Igazoltatós lánykérés - Meglepkék

115 000 Ft

Kosárba

Igazoltatós lánykérés

Igazoltatós lánykérés
Igazoltatós lánykérés

Leánykérés "rendőri" segítséggel...

Ha igazi izgalmak közepette szeretnéd párod kezét megkérni, akkor ajánljuk a rendőrös átkutatós körítést.

Haladtok hazafelé autótokkal, amikor rendőrök félre állítanak az úton. Vezetői és forgalmi engedélyt kérnek, ahogy az lenni szokott. A rendőr, hogy kisebb feszültséget keltsen, megkérdezi, hogy az úton nem tapasztaltatok-e valami szokatlant. Természetesen nem a válasz. Majd a rendőr gyanút észlelve jobban benéz az autóba, homlokát ráncolva ránéz párodra. Szeretné átkutatni az autót, ti kiszálltok. 

A rendőrök kinyitják a belső rekeszeket, benéznek az ülések alá, a kesztyűtartóba stb. Majd a csomagtartó felnyitására szólít fel téged, ahova a gyűrűt rejtetted korábban. Közben a rendőrök rosszalló megjegyzéseket tesznek, javasolják, hogy vegyétek elő, amit dugdostok persze ti értetlenül álltok, nem értetek semmit, tagadjátok, hogy bármi rejtegetnivalótok lenne.

Te kinyitod a csomagtartót, a rendőr odahívja párod is, a rendőr hevesen átkutatja a csomagtartó tartalmát, majd megtalálja a gyűrűs dobozt. Na, megvan, mondtam, hogy nem érdemes rejtegetni... és azzal a kis dobozt átadja neked.

Párod valószínűleg megijed, hogy valami bajba keveredtetek, de szinte nincs is ideje ezen gondolkozni, mert már fordulsz is felé, nyitod a dobozt, mutatod neki a gyűrűt, letérdelsz, és megkéred a kezét.

A rendőrök persze mosolyra váltják ábrázatukat, párod értetlenül néz rád és a rendőrökre felváltva, majd meglepetésében kimondja: igen. Ti ölelkeztek, csókolótok, rendőrök gratulálnak, majd folytathatjátok békés utatokat haza.

Figyelem: ez személyi szolgáltatás, nem hatósági intézkedés! Filmforgatásnak berendezve, előkészítve tudjuk megvalósítani, erről egyeztetés a megrendelésnél történik. 

A szolgáltatás országosan elérhető előzetes egyeztetést követően!

Utalványbeváltást ezen a linken intézheted és utána telefonszámon már csak az időpontot kell egyeztetni kollégánkkal, hogy mikor viszed el az autót, mész a repülésre, hajózásra, stb https://meglepkek.hu/utalvany/bevaltas

Élmény időtartama
15-30 perc
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: országosan.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Igazoltatós lánykérés

115 000 Ft
1 150 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények

Palkonyhán vacsora kettesben

2 fő

Palkonya

2,5-3 ó

30 600 Ft-tól
Megnézem
Visegrád túra motorcsónakkal

1-6

Budakalász, Duna sétány

2,5-3,5 ó

125 000 Ft-tól
Megnézem
Lánykérés horgászat közben

2

Budakalász, Lupa-tó

130 000 Ft
Megnézem