Maszkolástechnikai tanfolyam ajándékba - Meglepkék
Töltés...

Maszkolástechnikai tanfolyam ajándékba

Mindig is érdekelte az ünnepeltet különféle karaktertípusok kialakítása? A sebek, vérzések, horzsolások, vágások elkészítésének, szőrzetek felhelyezésének technikája? Úgy érzi, szívesen elsajátítaná az ünnepelt a legfőbb maszkolási módszereket?

Nemzetközi szintű képzések sminkiskolánk kínálatában Mészáros Csaba smink és maszkmester, fodrász oktatóval aki a 2017-es NYX Face Award győztese. "Csak egy leheletnyi smink vagy őrületes kreáció? Mészáros Csabinak egyik sem jelent gondot." – írja róla a neves Fem Cafe.  Több ezer feliratkozója van saját YouTube csatornáján, az Instagramon pedig közel 15.000-en követik munkásságát, lélegzetelállító kreatív alkotásait. Továbbá Veres Kingával, aki számos rendezvény, szépségverseny, sportesemény, televíziós produkció szervezése során sminkesként, maszkmesterként közreműködött!Lehet a megajándékozott teljesen kezdő vagy már tanult szépségipari szakember:  képzésünk elvégzése megfelelő tudással vértezi fel.

Az oktatás során mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tréning ne csak versenyképest tudást, elméleti és gyakorlati ismereteket nyújtson, hanem élvezetes és kellemes hangulatú legyen.
Célunk, hogy Tanulóink jól érezzék magukat, miközben értékes tapasztalatokat szereznek, új technikákat sajátítanak el a 2019-es trendeknek megfelelően!

Ahhoz, hogy minél élethúűbb maszkokat tudjon készíteni nagyon fontos, hogy a lehető legjobb intézményben, kiemelkedő tapasztalattal és munkássággal bíró sminkes szakemberektől sajátítsa el a különféle maszkmesteri technikákat.
A képzés részvevői minőségi felszerelések és professzionális eszközök segítségével tanulhatnak, amelyeket a sminkiskola biztosít. Intézményünk saját modell adatbázissal is bír, így Önnek a modellekért sem kell külön fizetnie.
A képzés programja a modern technikáknak megfelelő, így általa számos aktuális maszkolási eljárást tanulhat meg.
A képzések rugalmas időbeosztással rendelkeznek, akár család, munka mellett is elvégezhetőek. A Glamour Sminkiskola Budapesten a hiányzóknak lehetőséget kínál a kimaradt alkalom pótlására.
A képzés elvégezhető normál (heti 1 nap hétvégenként – összesen 6 alkalom ) vagy intenzív formában (4 egymást követő napon – összesen 4 alkalom).
Az intenzív képzések alatt az intézmény ingyenesen biztosít szállást a résztvevők számára, így az ünnepeltnek nem szükséges azzal foglalkoznia, hogy a szállás kérdést megoldja.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Maszkolástechnikai tanfolyam ajándékba

169 900 Ft-tól