Porsche 911 Turbo vezetés a Hungaroringen - Meglepkék
Töltés...

Porsche 911 Turbo vezetés a Hungaroringen

Porsche 911 Carrera S vezetés a Hungaroringen
Porsche 911 Carrera S vezetés a Hungaroringen
Porsche 911 Carrera S vezetés a Hungaroringen
Porsche 911 Carrera S vezetés a Hungaroringen
Porsche 911 Carrera S vezetés a Hungaroringen

Egy 911-es Turbo vezetése a Hungaroringen igazán fantasztikus Élmény.

Ha ajándékba veszed az ünnepelt ki fog ugrani a bőréből és soha nem felejti el milyen ajándékot kapott tőled, de lehetsz egy kicsit önző is ha magadnak szeretnéd. 

A Hungaroringen nem kell attól tartania, hogy megállítja a rendőr, ellenben megtapasztalhatja saját teljesítőképessége és merészsége határait, méghozzá egy vérbeli sportautó volánja mögött, egy klasszikus vonalvezetésű versenypályán.
Az adrenalin az egekben és minden egyes körrel csak emelkedik, de nincs ok az aggodalomra mivel a jobb egyben ülő, képzett instruktor segít abban, hogy a feledhetetlen száguldás minden pillanata biztonságos legyen.

Az autózásról készült belsőkamerás felvételt a résztvevő megkapja ajándékba melyhez csak egy adathordozót szükséges magával vinnie.

Időpontegyeztetés

Az élmény voucher tartalmazza partnerünk elérhetőségeit, melyeken vásárlást követően időpontot lehet egyeztetni.
Szolgáltatópartnerünkkel az autózásokat előre lefixált időpontokban tartjuk a versenypályán.
Az autózás helyszíne a mogyoródi Hungaroring versenypálya melyet a Forma 1 szerelmesei jól ismernek és egyre több nagy nemzetközi versenynek ad otthont.

Az élmény 1 fő Porsche 911 pályaversenyautó vezetését tartalmazza a HungaroRingen a választott körszámmal.
Az autó vezetésének kritériuma egyedül a B kategóriás jogosítvány megléte és a felelőségvállalási nyilatkozat kitöltése, mely ilyen pontokra tér ki, mint:
-Ittas állapot, gyógyszerek, tudatmódosító szerek használata
-Instruktor utasításainak betartása
-stb

Technikai adatok:
Porsche 911 Turbo

Motor: 3600 köbcentis, 505 LE, 720 Nm.
Gyorsulás: 0-100 4.2 mp.
Meghajtás: összkerék.

Az élményprogram helyszíne: Mogyoród.

A helyszín leírás

A Hungaroring Magyarország legmodernebb autóverseny pályája, melynek teljes hossza 4,381 km.

Hungaroring

Időpont egyeztetés

A pályaautózás és Élményvezetés szezonja függ az időjárástól, de leginkább május 1 és október 31 közé tehető. Ebben az időszakban tudunk biztonságos körülmények között több alkalommal is vezetési időpontokat biztosítani.
Ezen időszakon kívül csapatunk is téli üzemmódba vált és csak ritka, időjárási szempontból ideális esetben tartunk vezetéseket, de előre ezek nem kiszámíthatók.
Ezért ha szezon időszakon kívül vásárolsz ilyen Élményutalványt ajándékba, Születésnapra, Évfordulóra vagy akár Karácsonyra ne érjen se téged se a megajándékozottat váratlanul, hogy annak felhasználására csak a rossz időjárási körülmények elmúlása után az autózási szezonban lesz lehetőség.
Nekünk mindennél fontosabb a Résztvevő biztonsága és azt csak a megfelelő autózási körülmények között tudjuk biztosítani. Köszönjük!


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Porsche 911 Turbo vezetés a Hungaroringen

99 900 Ft-tól