Meztelen torta cukorvirággal kurzus - Meglepkék

Meztelen torta cukorvirággal kurzus

Meztelen torta cukorvirággal kurzus
Meztelen torta cukorvirággal kurzus
Meztelen torta cukorvirággal kurzus
Meztelen torta cukorvirággal kurzus
Meztelen torta cukorvirággal kurzus

Mit készítünk a workshopon?

A végeredmény egy 12 szeletes torta egy csodás cukorvirág rózsával!

Megtanuljuk a meztelen torta betöltését, lehelet vékony lekenését. Minden trükköt és technikát megmutatunk a tökéletes végeredményért. Saját kezűleg elkészítünk egy cukorvirág rózsát, amivel díszítjük a tortát.

A cukorvirág elkészítéséhez házi cukormasszát használunk. Ez egy könnyen vékonyra nyújtható és formázható anyag. Ezzel gyorsan kell dolgoznunk, mert igen hamar szárad, viszont a vékony anyagból szebb, és élethűbb virágokat tudunk készíteni.

A házi virágmasszával készített virágok évekig is elállnak, ha megfelelően tároljuk őket. Így nagyon szép ajándék is lehet, mely gondos tárolás mellett sok évig örömet tud nyújtani szépségével.

Ez a csodás díszítés kerül fel részben a vajas kevert piskótából készített, belga csokoládés tortakrémmel töltött, és svájci vajkrémmel burkolt tortánkra, melyet természetesen mindenki hazavihet szeretteinek, vagy adhatja ajándékba egy megfelelő alkalomra.

Tudnivalók: Minden eszközt biztosítunk, semmit nem kell hozni. A workshopon üdítőket, teát, kávét és süteményt kínálunk. Részletes leírást adunk a tanfolyami anyagról, amiben a recepteket is megtaláljátok (piskóta, főzött krém, főzött vajkrém, cukormassza, ételragasztó).

A workshopon előre elkészített krémekkel és piskótával dolgozunk. Az elkészült tortához dobozt biztosítunk. 

A tanfolyam kb.4 órát vesz igénybe (a csoport tempójától függően).

A tanfolyamon elsajátított technikákkal a későbbiekben kreatív tortákat készíthettek szeretteitek nagy örömére! A krémek, a cukormassza és a többi hozzávaló tökéletesre finomított receptje nagy segítségetekre lesz ebben. Ez óriási előny, hiszen nem kell az interneten órákat tölteni a megfelelőnek látszó receptek keresésével. A tanfolyam során Burján Boglárkától tanulhatjátok el a meztelen torta és a cukorvirág készítésének technikáit. Elismerésre méltó szakértelmével maximális támogatásra számíthattok tőle.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas.

Élmény időtartama
4 óra
A helyszín leírás

Az élményajándék helyszíne: Budapest, XI. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palckba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konktér utalványról egyedi puzzlet készítünk - 3.990 Ft

Meztelen torta cukorvirággal kurzus

34 900 Ft
349 pont ügyfélkártyára