Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban - Meglepkék

Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban

Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban
Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban
Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban
Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban

Mi is az a kajakozás?

A kajakozás a legizgalmasabb vízisportok egyike, függetlenül attól, hogy lelkes kezdő, vagy gyakorlott és elszánt lapátoló vagy! Az egyszemélyes kajakokban a saját erődhöz, energiaszintedhez igazodva tudsz evezni, a magad ura vagy, saját tempódban élvezheted a természet szépségeit, gyönyörködhetsz a vízi élővilágban, és mivel a kajak fürge, fordulékony hajó, olyan helyekre is elbarangolunk vele, ahová más hajókkal (például kenuval) egyébként csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem is juthatnánk el. A túrák alkalmával a társaságról sem kell lemondanod, hiszen együtt közlekedünk, közösen és összehangoltan evezünk, így ha a nap elején korábban ismeretlen evezős társakkal is indulunk el, a nap végére garantáltan összetartó csapattagoktól fogsz elbúcsúzni!  A kajaktúrát tehát bátran ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak, de csapatépítő tréning gyanánt is. 

Miből áll egy kajaktúra? 

A Szigetköznél kevés jobb helyet ismerünk arra, hogy kezdők is azonnal beleszeressenek a kajaktúrázásba! A túránk alkalmával igazi ősi vízi világot fedezünk fel: a folyót kísérő erdők között vadregényes csatornákon, kanyargós vízi ösvényeken keresztül evezünk, a parton gyönyörködünk a szürke gémekben, kócsagokban, közben szélesebb ágakon csorgunk lefelé pihenésképp, meleg napokon pedig kis belső tavakban és partmenti vendéglátó egységben is felfrissülünk…  A túraútvonalak száma kimeríthetetlen, mi 10-13 km-es távokat evezünk egy-egy túránk alkalmával, melyek lehetnek lassú folyású vagy szinte álló vízű szakaszok, de bátrabbakkal a sebesebb folyású ágakat sem kerüljük ki.

Fontos információk: 

A túrához a teljes felszerelést biztosítjuk! Kajakos körökben a csúcskategóriát képviselő Dagger kajakok különleges kajaktúra típusát, a Fiestát használjuk, amelyek könnyű, gyors, jól manőverezhető, és mégis rendkívül stabil kajakokként garantálják a maximális élményt a maximális biztonság mellett. A kajakon kívül további három eszközt biztosítunk: evezőt; professzionális, három ponton rögzítő mentőmellényt; valamint egy öt literes szárazzsákot, amiben el lehet rejteni a víz elől a féltett dolgokat (pénztárcát, telefont, váltóruhát). 

Technikai tudnivalók: 

- a túra időtartama bemelegítéssel, oktatással, pihenőkkel együtt 5-7 óra
- a túra hossza 10-13 km
- a kiszemelt időpontot legalább 2 héttel az indulás előtt kell lefoglalni
- a programot befolyásolja az időjárás, így fenntartjuk az élmény elhalasztásának jogát
- a túra minimálisan 4, maximum 8 fővel indul, az adott napra kisebb létszámú foglalásokat egy csoportba szervezzük
- a túrán gyermekek is részt vehetnek, de kérjük a szülőket, hogy gondolják át, ilyen hosszúságú túrát tud-e teljesíteni gyermekük (a túrán menetközben pihenni lehet, de félbehagyni nincs lehetőség) 
- parkolási lehetőség a mindig hatályos parkolási díjak megfizetése mellett lehetséges
- indulási helyszín: Dunakiliti

Élmény időtartama
5-7 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Szigetköz, Dunakiliti.

Részvételi információk

A túrán csak 14. életévét betöltött, úszni tudó személy vehet részt. Maximális súlyhatár 120 kg.

Időpont egyeztetés

A szezonunk május 1-től október 25-ig tart. A túrák ez idő alatt hétvégén és munkaszüneti napokon vannak. Maximális létszám mellett hétköznap is indítható, előre egyeztetés alapján.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban

12 500 Ft-tól

Kapcsolódó élmények