2-2,5-ször magasabb volt, illetve az immunrendszer teljesítőképessége jelentősen emelkedett. Ez azt jelenti, hogy az, aki az Iyashi Dome kezelésben részesül a verseny előtt, az optimális fizikai kondícióban lesz és a versenyszámok között sokkal gyorsabban fogja visszanyerni erejét.

Kezelés után a HSP 70 fehérjék mennyisége folyamatosan növekszik addig, amíg két nap múltán el nem ér egy maximum értéket, utána a számuk fokozatosan csökken a negyedik napig. Ezért a verseny napja előtt legkésőbb két nappal érdemes az Iyashi Dome kezelést igénybe venni, hogy a HSP 70 fehérje a megfelelő koncentrációt elérve segítse teljesítményünket.

Élmény időtartama
30 p

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Relax bomba - Iyashi Japán Szauna a testnek és a léleknek

10 000 Ft-tól
100 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények