Motoros siklóernyős repülés a Bakonyban - Meglepkék

Motoros siklóernyős repülés a Bakonyban

Igazi repülős kaland, szabad érzés ahogy érezve a szelet, kabin nélkül szállsz, mint egy madár a felhők között letekintve a csodálatos tájra!

 A motoros siklóernyő azaz a Trájk repülés előnye hogy nem kell hozzá hegyoldal vagy speciális csörlős berendezés és nem függ annyira az időjárástól mint a gyalogos siklóernyőzés. A felszálláshoz elegendő egy 20-30méteres füves vagy betonpálya.

Add ajándékba meglepetés élménynek a motoros repülés legegyszerűbb formáját! Itt kerülhet a legközvetlenebb kapcsolatba a környezettel, hiszen az utas a pilóta előtt ül és látóterét, se szárny, se kabin, se szélvédő nem korlátozza, így övé a teljes panoráma és belekóstolhat a repülés szabadságának hamisítatlan ízébe! Repülési sebessége 25-45 km/h között mozog, így nem egy elsuhanó világ képeiből kell gyorsan megcsípnie néhányat, jut idő nyugodtan szemlélődni. Lehet pár méter magasan suhanni egy búzatábla felett, egy kanyargó patak mentén vadregényes tájak szívébe hatolni, tavak víztükre fölött repülni, vagy kiemelkedni több száz méter magasra és onnan csodálni a panorámát. Aki úgy érzi, hogy fél a repüléstől, annak ez egy igazán jó lehetőség, hogy a motoros siklóernyőzés által megélhető varázslatos élmények, feledtessék a félelmet!

Felejthetetlen élmény ha az ünnepeltnek megmutatod az otthonát madártávlatból!

A repülések bármelyik másik helyszínre átválthatóak, ha az ünnepeltnek egy másik csodálatos táj feletti repülés a vágya kis hazánkban akkor a beváltásnál ezt egyeztetni tudja partnerünkkel! Zirc-Velence-Tisza Mártélyi holtág-Ópusztaszer-Dunakanyar

Élmény időtartama
15-60 perc
A helyszín leírás

Az indulás rendszerint Budapesttől északra, Dunakeszi-Vác térségében lévő felszállóhelyek egyikén vagy vidéken repüléseink a Velencei-tónál, Tiszánál a Mártélyi-holtágnál, a Bakonyban Zirc -Tündérmajor reptéren valósulnak meg kívánság szerint.

Időpont egyeztetés

A motoros siklóernyős repüléseket a kora délelőtti, vagy a naplemente előtti 2-3 órában tartjuk.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Motoros siklóernyős repülés a Bakonyban

19 990 Ft-tól