Íjászati élmény gyerekeknek - Meglepkék
Töltés...

Íjászati élmény gyerekeknek

Igen gyerekek is jöhetnek és próbára tehetik erejüket, koncentrálóképességüket és ügyességüket.
Szuper gyerekprogram, mely szórakozás közben fejleszti is a megajándékozottat.

Milyen és mekkora gyerekeknek ajánljuk az ijászatot?
Olyanoknak akiknek fizikuma már lehetővé teszi, hogy kihúzzon egy ijat, azt a célzáshoz megtartsa. Természetesen mindenben segítünk és megmutatjuk hol lehet erőt spórolni, mire kell figyelni.
Mivel egy veszélyes sport is lehet figyelni kell a többiekre, koncentrálni és egy bizonyos komolyságot elvárunk a lőtéren, tehát akár 6-8 éves kortól is tudunk gyerekeket tanítani íjászatra, de csakis szülői felügyelettel.
12 éves kor felett már nem ragaszkodunk a szülőkhöz. :-)

Profi, bejáratott 4 állásos pályán tanulhatja meg a reflex illetve csigás íj használatát.
16 és 25 méteren próbálhatja ki magát a megajándékozott. Az ügyesek akár egy kupakot is eltalálnak a nyílvesszővel. Kihívásra fel!
Ha az ünnepelt akinek az ajándékot szánod még soha nem lőtt javasoljuk az 5 alkalmas alapbérletet, mert ott kap egy képzést az elején, lesz ideje gyakorolni, ráérezni és a végén már élvezni a lövészeti programot.

Egy órás lőtérhasználat és íjbérlés, előre egyeztetett időpontban. A lövészet kezdete előtt az üzletben lévő kolléga instrukciókat ad, rövid oktatást tart, amennyiben szükséges.
Öt órás lőtérhasználatra jogosító bérlet, felszereléssel együtt. Az első alkalom előtt az üzletben lévő kolléga instrukciókat ad, rövid oktatást tart, amennyiben szükséges. Több részletben is felhasználható természetesen.

Ha tudod, hogy a megajándékozott már lőtt íjjal, élvezi és szeretne profibbá válni akkor mehet az egyszeri 2 órás vagy a legjobb a 10 alkalmas lövészeti programra.
Két órás lőtérhasználat és íjbérlés, előre egyeztetett időpontban. A lövészet kezdete előtt az üzletben lévő kolléga instrukciókat ad, rövid oktatást tart, amennyiben szükséges.
Tíz órás lőtérhasználatra jogosító bérlet, felszereléssel együtt. Az első alkalom előtt az üzletben lévő kolléga instrukciókat ad, rövid oktatást tart, amennyiben szükséges. Több részletben is felhasználható természetesen.
Ott kiélheti magát és profibb szintre emelheti tudását.

Helyszín: XIII. kerület.
Rendeld meg az élményt, és szálljatok együtt Budapest fölé az ő irányításával!

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Íjászati élmény gyerekeknek

1 400 Ft-tól