Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban - Meglepkék

12 500 Ft-tól

Kosárba

Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban

Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban
Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban
Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban
Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban

Mi is az a kajakozás?

A kajakozás a legizgalmasabb vízisportok egyike, függetlenül attól, hogy lelkes kezdő, vagy gyakorlott és elszánt lapátoló vagy! Az egyszemélyes kajakokban a saját erődhöz, energiaszintedhez igazodva tudsz evezni, a magad ura vagy, saját tempódban élvezheted a természet szépségeit, gyönyörködhetsz a vízi élővilágban, és mivel a kajak fürge, fordulékony hajó, olyan helyekre is elbarangolunk vele, ahová más hajókkal (például kenuval) egyébként csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem is juthatnánk el. A túrák alkalmával a társaságról sem kell lemondanod, hiszen együtt közlekedünk, közösen és összehangoltan evezünk, így ha a nap elején korábban ismeretlen evezős társakkal is indulunk el, a nap végére garantáltan összetartó csapattagoktól fogsz elbúcsúzni!  A kajaktúrát tehát bátran ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak, de csapatépítő tréning gyanánt is. 

Miből áll egy kajaktúra? 

A Szigetköznél kevés jobb helyet ismerünk arra, hogy kezdők is azonnal beleszeressenek a kajaktúrázásba! A túránk alkalmával igazi ősi vízi világot fedezünk fel: a folyót kísérő erdők között vadregényes csatornákon, kanyargós vízi ösvényeken keresztül evezünk, a parton gyönyörködünk a szürke gémekben, kócsagokban, közben szélesebb ágakon csorgunk lefelé pihenésképp, meleg napokon pedig kis belső tavakban és partmenti vendéglátó egységben is felfrissülünk…  A túraútvonalak száma kimeríthetetlen, mi 10-13 km-es távokat evezünk egy-egy túránk alkalmával, melyek lehetnek lassú folyású vagy szinte álló vízű szakaszok, de bátrabbakkal a sebesebb folyású ágakat sem kerüljük ki.

Fontos információk: 

A túrához a teljes felszerelést biztosítjuk! Kajakos körökben a csúcskategóriát képviselő Dagger kajakok különleges kajaktúra típusát, a Fiestát használjuk, amelyek könnyű, gyors, jól manőverezhető, és mégis rendkívül stabil kajakokként garantálják a maximális élményt a maximális biztonság mellett. A kajakon kívül további három eszközt biztosítunk: evezőt; professzionális, három ponton rögzítő mentőmellényt; valamint egy öt literes szárazzsákot, amiben el lehet rejteni a víz elől a féltett dolgokat (pénztárcát, telefont, váltóruhát). 

Technikai tudnivalók: 

- a túra időtartama bemelegítéssel, oktatással, pihenőkkel együtt 5-7 óra
- a túra hossza 10-13 km
- a kiszemelt időpontot legalább 2 héttel az indulás előtt kell lefoglalni
- a programot befolyásolja az időjárás, így fenntartjuk az élmény elhalasztásának jogát
- a túra minimálisan 4, maximum 8 fővel indul, az adott napra kisebb létszámú foglalásokat egy csoportba szervezzük
- a túrán gyermekek is részt vehetnek, de kérjük a szülőket, hogy gondolják át, ilyen hosszúságú túrát tud-e teljesíteni gyermekük (a túrán menetközben pihenni lehet, de félbehagyni nincs lehetőség) 
- parkolási lehetőség a mindig hatályos parkolási díjak megfizetése mellett lehetséges
- indulási helyszín: Dunakiliti

Élmény időtartama
5-7 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Szigetköz, Dunakiliti.

Részvételi információk

A túrán csak 14. életévét betöltött, úszni tudó személy vehet részt. Maximális súlyhatár 120 kg.
Útvonalaink lakott területtől messze, közúton nem vagy nagyon nehezen megközelíthető helyeken vezetnek, ezért programunkon olyan krónikus betegségben szenvedők, akik a túra során orvosi ellátásra szorulhatnak, a saját biztonságuk érdekében nem vehetnek részt (pl. epilepszia, szív- és érrendszeri betegség, stb.). Megértéseteket köszönjük!

Időpont egyeztetés

A szezonunk május 1-től szeptember 30-ig tart. A túrák ez idő alatt hétvégén és munkaszüneti napokon vannak. Maximális létszám mellett hétköznap is indítható, előre egyeztetés alapján.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Kajaktúra a Szigetközben – élmény ezer ágban

12 500 Ft-tól
125 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények