Porsche 911 Carrera Turbo S vezetés a DRX-ringen - Meglepkék
Töltés...

Porsche 911 Carrera Turbo S vezetés a DRX-ringen

Porsche 911 Carrera Turbo S vezetés a DRX-ringen
Porsche 911 Carrera S vezetés a DRX-ringen
Porsche 911 Carrera Turbo S vezetés a DRX-ringen
Porsche 911 Carrera Turbo S vezetés a DRX-ringen
Porsche 911 Carrera Turbo S vezetés a DRX-ringen
Porsche 911 Carrera Turbo S vezetés a DRX-ringen

Egy igazi sportautó ami meghódította a világot és sokan vágyakozva nézték amerikai filmekben. 505 LE, a német piac büszkesége.
A Porsche boxer motor hangja semmihez nem hasonlítható. Most már vannak erősebb és gyorsabb autók a világon, de ez a 4,2 másodperces gyorsulás és ez az erő mindig az élvonalban tartotta ezt a luxus sportautót.
Most ez az autót a megajándékozott feneke alá adjuk és beletaposhat a gázba és garantáljuk, hogy teli vigyorral fog kiszállni a vezetés végén és nagyon hálás lesz, hogy ilyen ajándékot kapott.

Hogyan tud majd a megajándékozott időpontot egyeztetni:

Az autózásokat előre meghatározott időpontban tartják. Az Meglepkék utalvány tartalmazza helyszini kollégáink elérhetőségeit, akikkel beváltást követően lehet egyeztetni.

Az élmény 1 fő Porsche 911 szuper sportautó vezetését tartalmazza a DRX-Ringen, a választott körszámmal. Az autó vezetésének kritériuma egyedül a B kategóriás jogosítvány megléte.

Információk a sportautóról, amit a megajándékozott vezetni fog:
Porsche 911 Carrera S

Motor: 3600 köbcentis, 505 LE, 720 Nm.
Gyorsulás: 0-100 4.2 mp.
Meghajtás: összkerék.

A piacon egyedülálló módon az autózások instruktorai a Zengő csapat pilótái (Nagy Norbi ETCC pilóta, Nagy Dani WTCC pilóta, Ficza Ferenc TCR pilóta).

Ajándékba adunk egy nyakbaakasztót és egy belső kamerás felvételt ezért érdemes magaddal hoznod egy Misro SD kártyát.

A vezetés követelménye:Érvényes minimum "B" kategóriás jogosítvány megléte :-)

A Zengő Motorsport Csapat profi pilótái instruálnak nálunk: Nagy Norbi, Nagy Dani, Ficza Feri.

Az autóról technikai infók:
Porsche 911 Carrera S
Max. sebesség: 308 km/h
Teljesítmény: 400 lóerő
Gyorsulás: 0-100 4,3 mp.

Rendeld meg a vezetést, válaszd ki, hogy milyen utalványt szeretnél kapni a vezetésről és arasd le a babérokat az ajándékozásnál. Az öröm garantált.

Hallgasd meg!
Leállít Meghallgat
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Kiskunlacháza.

A DRX Ring pontosan 2km hosszú, nagy sebességű versenypálya a kiskunlacházi reptéren kialakítva.

Időpont egyeztetés

A pályaautózás és Élményvezetés szezonja függ az időjárástól, de leginkább május 1 és október 31 közé tehető. Ebben az időszakban tudunk biztonságos körülmények között havonta több alkalommal is vezetési időpontokat biztosítani.
Ezen időszakon kívül csapatunk is téli üzemmódba vált és csak ritka, időjárási szempontból ideális esetben tartunk vezetéseket, de előre ezek nem kiszámíthatók.
Ezért ha szezon időszakon kívül vásárolsz ilyen Élményutalványt ajándékba, Születésnapra, Évfordulóra vagy akár Karácsonyra ne érjen se téged se a megajándékozottat váratlanul, hogy annak felhasználására csak a rossz időjárási körülmények elmúlása után az autózási szezonban lesz lehetőség.
Nekünk mindennél fontosabb a Résztvevő biztonsága és azt csak a megfelelő autózási körülmények között tudjuk biztosítani. Köszönjük!


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Porsche 911 Carrera Turbo S vezetés a DRX-ringen

49 900 Ft-tól

Kapcsolódó élmények

FlyBoard

1

Budakalász, Lupa-tó

13 500 Ft-tól
Megnézem
Subaru STI rally

1

Ádánd

19 990 Ft-tól
Megnézem