Mozis lánykérés - Meglepkék

Mozis lánykérés

Mozis lánykérés
Mozis lánykérés
Mozis lánykérés
Mozis lánykérés

Párod számára egy szokásos esti mozival indul a program. Mi persze már előre egyeztetjük a napot és a részleteket. Kinézitek a filmet, megveszitek a jegyet és a popcornt, üdítőt.
Beültök a terembe, várjátok a kezdést, de csak nem érkezik más a terembe, előfordul az ilyen.

Kellő időben becsukódnak az ajtók, elhalványulnak a fények és kezdetét veszi a mozizás. Szokás szerint jönnek az előzetesek, reklámok, egyre fokozódik a hangulat.
A bevezetők után azonban mégsem a kinézett film indul el, hanem a közös fotóitokból, videóitokból összeállított kisfilm!

Ezt az anyagot persze előre elkészítjük, összevágjuk, jóváhagyásra átküldjük. A vetítés alatt szólhat a közös dalotok, de narrátorként kommentálhatod is az egyes emlékeket.
Kiemelheted, hogy miért emlékszel szívesen a közös nyaralásra, miért szeretsz vele közösen kutyát sétáltatni, fagyizni vagy csak otthon feküdni, mit érzel, amikor ránézel és felidézheted, hogy mikor döbbentél rá, hogy teljesen oda vagy érte.

Közben persze már kiderül, hogy egy privát filmvetítésről van szó és csak rólatok szól a mozi!

Amikor a film a végéhez ér, megjelenik a vásznon a nagy kérdés és elérkezünk az est csúcspontjához: letérdelsz párod elé, előveszed az eljegyzési gyűrűt és szóban is elhangzik a lánykérés.
Miközben a választ várod, a háttérben halkan még mindig a közös, szerelmes dalotok szól..

A mozis lánykérés akár a rokonok, barátok bevonásával is történhet. Ez esetben egy picit elkésve érkeztek a már sötétített terembe, ahol a korábbi sorokban mind az ismerősök foglalnak helyet.
Érkezéseteket követően indulnak is az előzetesek, majd pedig a saját összeállításotokkal folytatódik a program. A vetítést követően pedig jöhet a közös ünneplés, a gratulációk begyűjtése és a koccintás a behűtött pezsgővel! :)

A mozis lánykérés megszervezése, egyeztetése, a videók és a fotók szerkesztése kb. 2-3 hetet vesz igénybe. A helyszín a Lurdy-ház mozijának egyik terme.

A zavartalan lebonyolítás érdekében egy kollégánnk személyesen is segíti a lánykérést.

A gyűrű megvan már???? Kiválasztottad már mit szeretnél az ujjára húzni ha IGENT mond?
Klikk ide, nézd meg milyenek vannak! Ha gyorsan kell 1000 eljegyzési gyűrű közül ráböksz és már viheted is, de ha van a fejedben egy egyedi elképzelés akkor 2-3 hét alatt azt elkészítjük neked és olyan gyűrűt húzhatsz az ujjára ami csak neki készült!
Hivatkozz a meglepkékre, ez garantálja a VIP bánásmódot :-)
http://www.ekszerpalota.hu/termekkategoria/eljegyzesigyuru/

Már esküvőt tervezitek és kell benne a profi segítség aki leveszi a vállatokról a terhet és olyan romantikus és különleges estét szervez nektek ami életre szóló élmény lesz akkor ezt a csapatot keresitek.
Hivatkozzatok a Meglepkékre és minden vágyatokat teljesítik :-)
https://luxuryevent.hu/

Élmény időtartama
1 óra

informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Mozis lánykérés

74 990 Ft

Kapcsolódó élmények

Budapest túra motorcsónakkal

1-7

Budakalász, Duna sétány

1-2 ó

70 000 Ft-tól
Megnézem
Visegrád túra motorcsónakkal

1-7

Budakalász, Duna sétány

2,5 ó

175 000 Ft
Megnézem