Romantikázás, naplemente koccintás egy exkluzív, Greenline33-as hybrid yachton - Meglepkék

250 000 Ft-tól

Kosárba

Két fős személyzettel exkluzív Greenline33-as hybrid yacht bérlése

A kisérő személyzet költsége és a bérlés is ebben az összegben benne van! A pezsgőt mi adjuk ajándékba!

A hajó típusa egy Greenline 33-as, egy ~10 méter hosszúságú és ~3,5 méter szélességű, minden kényelmet kielégítő hybrid yacht.

Ami talán számodra, mint vendég számára fontosabb, az a kényelmes napozó felület az orrban, a kinyitható hátsó részben található bárpult és teljesen felszerelt konyha, a kényelmes nappali tér vagy az orrkabin pihenésre csábító franciaágya, mellette zuhanyzós fürdővel.

Azon kevés kiváltságosok közé tartozunk a Balatonon, akik nincsenek függő viszonyban a széltől, mint a vitorlások és nem fogy el pár óra alatt a hajónkból a kakaó, mint az elektromos hajók esetében. Tudunk repeszteni a vízen, de sem vitorlást, sem kompot nem ütünk el és lehetőleg magunkat sem veszélyeztetjük, mert a kapitányt viszik miatta böribe.

Hány fő befogadó képességű a hajó?

Elméletileg 12 , de valamiért a magyar hajólevélben 10 fő szerepel, így a kétfős személyzeten kívül egyelőre vendégként 8-an jöhettek szabályosan. Ez később még lehet, hogy módosul. A hatályos jogszabályok szerint minden 10 évesnél fiatalabb gyermek fél embernek számít, így belőlük kettő számít egy felnőttnek.
DE TI KETTESBEN LESZTEK! Kivéve a személyzet az kell, de vicces, diszkrét csapat tagjai!

A vendégnek mindig igaza van? :-)

Általában igen, amíg nem áll fenn vészhelyzet. Azt arról fogod felismerni, hogy a kapitánynak piros lesz a feje és kiabálni fog (jobb esetben jól hallható utasításokat ad). Ebben az esetben kedves vendégből mindenki matrózzá lép elő és szigorúan követi a kapitány utasításait. Csak hogy ne rettenj meg, íme egy példa: nem saját elhatározásból, valaki menet közben a vízbe esik. Ekkor a vezényszó: ember a vízben! A kapitány szigorúan rámutat az egyik vadiúj matrózra: te figyeld a vízbe esett személyt és helyzetét! A másik vendégből lett matróznak készítenie kell a mentőeszközt, míg a kapitány visszafordul a vízben evickélő páciensért. Nem tolatunk, mert nem akarjuk elütni a szerencsétlent (csak ha a férj/feleség ezt nagyon határozottan kéri és jól megfizeti ????), de míg visszafordulunk, fontos, hogy pontosan tudjuk hol hagytuk el az illetőt. Ugye nem kell litániázni a felhevült test kontra hideg víz, izomgörcs…stb vonatkozásában. Ha a kapitány kiabál, mindenkinek segíteni kell és punktum. Annyi embert kell a partra vinnünk, amennyit felszedtünk induláskor. Ezt tekinthetjük alapszabálynak.

Jöhetek a hajóra, ha nem tudok úszni?

Persze. A yacht fel van szerelve mindenki számára elegendő mentőfelszereléssel. Ha nem tudsz úszni, az nem ciki! Viszont ezt nem mondani és vízbe fulladni nagyon gááz. Kérlek, induláskor jelezzétek, hogy ki nem szeli tökéletesen a habokat, hogy jobban oda tudjunk figyelni rá. Mindenféle vízi alkalmatosságunk van; semmiről sem fog lemaradni, aki nem tud úszni, de lehetőleg ne nálunk fulljon vízbe, mert az meglehetősen csökkenti a többi vendég komfortérzetét...

Összeeskethet minket a kapitány a hajón?

Természetesen; amennyiben kijutnánk nemzetközi vizekre, a kapitány mindenkit összead mindenkivel..

Van hivatásos hajós vezetői engedélyem. Ebben az esetben elég egy fő személyzet rajtam kívül?

Igen. Először is gratulálunk hozzá, mert marha nehéz volt a vizsga. Ebben az esetben elegendő plusz egy fő személyzet.

Fogyaszthat alkoholt a személyzet?

Neem, az aktuális jogszabályok szerint a hajókon is zéró tolerancia van, így a „barátom igyá’ má’ velünk egyet” kedves invitálásra csak kikötés után reagálhatunk igenlően. Addig irigykedve osztozunk a fröccsöző vendégeink örömében.

Hozhatunk ételt-italt a hajóra?

Persze, amennyit csak akartok. Ha nem akartok, akkor mi hozunk, csak mondjátok el részletesen az igényeiteket. Bármit (is) meg tudunk oldani.

Van hűtési lehetőség a hajón?

Igen, ez a napelemes hybrid yacht lehetőséget ad nekünk arra, hogy full-gáz mellett is hidegen tartsuk a hűtőben/fagyasztóban az italokat.

Tudunk főzni a hajón?

Igen, lehetőségetek van főzőcskézni a hajón, ha igazán perverzek vagytok, de remek kikötői éttermeket ismerünk. A kapitány nem főz (csak rendkívül sok pénzért), a hozott szakács meg helyet foglal, de ti tudjátok.

A Hajó bérlésének a feltétele 2 fő hivatásos személyzet. Ebből egyik lehetsz Te ha megvan a jogosítványod, de akkor nem ihatsz alkoholt a romantikázásnál!
Ebben az esetben a hivatalos személy költsége levonódik a bérlés összegéből.

Ez az összeg a hajóbérlésben most benne van! 
A hivatásos személy díja 50.000.-Ft/nap, 35.000.-Ft/fél nap (*motoros yachtot kizárólag balatoni belvizi, hivatásos vezetői engedéllyel rendelkező személy vezethet)

Kiemelt ünnepnapokon és rendezvényeken (Kékszalag, Augusztus 20….stb.) a napi bérleti díj 350.000.-Ft. Ezeken a napokon a yacht kizárólag egész napra bérelhető és az ár extra csomagot tartalmaz.

Élmény időtartama
Fél vagy egész napos
A helyszín leírás

Balatonfüred vagy Alsóörs

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (8:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle formában
Egyedi utalvány Puzzle formában

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 4.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 6.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Mágneses díszdoboz
Mágneses díszdoboz

Elegáns és komplett csomagolási forma, ami azonnal átadható – 2.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 19.990 Ft

Díszhenger
Díszhenger

Exkluzív, fekete díszhenger elagáns arany díszítéssel. Igazi különlegesség, az ajándék méltó díszítése – 2.990 Ft

Két fős személyzettel exkluzív Greenline33-as hybrid yacht bérlése

250 000 Ft-tól
2 500 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények