Holistic Pulsing alternatív lélek masszázs - Meglepkék

Holistic Pulsing alternatív lélek masszázs

Holistic Pulsing alternatív lélek masszázs
Holistic Pulsing alternatív lélek masszázs
Holistic Pulsing alternatív lélek masszázs
Holistic Pulsing alternatív lélek masszázs

Holistic Pulsing alternatív lélek masszázs.

Ajándékozz figyelmet!

Egy helyben toporogsz, siker, elismerés, megbecsülés nélkül? Megfelelési kényszer kínoz? Néha úgy érzed, hogy a saját életed komikus mellékszereplője vagy? Képtelen vagy kikapcsolni? Hiába feszülsz meg, a szerelem ballisztikus ívben kerül el? Félelmek, szorongások a társaid a hétköznapokban?

Van megoldás, amivel végre Te lehetsz a fontos, visszakaphatod az életörömöt, az optimizmust és a stressz vérverejtékét is letörölheted végleg a homlokodról. Tökéletes ajándékötlet lehet Magadtól a lelkednek, vagy ha közeleg egy szülinap és érzed, hogy jót tenne, adj tippet szeretteidnek.

Mi is ez?

Holistic Pulsing (lélekmasszázs vagy lélekringatás) manuálterápiás technika az elmúlt húsz év vívmánya, amit Dr. Tovi Browning osteopata orvos, természetgyógyász fejlesztett ki. A terápiában összefut az akupresszúra, bioenergetika, kineziológia, pszichoterápia és a reflexológia néhány eleme. Az alternatív terápiák családjába tartozik, azon belül is az energia-gyógyászathoz áll a legközelebb. 

Mi fog történni:

Egy ráhangoló beszélgetéssel kezdünk, ahol megismerem elakadásod, problémád természetét, és részletes tájékoztatást adok egy finom tea mellett. A kezelés ruhában történik, csak a zoknit vesszük le. A kezelés alatt az egész tested finom ringatásokkal teli stresszoldó masszázst kap, ami a testen keresztül a lélek blokkjait célozza meg. Erőteljes oldódások mehetnek végbe egy-egy alkalmmal. Tökéletesen ellazít, biztonságot ad, feltölt, harmonizál, pihentet. Teljesen kiszakít a napi rutinból, zajból, rohanásból. ... CSAK RÓLAD szól." 

Mire való és hogy is működik?

A ritmikus ringató mozgás keltette rezgés hullámok az egész testen végig haladnak, így egy

biztonságos, körülölelő érzést nyújtanak. A módszeres, állandó, nyugtató mozgás, vibrálás a vegetatív idegrendszer egyensúlyát helyreállítja, a külvilág ingerei elmosódnak, egy kellemes,

ellazult, alvás közeli állapotba érkezel, ahol az agy kikapcsol, a haragos gondolatok megszűnnek, a test és lélek egyensúlya harmonizálódik. Ebben az állapotban hozzáférhetővé és oldhatóvá válnak a negatív mintáid, önsorsrontó programjaid, gyermekkori traumáid, felnőttkori sérelmeid, amik a jelen életed napjait beárnyékolják és gátolnak a továbbhaladásban, a boldogságban. 

A kezelés időtartama:

A tényleges időtartama 45 perc, plusz igény szerint egy ráhangoló és levezető beszélgetés.

Amiben a Holistic Pulsing segíthet:

● Segít kiszakadni a mókuskerékből és egy egészséges ritmust kialakítani
● A folyamatosan pörgő agyad megnyugszik, enged pihenni
● Gátlásaid feloldódnak és képes leszel előre lépni az életedben
● Csökkennek a fejfájásaid
● Búcsút inthetsz az álmatlan éjszakáknak

Mit érzel majd a kezelés után?

A kezelés bár gyengéd mégis intenzív lelki folyamatokat indíthat be, utána egy felszabadultabb, kiegyensúlyozottabb, nyugodtabb állapot érezhető. A masszázs napjának éjszakáján mély és pihentető alvásra is számíthatsz. 

Tökéletes kiegészítője lehet egyéb, önismereti -, pár és családterápiáknak is, mert segít a változások beépítésében és az elindított folyamatok feldolgozásában. 

A rendszeres kezelés hozzájárul ahhoz, hogy eltűnjenek a félelmek, gátlások, komor és haragos gondolatok, nyomasztó érzések, frusztrációk. Nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válunk, nő az önbizalmunk, jókedvűbbek, optimistábbak leszünk, ezáltal javul az életminőségünk.

Ajándékba szeretnéd adni ezt az élményt?

Ha szeretteidnek ajándékoznád a kezelést, kérlek légy tisztában vele, hogy saját döntés és szabad akarat szükséges a pozitív változás eléréséhez.

Élmény időtartama
1-5 alkalom
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, XIV. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Holistic Pulsing alternatív lélek masszázs

7 000 Ft-tól
70 pont ügyfélkártyára