Fehér H2-es Hummer limuzin - Meglepkék
Töltés...

Fehér H2-es Hummer limuzin

Több mind 20-an vagytok a csapatban, de egy limuzinnal érkeznétek valahova?
Akkor a fehér Hummer H2-es nektek való. Ez az autó ötvözi az erőt, a presztízst és a hamisíthatatlan stílust. Képzeld el, milyen nagy hatású lesz a belépőtök, ha egy ilyen limuzinból szálltok ki.
Az éjszakai élet új arcát láthatjátok a tetőablakból, a bőrülésekbe visszahuppanva pedig választhattok egy italt a minibárból.

Mivel másabb egy ilyen luxusautóval közlekedni, mint egy taxival?
Egyszóval mindenben. Szép számmal próbáltunk már ki autókat, de ez új dimenziót nyitott meg előttünk. Amikor „előállt”, akaratlanul is elhagyta a szánkat egy elégedett füttyentés, beülve pedig leesett az állunk.
Olyan volt, mintha egy menő szórakozóhelyre léptünk volna be, ahol bőrbelső, jól felszerelt minibár és hangulatvilágítás fogad.
Ez az a luxus, amit pillanatok alatt megszoktunk, így amikor megérkeztünk az úti célunkhoz, kissé lebiggyesztett szájjal szálltunk ki.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez az érzés hamar elmúlt, mert a város egyik méltán felkapott helyén folytattuk az estét.
Ha ti is a bulis csapatépítők hívei vagytok és ehhez olyan belépőt kerestek, amitől mindenkinek megakad rajtatok a szeme, akkor imádni fogjátok a feelinget, amit az ikonikus Hummer ad.
Az sem gond, ha 22-n vagytok, mert a H2-ben ennyien is kényelmesen elértek.

 

Kérdésed van? Írj nekünk e-mailt: info@meglepkek.hu!
Minden élményajándékunk 10 hónapig érvényes. Ha az ajándékozottnak más program tetszene, gond nélkül átcserélhető.

Minden, amit az utalványról tudni kell.

 


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire neked szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt is minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban akarod a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Fehér H2-es Hummer limuzin

88 900 Ft