Játék a Baller Arénában a Gamerlandban - Meglepkék

800 Ft-tól

Kosárba

Játék a Baller Arénában a Gamerlandban

Játék a K.O. ketrecben a Gamerlandban

Sportszár, stoplis és lábszárvédő – bár kemény becsúszásokra kell számítani, a Baller Arénában ezekre nem lesz szükséged. Szólj a haveroknak, lépjetek a pázsitra (szó szerint) és bizonyítsátok, hogy nincs nálatok skillesebb PES-ben vagy FIFA-ban! Gyertek le rúgni párat vagy rendezzetek saját bajnokságot, több gépen is nyomhatjátok egyszerre! Ilyen környezetben, PlayStaion 5-ökön még nem tettétek próbára magatokat, ezt garantáljuk!

Férőhely: 2-8 fő

Mi az a Gamerland?

Egy hely, ahova bármikor lejöhetsz a haverokkal gamelni egyet. Egy hely, ahol nem jön zavarba a személyzet, ha megkérdezed milyen FPS játékok vannak, vagy hogy hány hertzes a monitor. Egy hely, ahol minden úgy van kialakítva, hogy otthon érezhesd magad, miközben a látvány szinte leviszi a hajad. High-tech rendszer, hűségprogramok, változatos, az országban egyedülálló géppark és isteni kaják, ha úgy érzed lement a HP-d.

Apropó, gépek! Azt tudtad, hogy Gamerlandben profi számítógépek és konzolok (van mindből!) mellett, VR-t, arcade játékokat, versenyszimulátorokat, bootcamp szobát, foci arénát és még egy oktagont is találsz? Azt már csak félve tesszük hozzá, hogy nemzetközi mintára készült Esport Arénánkban Közép-Európában egyedülálló Samsung The Wall microLED-falon élvezheted majd házi versenyeinket, a magyar esport bajnokság döntőit és – reményeink szerint minél hamarabb – külföldi csapatok meccseit. Mit is mondhatnánk még? GL&HF

Profi gépek az igazán profiknak

Hobbi gamerek, profi streamerek vagy már leszerződött játékosok - nálunk több mint 20 high-end számítógép várja a PC játékok megszállottjait. Legyen szó pár baráti mérkőzésről, felkészülésről vagy privát bajnokságról, korszerű gépeink készen állnak, hogy megmutassátok mire vagytok képesek.

 

Élmény időtartama
1-3 ó
A helyszín leírás

Budapest, III.kerület

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 5.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Játék a Baller Arénában a Gamerlandban

Már csak 77 db vásárolható!
1 000 Ft-tól
Akciós ár: 800 Ft-tól
8 pont ügyfélkártyára
Az akciók visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényesek!

Kapcsolódó élmények