Fánk, wakeboard, és vízisí a Dunán - Meglepkék
Töltés...

Fánk, wakeboard, és vízisí a Dunán

A Fánk, wakeboard, és vízisí előnyei:

● 3 nyári, extrém vizes élmény egyben!
● Családod, barátaid is elkísérhetnek, és amíg te meglovagolod a hullámokat, addig ők kedvük szerint napozhatnak, fényképezhetnek.
● Garantált élmény

 

Miért a Fánk, wakeboard, és vízisí a Dunán élményt válasszam?

● A vizes sportok, extrém programok szerelmeseinek a legjobb választás
● Minőségi élmény, profi csapattal
● Emlékezetes meglepetés, amit biztos, hogy nem ajándékoz tovább
● A te ajándékod lesz a legérdekesebb, legkülönlegesebb

Mi vár a résztvevőre?

A Római Parton egy igazi vízi kalandtúra vár rád, a frankó program során kipróbálhatod a vízisít, a wakeboardot és a fánkot is! Ütős wakeboard élmény a Duna vizén.

Páros léccel vízisíelni is ütős élmény, de ha igazán extrém programra vágysz, akkor a snowboard nyári változatának megfelelő, egyre népszerűbb wakeboard a neked való!

A vízi deszkázás szerelmesei gyakran akrobatikus elemekkel tarkítják siklásaikat. Ezeket a programokat tehát inkább haladóknak ajánljuk.

A vízi fánk viszont igazi játékos kikapcsolódás és felüdülés lehet a program során, annak ellenére, hogy az adrenalin itt sem maradhat el. Akárhogy is kapaszkodsz, a végén úgyis a vízben kötsz ki!

1, 2, illetve 3 órás programra van lehetőség, amelyek során te döntöd el, hogyan osztod be az időd, kipróbálhatod akár mindhárom vízi élményünket, de az sem probléma, ha csak a vízisíhez vagy a wakeboardhoz ragaszkodsz.

Árunk tartalmazza az üdítőitalokat, mentőmellényeket, sporteszközöket.

A motorcsónakunk 6-8 fős, 260 lóerős, 7,2 méter hosszú Chaparral 232 Sunesta.

A helyszín leírás

Budakalász, Duna sétány


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Fánk, wakeboard, és vízisí a Dunán

65 000 Ft-tól