Lada 1200 S vezetés a DRX-ringen - Meglepkék

Lada 1200 S vezetés a DRX-ringen

Lada 1200 S vezetés a DRX-ringen
Lada 1200 S vezetés a DRX-ringen
Lada 1200 S vezetés a DRX-ringen
Lada 1200 S vezetés a DRX-ringen

A jó öreg LADA alias ZSIGULI. Még mindig itt, közöttünk. A KGST piac egyik időtlen, kultikus formája és persze kedvence.

A miénk is :)

A 21. században igazán szerencsésnek érezheti magát, aki egy még kiemelkedően jó állapotú 'ezerkettes Zsiga' kormánya mögé ülhet. Ráadásúl ezzel a kis élményvezetéssel egy igazi versenypályán tehet pár nosztalgiával átitatott kört a retro járgánnyal.

Bármilyen korosztály számára felejthetetlen program, mivel az idősebbeknek ez volt a hétköznapok megszokott, ámde nem mindig elérhető formája, a fiatalok számára pedig egy igazi retro járgány, amivel betekintést nyerhetnek a múlt évezred autós világába.

Egyedi, felejthetetlen, RETRO élmény mindenkinek!

Ha igazi nosztalgikus élményre vágysz, akkor az 1200 cm3-s Ladát ajánljuk Neked. Az eredetileg 65 LE-s autót 110 LE-re lett felhúzva.

Zengő Motorsport Csapat profi pilótái instruálnak nálunk: Nagy Norbi, Nagy Dani, Ficza Feri.

Technikai adatok:
-1.2 literes, 110 Le
- gyorsulás 100 km/h: 20 mp.
- végsebesség: 175 km/h
- hátsó kerék hajtás

VIP csomag
- regisztráció sorbanállás nélkül (ezt egy hostess csinálja helyetted)
- várakozás a privát konfortos váróban
- ajándék frissítő, kávé
- sorrakerülés esetén a külön hostess jelzi és az autóhoz kísér
- ajándék profi fotó az autóval

Ajándékba adunk egy nyakbaakasztót és egy belső kamerás felvételt.

A DRX pályán (Kiskunlacházi repülőtéren) történő élményvezetések fix időpontban kerülnek megrendezésre. Bizonyos napokra szerződik a csapat a repülőtér tulajdonosával és azokon a napokon reggel 9 órától délután 17 óráig folyamatosan mennek az autók az időpontokra beregisztrált sofőrökkel.

Az utalvány beváltásakor a kolléganők tájékoztatják a megajándékozottat a következő vezetési időpontokról, melyik autóra mikorra van hely, vezetési lehetőség. Ezek a napok többségében szezonban 2 hetente hétvégi szombat, vasárnapok, hogy mindenkinek kényelmesebben alakítható legyen a munka mellett.

Csak ezeken az időpontokon van lehetőség a vezetésekre. Egyéni időpont igényt nem tudunk megvalósítani.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

A helyszín leírás

DRX-Ring pontosan 2 km hosszú, nagy sebességű versenypálya a kiskunlacházi reptéren kialakítva.
Instruktor ül az újdonsült pilóta mellett, aki indulás előtt elmondja a fontos biztonsági tudnivalókat, valamint menet közben tanácsot ad, hogyan hozhatja ki az autóból a maximumot.

Az élményprogram helyszíne: Kiskunlacháza.

Időpont egyeztetés

A pályaautózás és Élményvezetés szezonja függ az időjárástól, de leginkább május 1 és október 31 közé tehető. Ebben az időszakban tudunk biztonságos körülmények között havonta több alkalommal is vezetési időpontokat biztosítani.
Ezen időszakon kívül csapatunk is téli üzemmódba vált és csak ritka, időjárási szempontból ideális esetben tartunk vezetéseket, de előre ezek nem kiszámíthatók.
Ezért ha szezon időszakon kívül vásárolsz ilyen Élményutalványt ajándékba, Születésnapra, Évfordulóra vagy akár Karácsonyra ne érjen se téged se a megajándékozottat váratlanul, hogy annak felhasználására csak a rossz időjárási körülmények elmúlása után az autózási szezonban lesz lehetőség.
Nekünk mindennél fontosabb a Résztvevő biztonsága és azt csak a megfelelő autózási körülmények között tudjuk biztosítani. Köszönjük!

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Lada 1200 S vezetés a DRX-ringen

19 900 Ft-tól

Kapcsolódó élmények

BMW i8 utcai vezetés

1-3 fő

Budapest

39 990 Ft-tól
Megnézem
BMW i8 vezetés a Hungaroringen

1

Mogyoród, Hungaroring

79 900 Ft-tól
Megnézem
Ford Mustang Turbo EcoBoost utcai vezetés

1-3

Budapest

30-90 p

37 900 Ft-tól
Megnézem