Kettesben irány CINEMAQUA! Járjuk be a filmvilágot Kisvárdán! - Meglepkék

13 800 Ft-tól

Kosárba

Kettesben irány CINEMAQUA! Járjuk be a filmvilágot Kisvárdán!

Elképesztő  filmes világ részese lehetsz nálunk Kisvárdán a  Cinemaqua Film- és Natúrpark  területén több, mint  300.000. nm-en, azaz több mint 30 ha-on.

Fantasztikus filmes világ várja a látogatókat eredeti díszletekkel, hihetetlen látványelemekkel , elképesztő show-kal, dinókkal, díszlethajóval, VR-szobával ,Európa legújabb és tematikájában teljesen eredetibb moziparkjában.

Az ismert  szórakoztatóparkoktól eltérően, itt eredeti filmek díszletei és kellékei is helyet kapnak. A Cinemaqua több különböző világot ötvöz és fog egybe, így lényegében minden korosztály, minden érdeklődő megtalálhatja a kedvére való szórakozási formát.

Itt minden korosztály megtalálja a számára tökéletes szórakozási formát. Egész napos kikapcsolódásban lesz része az egész családnak.

Kisebb gyerekeket lenyűgözheti az Őslénypark, a Varázslótér, a Csónakház, míg a nagyobb gyerekeknek igazi élményt jelent a Honvédsuli, a Jövőház vagy a Jamestown.

Mi jár a belépőért???  MINDEN!!!

Minden élmény megtekinthető, kipróbálható, vezethető!

Jeepet, csónakot vezethettek, kipróbálhattátok az Aranyásók munkáját, kalandozhatnak a múlt és a jövő világában eredeti filmes helyszíneken, kellékek között.

A park területén lehetőség van étkezésre, a bejárathoz közel pedig hatalmas parkoló vár titeket.

Mi egy több parkból álló komplex világot keltettünk életre.

Itt minden korosztály, minden érdeklődő megtalálhatja a kedvére való szórakozási lehetőséget, látványosságokkal és különböző egyedi attrakciókkal.

A bejárathoz nem messze több száz férőhelyes parkoló biztosítja a kényelmes megközelíthetőséget.

Az park belsejében elektromos autókat vehetnek igénybe a látogatók, melyek megállóit éppúgy tábla jelzi, mint a legjobb fotóhelyeket.

A parkot sétálva is bejárhatjuk, de akár a 12 személyes nyitott elektromos kisautók egyikét is birtokba vehetjük, amellyel eljuthatunk egy különleges túra során a Lost World-ben, az Elveszett világ dinoszauruszok lakta rengetegébe.

A bejáratnál rögtön elkápráztat minket a Cinemaqua Palace - mellette a New York-i Szabadság-szobor vagy az amerikai elnökök sziklába vájt kicsinyített másolatával - ahol rengeteg érdekességre derül fény a világ filmgyártása és a magyar -illetve Kisvárda és környékének összefüggésében.  Kulisszatitkok, történetek és történések.

A filmes világ szerelmeseinek garantáljuk, hogy ez az 1900-as éveket idéző pavilon/ díszlet lesz a kedvence, sőt ugyanitt léphetünk be a XXI. század VR reality világában, amely jelenleg  technikailag a VR csúcsát jelenti.

Különlegességünk, hogy a Cinemaqua egy olyan park, ahol a filmes élmény és a természet egy parkban összeér, és összefér.

Jelmondatunk  is ezt hangsúlyozza: „ Itt az lehetsz aki akarsz”

A Cinemaqua Film-és Naturpark már a látogatói koncepciójában is egyedi!

„Éld át az eredeti filmes tárgyakkal, kellékekkel való találkozást.”

Sok olyan tárggyal találkozhat a látogató, amit máshol érinteni tilos, itt viszont bátran kézbe veheti! Ez a park élményeket szeretne adni látogatóinak nemcsak látványt!

Itt nem tilos a fotózás sem, sőt!

Számos fotó -szelfipont és segítő kalauzolja a park látogatóit, biztosítva számukra a hasznos élményekkel és információkkal teli kikapcsolódást.

A Cinemaqua attrakcióit minden évben valamilyen tematika fogja jellemezni.

Idén a fő téma Amerika -  az első amerikai telepes falutól  Hollywood  filmes térhódításáig.

Ennek jegyében kezdheti meg utazását a látogató, ebben a különleges világban.

Bátran mondhatjuk, hogy a Cinemaqua parkjában sétálni igazi időutazás.

De ha már az időnél tartunk, megcsodálhatjuk egy 1614-es amerikai telepelesfalu a Jamestown díszleteit.

A vadnyugati udvaron pisztolydörrenések sorozata jelzi, hogy itt tényleg figyelni kell minden lépésünkre, mert az arany lázba hozza a látogatókat. Bizony, a víztorony mögött aranymosók élnek, láthatjuk is a munkájukat, melynek bárki részese lehet.

A Honvédsuli-szigetre katonai sátrakat építettek a gyerekeknek, amely különleges élményeket és hangulatot garantál. A kisebbek kötéllel húzhatják át magukat egy „ lakatlan „ szigetre.

De a teljesség igénye nélkül említjük meg a Kalandhajót mint forgatási helyszínt, amely hajó hossza eléri a 48 métert. Külső és belső tere egyaránt megtekinthető.

A látogató át tudja élni, milyen lehetett Sir John Franklin kapitány északnyugati átjárói expedíciója 1844-ben.

Láthatunk eredeti repülőgép belsőt-díszletet, melyet a Fapad című magyar sorozat forgatásánál használtak a készítők. A szervezők köszönök Kálomista Gábornak, hogy gondolt rájuk e téren is.

De igazi kuriózum a Mutatványosok utcája is – ami a lovagvárak romantikájának és a Trónok harca sötét középkori fantáziavilágának elegye. Arénájában lovagok tűnnek fel, hercegnők suhannak tova.

Na és ha már mutatványosok – a hely mellett található  egy speciális cirkusz, ahol az is artistává válhat aki eddig csak álmodott róla.

Ezen felül megtalálható a csodák országa „Wonderland”, Gyermekszigetek, és a minden gyermek vágyát képező Játékkészítő híres világa!

Hogy mi is a Játékkészítő  csodája ?  Legjobban Illés Gabriella ötletgazda, az álom megvalósítója fogalmazta meg : ” … mesékre mindenkinek szüksége van, korosztálytól függetlenül. Mi, az alkotók hiszünk a meseterápiában és úgy gondoljuk, a gyerekkorunkban hallott és látott mesék pozitívan épülnek be az életünkbe és ezeket az érzéseket, a megoldásokat később bármikor elő tudjuk hívni. „ A látogatók - kortól függetlenül –  „felvehetnek”  egy  piros szemüveget  és elindulhatnak a titokzatos Játékkészítőhöz vezető úton.

A legnagyobb kaland mégis alighanem az Elveszett világ felfedezése. Ez a rész adja a leginkább természetközeli élményt. Mesés túrát tehetünk a vadregényes rengetegben, s elképzelhetjük a kort, amikor még a dinók uralták a bolygót.

De meg kell jegyezni a  Cinemaqua nemcsak film -, hanem natúrpark is egyben, így ezért természetközeli élményeket is lehet  szerezni.  Egy-két kivételtől eltekintve itt élő, itt honos, éppen itt pihenő, vagy a parkban élelmet kereső állatokkal futhatunk össze – ha a szerencse úgy hozza.

Felsorolni sem lehet azokat a látnivalókat és élményeket, amelyek ebben a minden ízében egyedi és eredeti Film-és Natúrparkban várják a látogatókat.

A park szeptember elejéig mindennap, utána hétvégenként várja a látogatókat Halloween napjáig.

És hogy mi mit tanácsolunk?

Kényelmes cipőket felvenni, fényképezőket,  túrazsákokat, és ehhez hasonlókat előkészíteni és irány a Cinemaqua Kisvárda!

A belépőjegy megváltásával minden szektor, minden szolgáltatás ingyenesen használható. Fizetni kizárólag a fogyasztott ételekért, italokért kell. 

PROGRAMOK MÉG A TELJESSÉG IGÉNYE NÉLKÜL

Elektromos buszozás

Akár már a bejáratnál felpattanhattok a kollégáink által vezetett elektromos buszok egyikére

Jurassic-jeep

A dínóparkban egy felvezető autót követve meghatározott útvonalon kocsikázva akár te is vezetheted az egyik jurassic jeep-ünket

Cirkuszi sátor

A cirkuszi sátor a fővárosi nagycirkusz kihelyezett cirkusz sátra, melyben szakképzett artisták segítenek a látogatóknak kipróbálni a cirkuszi művészet kellékeit

VR terem

Lehetsz kezdő vagy tapasztalt játékos, kiszakítunk a fizikai valóságból, a virtuális térbe kerülve határtalan élmények várnak rád: hullámvasút, lőpárbajok a western világában és még sorolhatnánk

Tóparti csónakázás

A tóparton motorcsónakba ülve szelhetik a habokat vagy éppen vízidodgemből lövöldözhetnek egymásra

A western világa

A western udvarban kitanulhatják a késdobálás, az íjászkodás és a különböző fegyverekkel való célba lövés mesterségét sajátíthatjátok el

Az időjárás sem akadály

Díszleteink kül-és beltériek, tehát rekkenő hőségben, szakadó esőben, hűvös napokon egyaránt találhat magának szórakozást az, aki a tűző napsugarak elől bújna el, vagy aki éppen egy izzasztó kalandtúrára készül, vagy éppen a hűvösebb napokon előbújó itt honos állatfajok egyikét kívánja megpillantani az egyik kilátónkról.

Állatsimogató

Vendégszereplésben nálunk lakó állataink a vízibivalyok és pónik, ám külön említést mégis a sólymaink érdemelnek, melyekkel interakcióba is lehet kerülni

A honvédsuli kínálata

Lőgyakorlat különböző kaliberű airsoft fegyverekkel, katonai kiállítás és túlélési gyakorlatok

Játszótér

Játszótereinken a gyerekek szabadon játszhatnak, és az erősebbek a 2-es sziget szektor felelősével vagy a család (max 5 fő) a szektor felelős figyelő tekintete mellett a kompon áthúzhatják magukat a lakatlan szigetre, melyen található játszótéri elemeket is nyugodtan használhatják

Élmény időtartama
Egész napos
A helyszín leírás

Kisvárdán

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Dísztok
Dísztok

Elegáns fekete formalakozott dísztok amivel ünnepélyes lesz a csomagolás – 1.990 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elagáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 1.990 Ft

Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral
Arany szülinapi díszboboz ajándék palack borral

Az élményutalványt palackpostába tekerjük amit egy ajándék üveg borral együtt elegáns arany "BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT" feliratú dobozba helyezünk - 11.990 Ft

Kettesben irány CINEMAQUA! Járjuk be a filmvilágot Kisvárdán!

13 800 Ft
690 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények

Dobogókői Retro szerpentin és zsíroskenyér túra

2-3 fő/autó

Budapest – Dobogókő

5-6 ó

40 000 Ft-tól
Megnézem
Irány az Amazing Metal Art Gallery

1 fő

Budapest, VII.

2 990 Ft-tól
Megnézem
Waterburg

4

Választható

1-2 nap

49 000 Ft-tól
Megnézem