Érintésterápia - a teljes életért - Meglepkék

14 000 Ft-tól

Kosárba

Érintésterápia - a teljes életért

Érintésterápia - a teljes életért
Érintésterápia - a teljes életért
Érintésterápia - a teljes életért
Érintésterápia - a teljes életért

 

A fizikai érintés alig, vagy egyáltalán nincs jelen az életedben? Hiányzik a valódi, értő és gondoskodó figyelem a mindennapokban? Mindenki mást önmagad elé sorolsz, többször alárendeled magad? Úgy érzed nem vagy elég jó? 

Mire való és hogy is működik?

Sokan érkeznek olyan rideg, befagyott érzelmű szülők mellől, ahol a fizikai szeretet nem nyilvánulhatott meg semmilyen formában.  Akik emberi kapcsolataikban is kellemetlenül érzik magukat, ha egy hosszabb ölelésre kerül sor, nem igazán puszizkodnak. Ha egy ilyen kezdőcsomaggal vagyunk felbatyuzva, nem is tudjuk, mi az, ami hiányzik. Megtanulunk anélkül élni, az lesz a természetes számunkra, fogalmunk sem lesz a másik oldalról, milyen is beleengedni magunkat egy biztonságos, megtartó szeretetbe, vagy elveszni libabőrözve a simogatásban. És végig abban a téves elképzelésben éljük napjainkat, hogy mi erre nem vagyunk jogosultak. Mi ezt nem érdemeljük, nem vagyunk szerethetőek. Pedig lehetne ez másként.

Az Érintésterápiát a Pillangóeffektus team tagjaként többféle módszer ötvözésével dolgoztam ki egyénenként különböző stratégiával, hiszen mindenkinél eltérő a forgatókönyv. Éppen ezért az első alkalommal mindig egy beszélgetéssel kezdünk, ahol megismerem a kliens problémájának jellegét és ahhoz mérten tervezzük meg a folyamatot. Ahhoz, aki számára gondot okoz az érintés, de szeretné megismerni teljesen másképp közelítek, mint olyanhoz, aki ismeri, de kevés figyelem jut számára. A kezelés módja, rendszeressége minden esetben személyre szabott.

Mi fog történni:

Normál esetben a beszélgetést választható 60, 90 perces olajos masszázs követi, ami alatt az egész testet kellemesen meleg olajjal, hosszan elnyújtott, nyugtató mozdulatsorokkal masszírozom, a légben pedig a megfelelő érzelmi támogatást nyújtó illóolaj illata lebeg. A masszázs jellegéből fakadóan teljesen kikapcsol, mivel a hagyományosoktól eltérően több testrész van egyszerre érintve, alkarral, csuklóval, tenyérrel és ujjakkal teljességgel követhetetlenül, az agy pedig egy idő után elveszti a kontrollálás és a sorrendiség felett az uralmat, nem marad más választása, mint kikapcsolni és átadni a lehetőséget a testnek a határtalanság érzésére. A szellem a saját középpontjába kerül, az idegrendszer megnyugszik, a lélek számára pedig hozzáférhetővé válnak a felismerések és érezni fogja a szeretetet, törődést sejtszinten. A masszázs végén pedig egy rövid vezetett meditációval még mélyebb tudatállapotba kísérem, ahol egy speciális blokkoldó energetikai kezeléssel segítjük a pozitív benyomások és a lelki harmónia  beépülését és a tudatalattiban megrekedt traumák feloldódását és távozását, ami még 30percet vesz igénybe. 

A kezelés időtartama:

A teljes kezelés 60+30 vagy 90+30 perces.

Mit érzel majd a kezelés után?

A masszázs után egy teljesen kiegyensúlyozott, nyugodt, feltöltődött lelkiállapot a jellemző kisebb elvarázsolódottság érzésével. 

Amiben az Érintésterápia segíthet:

● Nyugodtan tudsz végre nemet mondani
● Nyitottabbá válsz
● Visszatér az önbizalmad
● Ki mered fejezni az érzéseidet
● Megtanulod (újra) viszonozni az érintést

Ajándékba szeretnéd adni ezt az élményt?

Ha úgy érzed szerettednek segítenél a kezeléssel, kérlek vedd számításba, hogy az ő döntése és akarata szükséges ahhoz, hogy pozitív eredményt érjünk el!

Az Érintésterápia tökéletes kiegészítője lehet egyéb, önismereti -, pár és családterápiáknak is, mert segít a változások beépítésében és az elindított folyamatok feldolgozásában. 

A rendszeres kezelés hozzájárul ahhoz, hogy eltűnjenek a félelmek, gátlások, komor és haragos gondolatok, nyomasztó érzések, frusztrációk. Nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válunk, nő az önbizalmunk, jókedvűbbek, optimistábbak leszünk, ezáltal javul az életminőségünk.

Élmény időtartama
90-120 perc
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, XIV. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Érintésterápia - a teljes életért

14 000 Ft-tól
140 pont ügyfélkártyára