Military program harckocsi vezetéssel 10 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Military program harckocsi vezetéssel 10 fő részére

Voltatok katonák? Felidéznétek azokat az időket?

Eddig csak a filmekben láttátok, mit jelent a katonaság, de kipróbálnátok?

Bármelyik táborba tartoztok, a Hidegháborús Parkban igyekszünk felülmúlnia várakozásaitokat.
Az érkezésetek után először szétnézhettek a reptéren, majd felszálltok egy KRAZ-ra és elviszünk titeket a program fő helyszínére, ahol olyan gépekkel találkozhattok, amelyeket az amerikai filmforgatásokon használnak.
Amit itt láttok, az nem jön szembe minden utcasarkon – ráadásul Európa-szerte egyedülálló.
A hangárban és környékén békefenntartó, járműtechnikai, haditechnikai járművek, katonai helikopterek, lánctalpas tankok, illetve veterán rendőr-, és mentőautók tanyáznak.

Gyertek és vegyétek közelebbről szemügyre ezeket a bestiákat, másszatok fel rájuk, pózoljatok, fotózkodjatok, majd jöhet a military érzés csúcspontja.
A kis és nagykatonai járművek vezetése
(ezek közül egyet-egyet 15 percig vezethet mindenki). Nyithatjátok a sort egy UAZ-zal, majd folytathatjátok egy KRAZ-zal vagy egy BTR60-nal az ízléseteknek megfelelően.

Teljes élményre vágytok?
Akkor jöhetnek a kiegészítő programok, többek között a gránátdobálás vagy a fegyver szét-, és összeszerelés (akár versenyezhettek is).
Érthető, ha a 3 órás program végére megéheztek és még indulás előtt fel szeretnétek tölteni az energiaraktáraitokat – és megbeszélni a tapasztalatitokat.
Ebben az esetben szóljatok és megszervezzük a cateringet.
Mivel az élményből visszavehet a hideg és a fagy, ezért erre a programra március elejétől november végéig várunk titeket.

Nagyobb létszám esetén javasolt kiegészítő programok:
Gránát dobálás: A résztvevők összemérhetik ügyességüket, hogyan tudnak gránáttal célozni. Természetesen ezek hatástalanított gránátok.
Fegyver össze-és szétszerelés: versenyezhetnek egymással a résztvevők, hogy kinek sikerül gyorsabban szét- aztán pedig összeszerelni a katonai (szintén nem éles) lőfegyvereket.
Katonai ruhák felpróbálása, fotózás: Aki éppen nem vezet vagy utazik, és nem a fegyverekkel kísérletezik, az belebújhat igazi régi katonai ruhákba, Akár kis csoportban is beöltözhetnek egy-egy kép erejéig.

Kiegészítés
Igény esetén cateringet is biztosítunk.
A program megjelölt személyenkénti ára 10 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen vagy a 061/3039379-es telefonszámon.

 


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Military program harckocsi vezetéssel 10 fő részére

495 000 Ft