Lamborghini és Mustang verseny a Kakucsrigen 10 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Lamborghini és Mustang verseny a Kakucsrigen 10 fő részére

Van a sportautók között két legenda, amelyek nem akármilyen történetet tudhatnak magunkénak.

Az egyik a Lamboghini. Ez a vállalat eredetileg traktorokat gyártott, a cégvezető azonban szívesen próbálta ki a különböző versenyautókat. Sajnos egyik sem felelt meg tökéletesen az elképzeléseinek – még a Ferrari sem. Ezt jelezte a gyártók felé, akik orrukat felhúzva elküldték az ötleteivel együtt. Végül Lamborghini a színtiszta erőt szimbolizáló márkajellel megalkotta a szuper sportautók alfáját, amelynek sikere azóta töretlen.

A pályán egy Lamborghini Gallardoval repeszthettek, amely 550 lóerejével, 320 km/h-s végsebességével hívogat. Nem bírjuk ki, meg kell említenünk, hogy ez az ikon 3,9 másodperc alatt van 100-on.
A másik a Ford vad csikója, a Mustang, amely szintén rögös utat járt be. A nem kívánatos gyermek egy állhatatos tervező munkáját dicséri, aki nem hagyta magát lerázni, amikor elutasították az ötletét.
A kitartásának gyümölcseként 1964-ben gördültek le az első modellek a gyártósorról, amelyekért a közönség sorban állt.
Az évtizedek alatt persze sok változáson esett át, a kakucsringi pályáta GT 500-assal hódíthatjátok meg. Az 500 lóerejével szinte felszaggatja az aszfaltot, 4,5 másodperc alatt már százzal repeszt, amivel az ülésbe présel benneteket.
Az amerikai izomautó tehát azonnal a magasba emeli az autórajongók pulzusát.
Azokra is gondolunk, akik a boxban várakoznak
: választhattok olyan kiegészítő programjaink közül, mint a Segway, a Quad – e mellett a cateringről is gondoskodunk, ha kéritek.

A kollégáid, VIP ügyfeleid vagy a kiemelt üzleti partnereid is a sportautók megszállottai?
Akkor válasszátok ki a nektek szimpatikus szépséget, foglaljatok időpontot és találkozzunk Kakucsringen (vagy a Hungaroringen, Euroringen, ha nektek kényelmesebb).

Említettük, hogy fotókat és videókat is készítünk?


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Lamborghini és Mustang verseny a Kakucsrigen 10 fő részére

449 990 Ft