Profi Laserpark Budapest több, mint 2000 négyzetméteren - Meglepkék

2 100 Ft-tól

Kosárba

Izgalmas Laserpark Budapesten több, mint 2000 négyzetméteren

Profi Laserpark Budapest több, mint 2000 négyzetméteren
Profi Laserpark Budapest több, mint 2000 négyzetméteren
Profi Laserpark Budapest több, mint 2000 négyzetméteren
Profi Laserpark Budapest több, mint 2000 négyzetméteren

Fontos információ, hogy :
Egy pályán minimum 10 fő, maximum 22 fő tud egy időben játszani.

A Laserpark több, mint 2000 négyzetméteren várja a lézerharc szerelmeseit, a főváros két legnagyobb pályájával. Gyere el családoddal, barátaiddal, osztályoddal, vagy a cégeddel és küzdjetek meg a győzelemért! 

Arénáink izgalmas tematikájukkal és labirintusaikkal egy futurisztikus világba repítik a játékosokat.
Két pálya közül választhattok: Halo és MadMax Aréna várja a csapatot

A lézerharc mindig két csapat között zajlik, profi játékmestereink segítségével különböző játékmódok közül lehet választani.

A lézer nem okoz fájdalmat és a szemre sem káros, így nincs szükség különleges védőfelszerelésekre, 8 éves kortól (felső korhatár nélkül) bárki élvezheti a játékot!

A Laserpark születésnapok, céges rendezvények, legény és lánybúcsúk számára is szuper helyszín.

Játékmódok:

Alapjáték I.

Az alapjátékban 2 csapat küzd egymással. Egy menet 10 percig tart. Mindenkinek végtelen élete és végtelen számú lőszere van.

Cél: Minél több találatot bevinni az ellenfél játékosainak.

Alapjáték II.

Az alapjáték 2. verziójában szintén az a cél, hogy az ellenfél csapatának tagjait minél többször megsebezzétek, de itt már lecsökken a játékosok életeinek száma, és korlátozott golyóval rendelkeznek, így már nemcsak az életetek, hanem a lőszeretek is el tud fogyni. Mindemellett az arénában található célpontok eltalálásával plusz életet is tudsz szerezni magadnak.

Zombies

Az előre kiválasztott játékos/játékosok lesznek a Zombik, így akit ők eltalálnak, azonnal átváltoznak Zombivá (tehát a mellénye színe a Zombik mellényének színére fog váltani). A játék további beállításokkal még nehezíthető, ami még ennél is izgalmasabbá teszi a 10 perces játékidőt.

VIP

Minden csapatban van egy VIP játékos, akinek kevesebb élete van, mint a többieknek, ezért őt a saját csapatának meg kell védenie. A VIP játékost úgy lehet megkülönböztetni a többi játékostól, hogy az ő mellényén villognak a fények. Ha bármelyik csapatban meghal a VIP ember, a játék azonnal véget ér. A játék különböző beállításokkal igény szerint nehezíthető.

Reward game

Bizonyos mennyiségű pontos találat után az adott játékos különleges képességet kap, például a fegyvere sorozatlövésre, lopakodó módra, esetleg kém módra vált át. Kaphat egy pajzsot is, ami azt jelenti, hogy nem tudják eltalálni egy bizonyos ideig.

Átigazolás

Azoknak a játékosoknak, akiket egy adott mennyiségű találat ér, az ellenkező csapat színére vált át a mellénye, és azonnal átigazol az ellenséghez.

Kincskeresés I.

Találjátok meg az elrejtett „kincset” 10 perc alatt! Játékmesterünk a játék megkezdése előtt jól elrejt egy kincset, amit csak a legjobb kincskeresők találhatnak meg. Vajon a ti csapatotok az, amely megtalálja és megnyeri a kincskeresést?

TEK Terror

Ebben a játékmódban a hajsza egy bomba hatástalanításáért indul. Az ellenfeletek, a terrorista csapat jól elrejtett egy kulccsal hatástalanítható bombát, amely a 10 perces játékidő végén robbanni fog – hacsak az elhárító csapat tagjai addig meg nem találják a bombát. Ám nem elég megtalálni: el is kell venni a hatástalanító kulcsot az egyik terroristától. Nem fogja egykönnyen odaadni nektek: először el kell vennetek az összes életét.

Zászlórablás

Kezdéskor mindkét csapat zászlaja a kapuban van, a csapatok egyszerre indulnak az ellenfél zászlajáért. A cél: megszerezni az ellenfél zászlaját, és kitűzni azt a tiétek mellé a saját kaputokban. A játék nehezítése, hogy mindenkinek csak 5 élete van, és a zászlót csak olyan ember viheti a kapuba, aki még nem vesztette el az összes életét.

Éhezők viadala

Ez nem csapatjáték: itt most csak a saját bőrödet kell mentened, ha te maradsz életben utoljára, te leszel a nyertes. Mindenki mindenki ellen harcol, senkiben nem bízhatsz, és csak 10 életed van, úgyhogy légy résen!

Pár fontos információ:

Alsó korhatárunk van, de felső nincs!
Hozzánk 8 éves kortól lehet jönni. 

Minimum egy kísérőnek kell a parkban tartózkodni, amíg a gyerekek játszanak.

Kísérőknek nem kell jegyet váltani, csak a játékban résztvevőknek.

Egy pályán minimum 10 fő, maximum 22 fő tud egy időben játszani.

Élmény időtartama
1-2 ó
A helyszín leírás

1117 Budapest Hengermalom út

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Izgalmas Laserpark Budapesten több, mint 2000 négyzetméteren

2 100 Ft-tól
21 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények

Baltadobálás céges felfrissülés

5-20

Budapest, VII.

1 ó

17 450 Ft-tól
Megnézem
Speedboat a Balatonon

1-15

Siófok

30 p

69 990 Ft
Megnézem
Kvíz-Játsz-Ma csapatépítő programok

20

Esztergom és környéke

2 ó

60 000 Ft
Megnézem