Hogyan sminkeljem magam? Csapatépítő tréning - Meglepkék
Töltés...

Hogyan sminkeljem magam? Csapatépítő tréning

Csapatépítő sminkes tréningünket cégek, baráti társaságok részére javasoljuk.

Célunk, hogy kellemes, exkluzív környezetben megtanulják a hölgyek, hogy miként tudják mindig a lehető legjobb formájukat hozni. A résztvevők miközben tanulnak, jobban megismerhetik egymást ezáltal növekedhet a közösségi, egyéni munka hatékonysága.
Tréningünk révén fokozódik az önbizalom, amely szükséges a sikeres tevékenységhez.

A képzésen megismerhetik a nappali és alkalmi sminkek elkészítésének fortélyait, elsajátíthatják a számukra leginkább megfelelő sminkelési technikákat, profi sminkmester oktató segítségével.
A tréning során az iskola professzionális termékeivel dolgozunk. A tanácsadás az általunk kifejlesztett, modern oktatási technikákkal zajlik. Az alkalmat követően igénye alapján sminkmesterünkkel közösen összeállíthatja a saját sminkes készletét.
Az oktatás során mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tréning ne csak professzionális tudást, elméleti és gyakorlati ismereteket nyújtson, hanem élvezetes és kellemes hangulatú legyen.
Célunk, hogy a résztvevő jól érezze magát, miközben értékes tapasztalatokat szerez, új technikákat sajátít el!

Miért a GLAMOUR MAKEUP ACADEMY?

  • A sminktanácsadás az alapoktól indul, nem szükséges korábbi tapasztalat
  • Cégek számára rendkívül kedvező ajánlat
  • Professzionális tapasztalattal rendelkező oktatók
  • Exkluzív belvárosi környezet
  • Kedvezményes termékvásárlási lehetőség
  • Igény esetén oktatónk segítségét nyújt sminkes készletének összeállításában

Ha fontos az ár és a minőség
A tanácsadás ideje alatt a sminkelés folyamatos oktatói segítséggel történik. Az egyes fázisokat fénykép készítésével zárjuk, így azokat otthon lépésről lépésre újra gyakorolhatja.
Javasoljuk, hogy fényképezőgépet vagy kamerás mobiltelefont hozzon magával az alkalomra!
A kurzus előképzettség nélkül is elvégezhető. Amennyiben rendelkezik korábbi tapasztalattal az oktató saját szintjének megfelelően foglalkozik Önnel.
A tanácsadás során saját arcon dolgozunk. Az alkalom folyamán 2 különböző stílusú sminket ismerhet meg, amelyek témáját előre egyeztetjük, szabadon választható.

A sminktanfolyamok exkluzív környezetben zajlanak, Magyarországon és külföldön egyaránt elismert szakemberek közreműködésével, a nemzetközi trendeknek megfelelően.
Mindezek mellett a képzések ára méltányos illetve kedvezményes termékvásárlásra is nyílik lehetőség a sminkmestereink tapasztalata révén fejlesztett és válogatott termékeiből, amelyek professzionális minőséget képviselnek.

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Hogyan sminkeljem magam? Csapatépítő tréning

37 350 Ft-tól