Fehér H2-es Hummer limuzinEz az autó ötvözi az erőt, a presztízst és a hamisíthatatlan stílust. Képzeld el, milyen nagy hatású lesz a belépőtök, ha egy ilyen limuzinból szálltok ki. Az éjszakai élet új arcát láthatjátok a tetőablakból, a bőrülésekbe visszahuppanva pedig választhattok egy italt a minibárból. Az sem gond, ha 22-n vagytok, mert a H2-ben ennyien is kényelmesen elértek. - Meglepkék

Fehér H2-es Hummer limuzin

Fehér H2-es Hummer limuzin
Fehér H2-es Hummer limuzin
Fehér H2-es Hummer limuzin
Fehér H2-es Hummer limuzin

Több mind 20-an vagytok a csapatban, de egy limuzinnal érkeznétek valahova?
Akkor a fehér Hummer H2-es nektek való. Ez az autó ötvözi az erőt, a presztízst és a hamisíthatatlan stílust. Képzeld el, milyen nagy hatású lesz a belépőtök, ha egy ilyen limuzinból szálltok ki.
Az éjszakai élet új arcát láthatjátok a tetőablakból, a bőrülésekbe visszahuppanva pedig választhattok egy italt a minibárból.

Mivel másabb egy ilyen luxusautóval közlekedni, mint egy taxival?
Egyszóval mindenben. Szép számmal próbáltunk már ki autókat, de ez új dimenziót nyitott meg előttünk. Amikor „előállt”, akaratlanul is elhagyta a szánkat egy elégedett füttyentés, beülve pedig leesett az állunk.
Olyan volt, mintha egy menő szórakozóhelyre léptünk volna be, ahol bőrbelső, jól felszerelt minibár és hangulatvilágítás fogad.
Ez az a luxus, amit pillanatok alatt megszoktunk, így amikor megérkeztünk az úti célunkhoz, kissé lebiggyesztett szájjal szálltunk ki.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez az érzés hamar elmúlt, mert a város egyik méltán felkapott helyén folytattuk az estét.
Ha ti is a bulis csapatépítők hívei vagytok és ehhez olyan belépőt kerestek, amitől mindenkinek megakad rajtatok a szeme, akkor imádni fogjátok a feelinget, amit az ikonikus Hummer ad.
Az sem gond, ha 22-an vagytok, mert a H2-ben ennyien is kényelmesen elértek.

Élmény időtartama
1 óra

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Fehér H2-es Hummer limuzin

88 900 Ft
889 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények

Buszvezetés

1

Budapest

1 ó

19 990 Ft
Megnézem
Dodge Viper vezetés a DRX-ringen

1

Kiskunlacháza

39 900 Ft-tól
Megnézem
BMW M Compact vezetés a DRX-Ringen

1

Kiskunlacháza

19 900 Ft-tól
Megnézem