Mini Hot Rod vezetés 8 fő részére - Meglepkék

Mini Hot Rod vezetés 8 fő részére

Mini Hot Rod vezetés 8 fő részére
Mini Hot Rod vezetés 8 fő részére
Mini Hot Rod vezetés 8 fő részére
Mini Hot Rod vezetés 8 fő részére
Mini Hot Rod vezetés 8 fő részére
Mini Hot Rod vezetés 8 fő részére
Mini Hot Rod vezetés 8 fő részére

Valószínűleg ez a legőrültebb meglepkék program a kínálatban.
Nem viccelünk, kipróbáltuk. Először furcsán néztünk a kis gépállatokra, amelyek azonnal széles mosolyt csaltak az arcunkra. Aztán beszálltunk (szerencsére 150-210 centiig mindenkinek kényelmes) és elindultunk.
Mit ne mondjunk, eszméletlen élmény volt szlalomozni a kocsik között, hirtelen úgy éreztük, összementünk – vagy körülöttünklett minden nagyobb.
A pattogós hot rod nincs túl jó viszonyban a kátyúkkal és a fekvőrendőrökkel, bár szerintünk ez adja a dolog sava-borsát.
A maximum 90 km/h sebesség ne tévesszen meg senkit, brutális módon érzed a gyorsulást, ráadásul driftelhetsz is.
Az egész ahhoz hasonlít, mintha egy vázzal rendelkező gokartot vezetnél – mégis más. A gép automataváltós, tehát csak a gázt és a féket kell kezelnetek (mondjuk utóbbit meg kell szokni, mert nincs ABS).
Azt vettük észre, hogy az utcán mindenki minket néz: az emberek a villamoson, a gurulós bevásárló kocsis nénik a járdán és a biciklis futárok. Imádtuk, újra gyereknek éreztük magunkat és miközben nyomtuk a pedált egy dolog jutott eszünkbe: „ízirájder, öcsém!”.

Hogy néz ki a program?

Az ütős céges buli felvezetőjére érdemes nagyjából 15 perccel előbb érkeznetek. Ezután következik egy kis adminisztráció, némi instrukció és rövid bemutató.
Miután megkapjátok a bukósisakokat, beszálltok a kicsi, de bivaly járművekbe.
Itt már tiétek a döntés: mehettek bejáratott vagy általatok kitalált útvonalon.
A városi forgalom miatt elsősorban a délelőtti és kora délutáni időpontokat javasoljuk (nem szeretnénk, ha az időtök nagy részét a dugóban ülve töltenétek).A Mini Hot Rod városi kocsikázás menete:

1. Érkezés a megbeszélt, egyeztetett indulás helyszínére.
Ez alapból a központi helyünk ahol az autók pihiznek, az V. kerület  Rumbach Sebestyén utca 7.
Megoldható egy céges, születésnapos igénynél, hogy elvisszük más helyszínre a verdákat, de annak plusz költsége van amiről egyeztetni kell kollégáinkkal.

2. Adminisztráció
Kitöltjük együtt a szükséges papírokat, személyi adatokat és egy nagyon fontos dolog.
MEGFÚJJUK A SZONDÁT! :-)

3. Beszállás
Minden túránál egy külön autóban kísér titeket egy kollégánk aki vigyáz rátok, instruál, irányít és ha bármilyen nehézség adódna megoldja.
Az őrültködéseket sajnos az élő forgalom miatt nem tudjuk tolerálni. Kicsi, de erős gépek ezek a Hot Rod-ok, így komolyan kell venni.

4. Városnézés
Ha nincs külön kérésetek, vágyatok merre mennétek akkor vannak bejáratott útvonalaink ahol élvezetes és látványos a túra.

5. Az Élményvezetés befejezés
Visszaérkezés a kiindulási pontra, autók mennek a parkolóba. Folyamatos mosoly garantált.

Milyen időpontokra lehet bejelentkezni vezetni?
A városi giga forgalmat figyelembe véve délelőtt, kora délután illetve este vannak az ajánlott időpontok, hogy az élmény maximális legyen , ne pedig csak várakozzatok, álljatok a dugóban és pöfögjön az arcotokba a többi autó.

Élmény megvásárlásához klikkelj a MEGRENDELEM gombra.

Gyakori kérdések amik felmerülnek:

1. Mikorra kell odaérni a lefoglalt túrára?
Az előre egyeztetett túrákon minden esetben legalább 15 perccel az indulás előtt meg kell jelenni. Ez az oktatás és a rövid egyeztetés miatt elengedhetetlen!
2. Kell-e jogosítvány a túrához?
Természetesen, a mini Hot Rod-ok vezetéséhez legalább egyéves, B-kategóriás jogosítvány szükségeltetik!
3. Kell-e bukósisak?
Igen, a mini Hot Rod-okon kötelező bukósisakot viselni, amit a helyszínen minden résztvevőnek biztosítani tudunk, de igény esetén saját sisakkal is teljesíthető a túra.
4. Igényel külön oktatást a mini Hot Rod-ok vezetése?
Egy rövid bemutató után a mini Hot Rod-ok vezetését bárki azonnal elsajátíthatja, vezetésük nem igényel külön oktatás. Használatuk teljesen egyszerű, hiszen az automataváltó miatt csak a gázpedált, a féket és a kormányt kell megismerni a túrához – nagyjából úgy, mint a gokartok esetében.
5. Biztosítva vagyok-e a túra alatt?
Mivel a városnézés Budapest utcáin, konkrétan a forgalomban zajlik, ezért lehetőség van biztosítás igénylésére is. Ez túránként és személyenként plusz 10 eurónyi extra költséget jelent vagy 150 euró kaució kifizetését, amit a teljesített túra után visszakapnak a résztvevők.
6. Nagyon magas vagyok! Beférek a kocsiba?
A mini Hot Rod-okat úgy alakították ki, hogy az autókhoz hasonlóan bárki szabadon állíthatja az üléseket, ezáltal 150 centiméter és 210 centiméter között mindenki kényelmesen használhatja a járműveket.
7.Vezethetek, ha alkoholt ittam?
Természetesen nem! Magyarországon a jelenleg hatályos jogszabályok értelmében zéró tolerancia van érvényben, amit nemcsak a hatóságok, hanem mi is rendkívül szigorúan vesszük, ezáltal a túra előtt biztonsági okokból szondát fújatunk a résztvevőkkel.
8. Mi történik, ha a túra az időjárás – például az eső – miatt meghiúsul?
Ebben az esetben részt lehet venni a következő időponton.

Élmény időtartama
1 óra

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Mini Hot Rod vezetés 8 fő részére

199 900 Ft

Kapcsolódó élmények