Lánykérés horgászat közben - Meglepkék
Töltés...

Lánykérés horgászat közben

Lánykérés horgászat közben, horgon az eljegyzési gyűrű.

Menjetek el horgászni egy kis forgalmú tóhoz.

Ajánlatunk a Lupa-tóra vonatkozik.

Az előre lefoglalt zavartalan pecahelyen elhelyezkedtek, előkészítetek mindent a horgászáshoz, csalikat felrakjátok, botokat bedobják és vártok a kapásra.
Megbeszélt jelre egy búvár a partnered horgára akasztja a meglepetést, majd megrántja a horgot, mintha kapása lenne.
A meglepetés lehet egy játék eljegyzési gyűrű, vagy egy üres gyűrűs doboz, az igazi eljegyzési gyűrű a biztonság kedvéért nálad van.
Párod a kapásra felriad, gyorsan nyúl a botért, húzza kifelé a halat, de valami már gyanús neki, nem úgy húz, mint egy hal.
Aztán mikor kihúzta látja, hogy mit is fogott pontosan.

Előkerül az igazi eljegyzési gyűrű, letérdelsz és megkéred kedvesed kezét.

Ez ám a lánykérés, de a csattanó, amikor a búvár feljön egy pezsgővel és két pohárral a kezében a tóból, hogy gratuláljon, kedvesednél erre biztosan összeáll a kép, és leesik az álla.
Csak nehogy elfelejtsen a kérdésre válaszolni!

A gyűrű megvan már???? Kiválasztottad már mit szeretnél az ujjára húzni ha IGENT mond?
Klikk ide, nézd meg milyenek vannak! Ha gyorsan kell 1000 eljegyzési gyűrű közül ráböksz és már viheted is, de ha van a fejedben egy egyedi elképzelés akkor 2-3 hét alatt azt elkészítjük neked és olyan gyűrűt húzhatsz az ujjára ami csak neki készült!
Hivatkozz a meglepkékre, ez garantálja a VIP bánásmódot :-)
http://www.ekszerpalota.hu/termekkategoria/eljegyzesigyuru/

Már esküvőt tervezitek és kell benne a profi segítség aki leveszi a vállatokról a terhet és olyan romantikus és különleges estét szervez nektek ami életre szóló élmény lesz akkor ezt a csapatot keresitek.
Hivatkozzatok a Meglepkékre és minden vágyatokat teljesítik :-)
https://luxuryevent.hu/


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Lánykérés horgászat közben

130 000 Ft