Kreatív sminkelési és maszkolási tanfolyam ajándékba - Meglepkék
Töltés...

Kreatív sminkelési és maszkolási tanfolyam ajándékba

Mindig is vonzották a megajándékozottat a lélegzetelállítóan egyedi sminkek, maszkok? A minőségi és ezer színben pompázó sminktermékek? Kiteljesítené kreativitását?
Szabadon készítene művészi alkotásokat? Kilépne a szokásos korlátok közül? Képzésünk nem csak egy tanfolyam, hanem egy kaland az önmegvalósítás világában.

Lehet az ünnepelt teljesen kezdő vagy már tanult szépségipari szakember: képzésünk elvégzése megfelelő tudással vértezi fel!
Amennyiben már rendelkezik szakmai tapasztalatokkal, az első alkalmon zajló szintfelmérést követően, tudásának megfelelően folytathatja tanulmányait, nem szükséges az alapoktól kezdenie.

Több professzionális márkával is tanítunk, így összeválogattuk Önnek azokat a termékeket a képzésre, amelyek segítségével lélegzetelállító munkákat készíthet profi oktatónk segítségével.

Mrt tanuljon nálunk?

  • Exkluzív környezet
  • Több nyelven kiállított tanúsítvány
  • 2019-es trendeknek megfelelő oktatás profi oktatótól
  • Ingyenes szálláslehetőség
  • Díjmentes modelladatbázis használat
  • Professzionális egyéni és csoportos oktatások 
  • Nemzetközi szintű képzések, több nyelvű tanúsítvány, profi oktatók, kedvezményes EVANA termékvásárlási lehetőség, ingyenes szállás az oktatás idejére! Mindezek jellemzik a Glamour Makeup Academy képzéseit.
  • A Kreatív sminkelési és maszkolási technikák mesterfokon képzés elvégezhető csoportos vagy egyéni formában.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Kreatív sminkelési és maszkolási tanfolyam ajándékba

169 900 Ft-tól