Limuzinos lánykérés molinóval - Meglepkék

Limuzinos lánykérés molinóval

Vidd el a párodat egy exkluzív, 1 órás limuzinos városnézésre!

Összebújva, ölelkezve nézhetitek a város nevezetességeit, finom pezsgővel a kezetekben. A közös autókázás és városnézés segít az egymásra hangolódásban és a romantikus hangulat megteremtésében is.

Egy előre megtervezett útvonalon haladtok majd, megbeszéljük, hogy milyen részeket szeretnétek érinteni.
Kiválasztjuk a helyszínt, hogy hol tesztek egy kellemes sétát, hol legyen a nagy pillanat.
Majd mikor a párod azt gondolja, hogy a közös élményt már nem lehet fokozni, meglátja a kifeszített 10 m2-es ponyvát és rajta a személyre szabott, lánykérős üzenetet.
Biztos, hogy remegni kezd a lába és a lélegzete is eláll majd, mikor letérdelsz elé, előveszed a gyűrűt és megkéred a kezét!


A ponyván az a szöveg szerepel majd, amit te szeretnél, akár párod becenevével, így egyből tudja majd, hogy neki szól a kedves üzenet.
A lánykérést követően ezt át is adjuk nektek, és ha évek múltán majd a kezetekbe kerül, egyből segít felidézni a nagy pillanatot.

Ha szeretnéd, fotón és videón is megörökítjük a lánykérés pillanatát, hogy a családtagok és barátok számára is megmutathassátok.
Ezt az igényt külön szükséges jelezni az egyeztetés folyamán és némi plusz költséget jelent.

A gyűrű megvan már???? Kiválasztottad már mit szeretnél az ujjára húzni ha IGENT mond?
Klikk ide, nézd meg milyenek vannak! Ha gyorsan kell 1000 eljegyzési gyűrű közül ráböksz és már viheted is, de ha van a fejedben egy egyedi elképzelés akkor 2-3 hét alatt azt elkészítjük neked és olyan gyűrűt húzhatsz az ujjára ami csak neki készült!
Hivatkozz a meglepkékre, ez garantálja a VIP bánásmódot :-)
http://www.ekszerpalota.hu/termekkategoria/eljegyzesigyuru/

Már esküvőt tervezitek és kell benne a profi segítség aki leveszi a vállatokról a terhet és olyan romantikus és különleges estét szervez nektek ami életre szóló élmény lesz akkor ezt a csapatot keresitek.
Hivatkozzatok a Meglepkékre és minden vágyatokat teljesítik :-)
https://luxuryevent.hu/


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Limuzinos lánykérés molinóval

145 000 Ft

Kapcsolódó élmények

Budapesti városnézés, Vízi Limuzinnal

1-10

Budapest, Erzsébet-híd pesti hídfő

50 p

72 000 Ft-tól
Megnézem
Lánykérés horgászat közben

2

Budakalász, Lupa-tó

130 000 Ft
Megnézem