Exkluzív céges vacsora úszóházon motorcsónakázással 6 fő részére - Meglepkék
Töltés...

Exkluzív céges vacsora úszóházon motorcsónakázással 6 fő részére

Emeld új szintre a klasszikus céges vacsorát!

Lepd meg a kollégáidat vagy a kiemelt partnereidet egy vacsorával. Na, nem arraaz alternatívára gondolunk, amikor beültök egy taxiba és elmentek a város aktuálisan felkapott helyére, majd rendeltek és elfogyasztjátok az elétek kerülő fogásokat.
Hanem egy olyan programra, ami meglepetésnek is tökéletes. Képzeld el, hogy Budakalász, Duna sétányon várjátok a fuvart, ami elvisz titeket a helyszínre.
Ezúttal azonban nem egy épület előtt, hanem a mólón álltok, hiszen nem egy sárga autó, hanem egy motorcsónak jön értetek.

A szokványos aszfaltos utak és kanyarok helyett a Dunán haladtok és új perspektívából csodálhatjátok meg az olyan, már megszokott épületeket, mint a Parlament vagy a Budai vár. A szél a hajatokba kap és az arcotokat simogatja.
Mire megérkeztek, teljesen feloldódik a hangulat, hiszen a hétköznapi gondoktávol kerülnek tőletek.

A titeket fogadó étterem igazi kincsesdoboz: egy Dunán ringatózó úszóház. Az ízletes fogásokat a friss levegőn fogyaszthatjátok el,vagyis minden adott egy igazán kellemes és oldott hangulatú beszélgetéshez.
Amikor beteltetek a látvánnyal és a finom falatokkal, motorcsónakkal viszünk vissza titeket a Római partra. Ez persze nem jelenti az este végét, ha bevállalós csapat vagytok, a várost is a nyakatokba vehetitek.

Létszám: 6-30 fő
Helyszín: Budapest
Időtartam: Kb. 3 óra

Mi vár a résztvevőkre?

Budakalász, Duna sétányon szálltok vízre a 10 fős motorcsónakkal. 15 perces csónakázás után érkeztek az hangulatos úszóházhoz, ami gyakorlatilag egy vízen ringatózó étterem. Ünnepelhettek szülinapot, előléptetést, tarthattok búcsúztatót, sajtótájékoztatót akár megvendégelhetitek partnereiteket is. Legyen szó bármilyen rendezvényről, a hely miliője mindenkit el fog varázsolni. Vacsor aután pedig a motorcsónak megy értetek, hog yvisszavigyen a Római-partra.

A tízszemélyes Chaparral 232 Sunesta motorcsónak 260 lóerővel szeli a vizeket és 7,5 méter hosszú, kényelmesen utazhattok vele. Az úszóház pedig egy kis kincses doboz, rendkívül hangulatos helyszín.

A program megjelölt személyenkénti ára 6 főre vonatkozik, más létszám esetén kérj egyedi ajánlatot kollégánktól az info@meglepkek.hu címen.
Az ár 1 órás vacsorát foglal magában, amennyiben tovább maradnátok a hajón, egyedi ajánlatot adunk. 

 


informaciokSegíthetünk még valamiben? :)

Kérdésed van? Nem minden információt tartalmaz a leírás amire szükséged van a döntéshez, hogy ezt az ajándékot válaszd ki az ünnepeltnek?

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Van lehetőséged még ünnepélyesebbé tenni az ajándékot.

Kérj hozzá elegáns díszborítékot személyre szabható üzenettel! Ezt az utalványt csomagküldő szolgálattal, vagy személyesen irodánkban tudjuk átadni.

Exkluzív céges vacsora úszóházon motorcsónakázással 6 fő részére

139 000 Ft