Fehér H2-es Hummer limuzinEz az autó ötvözi az erőt, a presztízst és a hamisíthatatlan stílust. Képzeld el, milyen nagy hatású lesz a belépőtök, ha egy ilyen limuzinból szálltok ki. Az éjszakai élet új arcát láthatjátok a tetőablakból, a bőrülésekbe visszahuppanva pedig választhattok egy italt a minibárból. Az sem gond, ha 22-n vagytok, mert a H2-ben ennyien is kényelmesen elértek. - Meglepkék

88 900 Ft

Kosárba

Fehér H2-es Hummer limuzin

Fehér H2-es Hummer limuzin
Fehér H2-es Hummer limuzin
Fehér H2-es Hummer limuzin
Fehér H2-es Hummer limuzin

 

Több mind 20-an vagytok a csapatban, de egy limuzinnal érkeznétek valahova?
Akkor a fehér Hummer H2-es nektek való. Ez az autó ötvözi az erőt, a presztízst és a hamisíthatatlan stílust. Képzeld el, milyen nagy hatású lesz a belépőtök, ha egy ilyen limuzinból szálltok ki.
Az éjszakai élet új arcát láthatjátok a tetőablakból, a bőrülésekbe visszahuppanva pedig választhattok egy italt a minibárból.

Mivel másabb egy ilyen luxusautóval közlekedni, mint egy taxival?
Egyszóval mindenben. Szép számmal próbáltunk már ki autókat, de ez új dimenziót nyitott meg előttünk. Amikor „előállt”, akaratlanul is elhagyta a szánkat egy elégedett füttyentés, beülve pedig leesett az állunk.
Olyan volt, mintha egy menő szórakozóhelyre léptünk volna be, ahol bőrbelső, jól felszerelt minibár és hangulatvilágítás fogad.
Ez az a luxus, amit pillanatok alatt megszoktunk, így amikor megérkeztünk az úti célunkhoz, kissé lebiggyesztett szájjal szálltunk ki.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez az érzés hamar elmúlt, mert a város egyik méltán felkapott helyén folytattuk az estét.
Ha ti is a bulis csapatépítők hívei vagytok és ehhez olyan belépőt kerestek, amitől mindenkinek megakad rajtatok a szeme, akkor imádni fogjátok a feelinget, amit az ikonikus Hummer ad.
Az sem gond, ha 22-an vagytok, mert a H2-ben ennyien is kényelmesen elértek.

 

Élmény időtartama
1 óra

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Fehér H2-es Hummer limuzin

88 900 Ft
889 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények