John Wick Action program Budakeszin - Meglepkék

John Wick Action program Budakeszin

John Wick Action program Budakeszin

Ennek az élménynek a megszervezését a jelenlegi vírushelyzet nem befolyásolja. Folyamatosan üzemeltetjük a programot, amire be lehet jelentkezni hétköznapi és hétvégi időpontokra is. Ha nem olyan ajándéknak szánja az élményt, hogy a megajándékozott valamikor majd beváltja és elmegy rá, hanem a következő napokban, hetekben szeretné akkor kollégáink segítenek a szabad időpontok megtalálásában.

A lövészeten csak 18 év felett lehet részt venni!

Ha láttad a John Wick című filmeket, akkor láttad Keanu Reeves és Halle Berry kezében megvillanni korunk legtrendibb fegyvereit. Élethű, lendületes akciójelenetek vannak a filmekben, de fölmerülhet a kérdés, hogy vajon mennyire valósak ezek? Többek között ezekre a kérdésekre is megkaphatod a választ, ha eljössz hozzánk. Megépítettük ugyanazoknak a pályáknak egy részét, melyekre a filmek előtt Keanu Reeves és Halle Berry edzett, és begyakorolták a mozdulatsorokat. Ugyanazon típusú éles fegyverekkel „lőheted” végig, ugyanúgy, ezeket a pályákat, mint ők, neves szakember felügyelete és instrukciói mellett. A találataidat számoljuk, az idődet mérjük. Mozgásodról videót készítünk. Tedd próbára magad!

A program

Kötelező regisztráció a lőtéren. (Kávé/tea/szendvics.)

Videó elemzés: Megtekintjük a Taran Tactical videóját, amelyben szinte azonos pályaszakaszon edzenek a film előtt a színészek, mint amit mi is építettünk. Az épített pálya megtekintése a valóságban, a pálya értelmezése.

Instruktori bemutató: A programot vezető „meglövi” a kombinált pályát, bemutatva ezzel a feladatot.

Kötelező oktatás, biztonsági szabályok ismertetése. Ismerkedés a fegyverekkel, lőfeladatokkal, pályabejárás. A pályabejárás után az instruktor vezetésével a biztonságos fegyverkezelés mozdulatsorainak betanulása – „száraz gyakorlással”.

A pályakombináció részenként történő beedzése, éles lövészettel.

Karabély-pályaszakasz: A 20 lövéses pályaszakaszt kétszer „meglövi” a résztvevő, miközben IPSC órával mérjük az idejét. Az eredményeket naplózzuk, a találatokat értékeljük. Hibakorrekciók.

Sörétespuska-pálya: A 6 lövéses pályát kétszer „meglövi” a résztvevő, miközben IPSC órával mérjük az idejét. Az eredményeket naplózzuk, a találatokat értékeljük. Hibakorrekciók.

Pisztolypálya-szakasz: A 20 lövéses pályaszakaszt kétszer „meglövi” a résztvevő, miközben IPSC órával mérjük az idejét. Az eredményeket naplózzuk, a találatokat értékeljük. Hibakorrekciók.

Kávészünet. Szendvics, üdítők. Megbeszéljük a tapasztalatokat.

A program a kombinált, három fegyveres-pálya „meglövésével” folytatódik. A résztvevő kétszer egymás után a teljes, 46 lövéses pályát teljesíti. Az első alkalom után megbeszélés, értékelés, idő-találat elemzés, korrekció következik.

A második alkalom lesz az “éles” alkalom, ez “koronázza meg” a programot. Videófelvétel készül a pálya „teljesítéséről”. Idő-találat értékelése, megbeszélés.

Összevetés a John Wick című filmek színészeinek lőteljesítményeivel, a saját lőtéri rekordokkal.

Fényképezés, program vége.

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

Élmény időtartama
4 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budakeszi.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

John Wick Action program Budakeszin

150 000 Ft
1 500 pont ügyfélkártyára