Fekete H2-es Hummer limuzin - Meglepkék
Töltés...

Fekete H2-es Hummer limuzin

Fekete H2-es Hummer limuzin
Fekete H2-es Hummer limuzin
Fekete H2-es Hummer limuzin
Fekete H2-es Hummer limuzin
Fekete H2-es Hummer limuzin

Jöhet egy csapatépítés luxuskivitelben?

Szerintünk ezt imádni fogjátok, ha olyan csapat vagytok, akik szeretik a fényűzést és azokon a programokon érzik jól magukat, ahol nem kell a földön kúszni-mászni.
Ha kifejezetten élvezitek, amikor a figyelem középpontjában vagytok és minden szem rátok szegeződik.
Hiszen egy limuzinnál kevesebb stílusos belépőt tudunk elképzelni.

Különösen igaz ez, ha felsőkategóriás, fekete Hummer H2-esről van szó, amire a legkifejezőbb szó a menő. A 15 méteres luxusjárgányban akár 16-an is kényelmesen elfértek és már a kiszemelt hely felé vezető úton kezdetét veheti a buli.
A hangulatvilágítással és a minibárral ugyanis olyan érzésetek lesz, mintha egy patinás szórakozóhelyre léptetek volna be. Nem csoda, hogy amikor kiszálltok, mindenkinek leesik az álla, aki a környéken jár.

Nem csoda, mert egy ilyen fuvar csak a legjobbaknak jár.
Ez a csapatépítő már az út miatt is olyan élmény, amit sokáig emlegetni fogtok a reggeli kávé mellett.
A folytatást rátok bízzuk, de ha ránk hallgattok, egy ilyen alapozás után az este hátralévő részét sem aprózzátok el, belevetitek magatokat az éjszakai életbe és ellátogattok a legfelkapottabb DJ-k bulijaiba.

 

Élmény időtartama
1 óra

informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Fekete H2-es Hummer limuzin

76 200 Ft