Fantasztikus tereplovaglási élmény Pilis gyönyörű erdeiben - Meglepkék

Fantasztikus tereplovaglási élmény Pilis gyönyörű erdeiben

Fantasztikus tereplovaglási élmény Pilis gyönyörű erdeiben
Fantasztikus tereplovaglási élmény Pilis gyönyörű erdeiben
Fantasztikus tereplovaglási élmény Pilis gyönyörű erdeiben
Fantasztikus tereplovaglási élmény Pilis gyönyörű erdeiben

Imádja az ünnepelt a lovaglást? Gyakorlott lovas? Félénk , alig tud? Teljesen kezdő?

Mi garantáljuk, hogy lovagolni fog és ami a legfontosabb teljes BIZTONSÁGBAN!
Olyan magas fokon képzett lovakkal lovagoltatunk akik semmi kiszámíthatatlan, a lovasra veszélyes, ijesztő mozdulatot nem tesznek.
Az ünnepeltnek 2 fajta paripát ajánlunk, mindkettő magasan képzett, hogy minden tudásszinttel rendelkező lovasnak át tudja adni a lovaglás élményét.

1. Quarter horse amerikai marhaterelő lófajta
A vadnyugat lovát, ismertebb nevén a „négyszázas lovat" (Quarter Horse), a 18. század végén az amerikai Virginia államban kezdték el tenyészteni. A szívós „négyszázas ló", a vadnyugat lova, a nagy marhacsordák terelésénél is eszményi hátaslónak bizonyult.

2.Fekete Nóniusz
A fajta az angol félvér jellegűek egyik legtömegesebbike. Munkakészsége páratlan. Nyugodt vérmérsékletű, tartós teljesítményre képes igásló és fogatló valamint nagyszerűen bevált az ugrósportban. A hobbi lótartásban is bizonyított, mint mindenes.

Amit a programról tudni kell:
Megbeszélt időpontban találkozunk Dunabogdányban a benzinkútnál a megajándékozottal, megajándékozottakkal. Együtt megyünk a lovardába, készítjük fel a lovakat és kezdjük a programot!
Mindenkivel (akár haladó, akár teljesen kezdő) a gyakorlópályán kezdünk fedett helyen. Itt azon kívül, hogy felmérjük ki milyen szinten tud lovagolni, elmagyarázzuk a patrac használatát is ami sokkal kényelmesebb mind a lovasnak, mind pedig a lónak.

A sportPatrac egy memóriahabos csikósnyereg kengyel nélkül, de hevederrel ami biztosítja, hogy a lovas ne csússzon le. Mivel a memóriahab felveszi a lovas fenekének formáját, sokkal stabilabbá teszi az ülést.

Ha valaki vagy valakik teljesen kezdő lovasok akkor :
Természetesen a fedett gyakorlópályán kezdünk, szokja egymást ló és lovasa. Talpraesettségtől, ügyességtől függően a pályán való gyakorlás után kimegyünk kicsit a terepre, hogy azt a feelinget is megérezze a megajándékozott.
Ilyen esetben az oktató gyalog megy a lovasa mellett , érzi lovas és lovasa rezdülését így azonnal tud korrigálni és 100%os biztonságot nyújtani.

Ha valaki vagy valakik már képzett lovasok:
Természetesen mindenkivel a fedett gyakorlópályán kezdünk, szokja egymást ló és lovasa, a kísérőnk is fel tudja mérni a lovasok tudását.
Utána irány ez a gyönyörű táj. Erdők, dobok, hegyek, völgyek között fantasztikus érzés. Aki még nem volt, nem próbálta azt fogja érezni, hogy ennél csodálatosabb érzés nincsen.

Ez egy fantasztikus ajándék amivel életre szóló élményt szerezhetsz.

Olyan személynek nem ajánljuk ajándékba aki extrémebb alkattal, testsúllyal rendelkezik. Súlykorlátozásunk 105 kg.

Élmény időtartama
1,5-3 óra

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Fantasztikus tereplovaglási élmény Pilis gyönyörű erdeiben

24 990 Ft-tól