Gyerek és családi kaland az Új Buda Elevenpark játszóházaiban - Meglepkék

3 250 Ft-tól

Kosárba

Gyerek és családi kaland az Új Buda Elevenpark játszóházban

Irány az Új Buda Elevenpar játszóház!
Magyarország egyik legnagyobb beltéri játszótere Budapesten, több, mint 7000 nm-es játéktérrel. 

Az Elevenpark az aktív pihenés, mozgás, sport és felhőtlen játék helyszíne, amely igazi családi élményt nyújt télen és nyáron egyaránt.

Nálunk a kicsik és a nagyok egyaránt megtalálják a koruknak megfelelő játékot: óriás csúszda, több emeletes mászóka, ugrálóvár, buborékhegy, elektromos kisautó pálya, mászófal, csúszda, lövöldöző és hullámvasút.Ameddig a gyerekek játszanak, a szülők kikapcsolódhatnak a pihenősarokban vagy a kávézóban!

Felnőttek (18 év felettiek) gyermekek nélkül nem léphetnek be az Elevenparkba, így felnőtt jegyet csak gyermekjeggyel együtt árusítunk. 

A jegy egyszeri belépést biztosít, nyitvatartási időn belül korlátlan időre vonatkozik, nem órára.

Az Elevenpark Játszóház szabályai

 • Az Elevenparkba tilos bármilyen ételt és italt behozni!
 • Az Elevenpark zoknis játszóház. Tilos cipővel vagy más utcai lábbelivel belépni!
 • Az Elevenpark egész területén tilos a dohányzás! Dohányozni csak az erre kijelölt területen szabad.

Házirend:

Az Elevenpark egy különleges játszótér, ahol olyan játékok találhatóak, melyek a gyermekek motorikus és szellemi fejlődését segítik.

Ezen házirend azt a célt szolgálja, hogy minden gyermek és kísérője az Elevenpark játszóházban töltött időt kellemesen és biztonságosan töltse, betartva a jelen házirend rendelkezéseit. Az Elevenparkba való belépéssel a Házirend életbe lép. A látogató felnőttek ill. gyermekek a belépőjegy megváltásával minden külön cselekmény nélkül tudomásul veszik a jelen Házirend valamennyi rendelkezését és kötelezettséget vállalnak annak maradéktalan betartására.

 • Az Elevenparkba gyermekek kizárólag felnőtt kísérettel léphetnek be. A 10 év alatti gyermekek csak szülői felügyelet mellett tartózkodhatnak a Parkban, a 10 éves kor fölötti gyermekek írásos szülői engedéllyel egyedül is igénybe vehetik a játszóhát szolgáltatásait. Az írásos szülői engedély, mely teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt, a 10 év feletti gyermek köteles bemutatni és átadni a Park dolgozójának a belépéskor, vagy a szülő köteles ezen nyomtatványunkat teljesen kitöltve, aláírásával ellátva gyermeke belépése előtt leadni a Park dolgozójának. 14 és 18 év közötti fiatalok a kisebb gyermekek testi épségének védelmében csak családdal, tehát kisebb testvérrel és kísérő felnőttekkel együtt léphetnek a Parkba. Felnőttek gyermekek nélkül nem léphetnek be az Elevenparkba, így felnőtt jegyet csak gyermekjeggyel együtt árusítunk. Ez alól kivételt képeznek a kifejezetten felnőtteknek szervezett, előre meghirdetett rendezvények.
 • A park területére felnőttek gyermek nélkül csak szervezett keretek közt, MYT-, céges rendezvény-, csapatépítő tréning vagy fiatalok csoportos, szervezett látogatás alkalmával érkezhetnek.
 • Minden esetben csak és kizárólagosan a Szülők felelnek gyermekeik testi épségéért.
 • Az Elevenparkban csak zokniban ill. mezítláb szabad játszani. Higiéniai okokból tilos utcai cipőben belépni a Parkba. A játékokat csak mezítláb vagy zokniban szabad használni. Kérjük, hozzanak vastag zoknit vagy szőrös mamuszt. Egyéb lábbeli használatát nem fogadjunk el! Sem papucsot, sem "benti cipőt"!
 • Az Elevenparkba a kicsi női kézitáskán kívül nem szabad behozni semmiféle táskát, hátizsákot, szatyrot. Kérjük, használják a zárható szekrényeket!
 • Higiéniai okokból és különböző fertőzések elkerülése végett kintről az Elevenparkba behozni bármiféle ételt és italt tilos!
 • Nyakláncot és egyéb sérülést okozó ékszert le kell venni a belépés előtt. Éles és hegyes tárgyakat a kasszánál le kell adni a belépés előtt.
 • Értékes tárgyakért, szemüvegekért, ruhákért és egyéb vagyontárgyakért az Elevenpark semmilyen felelősséget nem vállal, az előbbi tárgyak eltűnése esetén a Elevenpark nem áll helyt. A vendégek használják az értékmegőrző szekrényeket. Az értékmegőrző szekrények esetleges feltörése körében keletkezett károkért az Elevenpark felelősséget nem vállal. Az értékmegőrző szekrényekben csak a személyes szükségletet biztosító szokásos használati tárgyak és ruhadarabok helyezhetők el. Az öltözőszekrényhez lakat igényelhető, melynek letéti díja 2000 Ft/lakat. A letéti díj az adott napra vonatkozik, visszatérítése csak az érkezés napján lehetséges. 
 • Minden játékot, valamint más berendezési tárgyat kérjük, hogy rendeltetésszerűen használjanak. Amennyiben a játék rendeltetésszerű használata kétséges, úgy a vendég tudakolja meg a rendeltetésszerű használat körülményeit az Elevenpark dolgozójától. Ha esetleges meghibásodásokat, esetleg káresetet észlelnek, kérjük, jelezzék az Elevenpark csapatának.
 • Az Elevenpark területére bevitt tárgyakban keletkezett kár és hiány esetén valamint személyi sérülés esetén az Elevenpark kifejezetten kizárja a felelősségét.
 • Az Elevenpark berendezésében keletkezett kárt és hiányt köteles a kár illetve hiány okozója megtéríteni. Ennek mértéke a sérülést elszenvedett tárgy aktuális kereskedelmi értéke. Mindenféle károkozás mindenkori rendőrségi feljelentést von maga után.
 • Az Elevenpark csapatának utasításait minden esetben követni kell. Durva házirendsértés esetén, illetve egyéb különböző okból a randalírozó illetve Házirendet be nem tartó személy kitiltható a Parkból. Kitiltás esetén az érintett a biztonsági őr vagy a Park dolgozója felszólítására köteles a Park területét elhagyni a belépőjegy ára visszatérítésének hiányában.
 • Ha egy kísérő személy a gyermekét egyedül hagyja, és távozik az Elevenparkból, ezt saját felelősségére teszi. Az Elevenpark nem vállal át semmiféle felelősséget a gyermekért, a gyermek által okozott kárért, esetleg balesetért.
 • Gyermekek őrzését, felvigyázását az Elevenpark nem vállalja. Minden esetben a szülők kötelesek gyermekeikre vigyázni.
 • A kísérő személy felelőssége, hogy a gyermekek kivétel nélkül egészségesek, fertőző betegségük nincsen.
 • Minden Látogató a játszóházba való belépéssel hozzájárul ahhoz, hogy a Parkban készült csoportos fotókat, csoportos vagy pásztázó jelleggel készített videókat, melyen ő is szerepelhet, az Elevenpark promóciós célra felhasználja.
 • Az Elevenpark játékait mindenki saját felelősségére használja.
 • Dohányozni az egész Park területén - még a teraszon is- tilos!
 • A megváltott belépőjegy egyszeri belépésre jogosít fel és másra át nem ruházható!

 

Élmény időtartama
Egész napos
A helyszín leírás

Budapest,Új Buda Centerbe(11.ker.) 

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Gyerek és családi kaland az Új Buda Elevenpark játszóházban

3 250 Ft-tól
32 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények