Kincskeresős Kalózprogram-Születésnapi buli kalózhajón a Balatonon - Meglepkék
Töltés...

Kincskeresős Kalózprogram-Születésnapi buli kalózhajón a Balatonon

Siófokon várja a kis csapatot a Kalóz vitorlás. Profi legénységgel, akik kalózruhát magukra öltve megkezdik a legénység kiképzését vízen és szárazföldön egyaránt.
4 évestől a 14 évesig ajánljuk a programot és a kalóz kalandot.

A program időtartama 2 óra.

A kalózháború a szárazföldön kezdődik hangulati elemekkel (kardozással, cukorkadobálással), majd kalózhajónkkal elindulva belevetjük magunkat a „kincskeresés” rejtelmeibe.

Kalózruhánkat magunkra öltve és a Kincses térkép felfedezése után irány a képzeletbeli Kincses Sziget! Utunk során elhajózunk a félelmetes Cápa-zátony mellett, harcolunk a veszedelmes Fekete Kalózokkal, megismerkedünk a tenger élővilágával, életveszélyes próbatételek várnak ránk… Sok izgalmas kalandot átélve, az erőt adó kalózok italát elfogyasztva, győzelemittasan, Kalózindulónkat énekelve érkezünk vissza a Talizmán Kalózhajóval a kikötőbe.

A nagyobbak egy csapatépítéssel vegyített Kalózprogramban vehetnek részt. Létszámtól függően és igény esetén több hajóval is útnak indulhatunk. Izgalmas próbatételek várnak rájuk a szárazföldi állomásokon és a vízen is…

Ízelítőként a játékokból kicsiknek: Kalózkapitány-választás, Kalózavatás, Palackposta, Kalózinduló, Kalózkincs-keresés, Kalóztérkép-olvasás, Hajós szabályok, Matrózcsomó, Kalóz-büntetés, Rodeó verseny.

Ízelítőként a játékokból nagyoknak: fürdőzés a Balaton közepén egy privát yachtról, Airsoft puskákkal célba lövő verseny, Selfie az árboc kosárban 16 méter magasan.

A játékokat korosztályonként válogatjuk.

Igény esetén plusz költségért teljes körű catering szolgáltatást biztosítunk (italcsomagok és komplett grill étkezés).

Maximum létszám: 30 fő.

A program időpontjáról, a létszámról, a menüről egyeztetünk e-mailben és telefonon is. Kollégáink mindent előkészítenek, hogy az Élmény tökéletes legyen a gyerekcsapatnak.
Kérdésével keressen minket az : info@meglepkek.hu email címen.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Kincskeresős Kalózprogram-Születésnapi buli kalózhajón a Balatonon

99 000 Ft