Polaris Autó-quad túra terepen - Meglepkék
Töltés...

Polaris Autó-quad túra terepen

Polaris Autó-quad túra terepen
Polaris Autó-quad túra terepen
Polaris Autó-quad túra terepen
Polaris Autó-quad túra terepen
Polaris Autó-quad túra terepen

RZR Off Road járgányokkal durva terepen

Egy igazán egyedi autocross és quad meglepetés élményt gyúrtak össze a Polarisnál. Off Road Élménynek egy igazán feltuningolt variációja, itt érzed a port, a sarat, a szél belecsap az arcodban. Mentek hegyen, völgyön, erdőben, vízmosásokon.
Mi a Meglepkéknél kipróbáltuk! Egyszerűen állat volt. Olyan szabadság, vadság és erő érzése van a sofőrnek, mintha valami giga, kontinenst megkerülő expedición venne részt.

Amit mi kínálunk nem egy egyszerű sportág és nem is egy egyszerű vezetés. Ez egy Polaris RZR 1000 XP.
Motor típusa: 4 ütemű 2hengeres
Lökettérfogat: 999 cm3
Lóerő: 110
Sebesség váltó fajtája: ékszíj automata
Szállítható Személyek száma: 2fő (ebből egyik az instruktor)
A vagy B kategóriával vezethető

Minden nemében egyedülálló és sokkal több mint egy offroad, messzebbre mutat. Olyan speciális eszközökkel ismerkedhetnek meg, amikkel nagyon ritkán vagy egyáltalán nem találkozhat a hétköznapi életben, de még a köztudatban sem. Gépeink egyedülállóak és minden tekintetben speciálisak. Nem csak kinézetükben, de tulajdonságaikban is magasan teljesítenek. Amit minden szolgáltatásunk garantáltan kínál: izgalom és felejthetetlen élmények.
Szolgáltatásainkat nem korlátozzuk területekre.  Helyszín Somogy megye, Kaposfüred. Találkozó a megadott helyszínen. Gyors fejtágítás, műszaki és vezetési ismeretek elsajátítása.
Ha ezekkel megvagyunk irány A TEREP! Instruktor kolléga azonnal látja milyen tapasztalattal rendelkezik a megajándékozott és olyan mértékben adagolja neki az élményt. :-)
Csak kijárt utakon megyünk ahol főleg a mezőgazdasági munkagépek járnak. Elképzelheted milyen mindőségüek ezek az utak. :-) De ez a lényeg, ez a legállatabb, hogy ezekkel a méregzsákokkal átmentek mindene, legyőztök minden akadályt, de nem károsítjuk az erdőt, a mezőgazdasági területeket, terményeket. Erre mindig figyelünk!
A Polaris gépekkel közúti azaz szilárd útburkolatú és teljesen extrém terep viszonyokon is hatékonyan használhatók. A túrákon kipróbálunk minden burkolatot.

A program időtartama 1,5 óra, melyből a tiszta vezetési idő 60 perc.

Ha ezt az Extrém Élményt szeretnéd ajándékozni vagy egyszerűen csak te magad ki akarod próbálni, haverokkal átélni akkor Megrendelés gomb és már intézzük is.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire neked szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt is minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban akarod a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Polaris Autó-quad túra terepen

55 000 Ft