Lotus Super Seven vezetés a Hungaroringen - Meglepkék
Töltés...

Lotus Super Seven vezetés a Hungaroringen

Vezess Lotus Super 7-t a Hungaroringen!

Igazi Forma 1 élmény a Hungaroring Versenypályán. Egy legendás caterham versenyautó várja a résztvevőt a boxban ami biztosítja, hogy egy felejthetetlen élményben lehet része az egyedi járgány kormánya mögött.
A Hungaroringen nem kell attól tartania, hogy megállítja a rendőr, ellenben megtapasztalhatja saját teljesítőképessége és merészsége határait, méghozzá egy vérbeli sportautó volánja mögött, egy klasszikus vonalvezetésű versenypályán.
Az adrenalin az egekben és minden egyes körrel csak emelkedik, de nincs ok az aggodalomra mivel a jobb egyben ülő, képzett instruktor segít abban, hogy a feledhetetlen száguldás minden pillanata biztonságos legyen.

Technikai adatok:

  • Súly 600 kg
  • Teljesítmény 200 LE
  • Fékek: brembo
  • Futómű elől nyomó rudas, hátul független kerék felfüggesztés.A program

Eljössz a Hungaroringre (M3-as mellett, Mogyoródon), és már alig várod, hogy beültessünk a kocsiba. Előtte még elmagyarázzuk, hogy hogyan működik, hogyan válts, mit nyomj a boxból kifelé és mire figyelj a pályán.
Utána kihajtasz a pályára, és mész olyan élménydús kört, hogy azt kívánod, bárcsak egész nap vezethetnél. De hát legközelebb is eljöhetsz.

Kinek ajándékozd?

  • Magadnak, ha végigszurkoltad a legutóbbi F1 világbajnokságot (és előtte a betétfutamokat is követted)
  • Gokartos ismerőseidnek
  • F1-rajongó barátaidnak
  • Bárkinek, aki imád vezetni, de Caterham-et még nem vezetett

Aki imádja ezt a világot, annak tényleg a legjobb ajándékok egyike. A szívem mélyén azt kívánom, hogy mégse rendeld meg ezt az eseményt, mert így több időpont marad nekem!
Az alábbi videót nézd meg, hallgasd a motor hangját, gyönyörködj a karosszériában... és tedd kosárba az eseményt, amíg még van hely.

Külső és belső felvétel, fotók és az ezekből készült vágott anyag jár ajándékba.

A Lotus Super Seven vezetésének élmény leírása, ahogy Mi éreztük :-)

Nem gondoltuk volna, hogy ekkora élmény! Hungaroringen ahol van hely kigyorsulásra, kanyarodásra nagy sebeséggel fantasztikus és Zoral érzés.
Igazi Megacabrió feeling. Érzed vezetés közben a szelet, hallod a brutális erős hangját, amikor váltasz és oda lépsz neki megérzed az erejét.
Kanyarban csúszik a feneke, egyenesben belesüpedsz az ülésbe, egyszerűen érezni kell. Ki kell próbálni.
Aki ezt vezeti örökké emlékezni fog rá, ha ajándékba adod a megajándékozott örökké hálás lesz

Persze lesz aki kicsit izgulni fog, nem ismeri a pályát, az autót, fél, hogy valamit rosszul csinál. Nem lesz gond!!! Egy profi kolléga üll a jobb egyen aki segít abban, hogy nagy legyen az élmény.
Mondja hova húzodjon ki, le-fel vátást jelzi a nagyobb teljesítmény illetve a biztonságos kanyarodás elérése érdekében.

Libabőr Faktro ennél a vezetésnél 10/10-es.

Az élményprogram helyszíne: Mogyoród.

A vezetésekre előre meghatározott hétköznapi napokon van lehetőség minden évben, május és október között, amikor az időjárás is alkalmas rá.
Ezek a napok általában hétköznapok, mert hétvégi időpontot a Hungaroring nem tud biztosítani a versenyeik miatt.

A pályaautózás és Élményvezetés szezonja függ az időjárástól, de leginkább május 1 és október 31 közé tehető. Ebben az időszakban tudunk biztonságos körülmények között havonta több alkalommal is vezetési időpontokat biztosítani.
Ezen időszakon kívül csapatunk is téli üzemmódba vált és csak ritka, időjárási szempontból ideális esetben tartunk vezetéseket, de előre ezek nem kiszámíthatók.
Ezért ha szezon időszakon kívül vásárolsz ilyen Élményutalványt ajándékba, Születésnapra, Évfordulóra vagy akár Karácsonyra ne érjen se téged se a megajándékozottat váratlanul, hogy annak felhasználására csak a rossz időjárási körülmények elmúlása után az autózási szezonban lesz lehetőség.
Nekünk mindennél fontosabb a Résztvevő biztonsága és azt csak a megfelelő autózási körülmények között tudjuk biztosítani. Köszönjük!

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire neked szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt is minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban akarod a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Lotus Super Seven vezetés a Hungaroringen

59 900 Ft-tól

Kapcsolódó élmények