Kajaktúra a Fertő-tavon – ahogy még nem láthattad - Meglepkék

Kajaktúra a Fertő-tavon – ahogy még nem láthattad

Kajaktúra a Fertő-tavon – ahogy még nem láthattad
Kajaktúra a Fertő-tavon – ahogy még nem láthattad
Kajaktúra a Fertő-tavon – ahogy még nem láthattad
Kajaktúra a Fertő-tavon – ahogy még nem láthattad

Mi is az a kajakozás?

A kajakozás a legizgalmasabb vízisportok egyike, függetlenül attól, hogy lelkes kezdő, vagy gyakorlott és elszánt lapátoló vagy! Az egyszemélyes kajakokban a saját erődhöz, energiaszintedhez igazodva tudsz evezni, a magad ura vagy, saját tempódban élvezheted a természet szépségeit, gyönyörködhetsz a vízi élővilágban, és mivel a kajak fürge, fordulékony hajó, olyan helyekre is elbarangolunk vele, ahová más hajókkal (például kenuval) egyébként csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem is juthatnánk el. A túrák alkalmával a társaságról sem kell lemondanod, hiszen együtt közlekedünk, közösen és összehangoltan evezünk, így ha a nap elején korábban ismeretlen evezős társakkal is indulunk el, a nap végére garantáltan összetartó csapattagoktól fogsz elbúcsúzni!  A kajaktúrát tehát bátran ajánljuk családoknak, baráti társaságoknak, de csapatépítő tréning gyanánt is. 

Miből áll egy kajaktúra? 

Nem tagadjuk, imádjuk a télen-nyáron csodálatos Fertő-tavat! Közép-Európa harmadik legnagyobb állóvize, Európa legnyugatibb sztyeppés tava olyan növény- és állatvilággal rendelkezik, amely az egész Földön egyedülálló: sókedvelő tengerparti növények, háromszáz madárfaj, harmincéle halfaj otthona ez a 2001 óta a Világörökség részét képező csodavilág, melynek partján bivalycsorda, magyar szürke gulya legel. Túránk a rejtelmes csatornákon és belső tavakon halad, ahol felfedezzük a Fertő-tó érintetlen területeit. Széltől védett, könnyen evezhető vízen töltjük el a napot, útközben természetesen megpihenünk egy-egy madárlesnél, belső vízi háznál, s közben olyan csatornákon haladunk keresztül, melyeken csak a tavat jól ismerő helyi evezősök járnak.

Fontos információk: 

A túrához a teljes felszerelést biztosítjuk! Kajakos körökben a csúcskategóriát képviselő Dagger kajakok különleges kajaktúra típusát, a Fiestát használjuk, amelyek könnyű, gyors, jól manőverezhető, és mégis rendkívül stabil kajakokként garantálják a maximális élményt a maximális biztonság mellett. A kajakon kívül további három eszközt biztosítunk: evezőt; professzionális, három ponton rögzítő mentőmellényt; valamint egy öt literes szárazzsákot, amiben el lehet rejteni a víz elől a féltett dolgokat (pénztárcát, telefont, váltóruhát). 

Technikai tudnivalók: 

- a túra időtartama bemelegítéssel, oktatással, pihenőkkel együtt 5-7 óra
- a túra hossza minimum 5, de a csapat igényeihez igazodva akár 10 km is lehet
- a kiszemelt időpontot legalább 2 héttel az indulás előtt kell lefoglalni
- a programot befolyásolja az időjárás, így fenntartjuk az élmény elhalasztásának jogát
- a túra minimálisan 4, maximum 8 fővel indul, az adott napra kisebb létszámú foglalásokat egy csoportba szervezzük
- a túrán gyermekek is részt vehetnek, de kérjük a szülőket, hogy gondolják át, ilyen hosszúságú túrát tud-e teljesíteni gyermekük (a túrán menetközben pihenni lehet, de félbehagyni nincs lehetőség).

Élmény időtartama
5-7 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Fertő-tó.

Részvételi információk

A túrán csak 14. életévét betöltött, úszni tudó személy vehet részt. Maximális súlyhatár 120 kg.

Időpont egyeztetés

A szezonunk május 1-től október 25-ig tart. A túrák ez idő alatt hétvégén és munkaszüneti napokon vannak. Maximális létszám mellett hétköznap is indítható, előre egyeztetés alapján.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Kajaktúra a Fertő-tavon – ahogy még nem láthattad

12 500 Ft-tól

Kapcsolódó élmények

Haladó wakeboard csomag

1

Budakalász, Lupa-tó

27 500 Ft-tól
Megnézem
Tankvezetés

1+20

Balatonfüred, Aszófő

20-50 p

57 130 Ft-tól
Megnézem
Paintball havi edzés profi oktatókkal

1-3

Budapest, XV.

1 hónap

20 000 Ft-tól
Megnézem