Élménymotorozás - Meglepkék

Élménymotorozás

Élménymotorozás
Élménymotorozás
Élménymotorozás
Élménymotorozás
Élménymotorozás
Élménymotorozás
Élménymotorozás

Tanácstalan vagy ajándék terén, de semmiképp sem szeretnél valami snassz dolgot adni? Kiszellőztetnéd végre a fejed egy húzós időszak után? Oldanád a stresszt, de nem szereted, ha masszíroznak? Szereted az adrenalint? Régóta kipróbálnád már milyen érzés motorozni, de nem volt a környezetedben senki, aki elvitt volna egy körre? Megnéznéd az országot egy olyan perspektívából, ahonnan még nem láttad? Egy vagy több "igen" esetén válassz egyet az élménymotoros csomagok közül és tapasztald meg első kézből, hogy miért lógatják ki a kutyusok is a fejüket a mozgó kocsi ablakából? :)

A motor egy egyedileg átalakított, kimondottan utasok és csomagok szállítására felszerelt nagy túragép (Yamaha FJR1300), komoly teljesítménnyel (145LE, 125Nm) és sportkocsikat megszégyenítő menetdinamikával. A védőfelszerelést mi biztosítjuk (bukósisak, kabát, térdvédő, kesztyű), viszont kérünk, hogy hosszú nadrágban és lehetőleg magas szárú, zárt cipőben érkezz a saját biztonságod érdekében.

Ha még nem ültél korábban motoron a pilóta az indulás előtt elmondja mindazt a tudnivalót, ami ahhoz kell, hogy magabiztosan és biztonságban érezd magad a hátsó ülésen az első pillanattól kezdve. A sisakbeszélőn keresztül folyamatos lehet a kommunikáció a pilótával. A bluetooth-os egységgel csatlakozhatsz a telefonodra is, ha megosztanád valakivel az élményt vagy épp zenét hallgatnál. A motoron wi-fi is rendelkezésedre áll.

Bár a hangsúly a motorozáson van és a cél, hogy minél többet guruljunk, természetesen bármikor lehetőség van megállni egy fotó erejéig. A kiindulási pont minden esetben a Deák Ferenc tér (Andrássy út - Bajcsy-Zsilinszky út sarok) kivéve, ahol ezt külön nem jelezzük. A túrák minden esetben kerülik az autópályákat és az alacsonyabb rendű, vidéki utakat részesítik előnyben.

Csomagjaink:

Egy órás városnézés Budapesten: Nézz szét a fővárosban úgy, ahogy korábban még nem. A kb egy órás út alatt érintjük gyakorlatilag a város minden nevezetességét, miközben gondtalanul suhanunk el a dugóban ragadt autósok mellett. Tapasztald meg milyen könnyed és szórakoztató is tud lenni a fővárosi közlekedés! 
Indulás: Jászai Mari térről.

Két órás kanyargás a Pilisben. Budapest – Dobogókő – Esztergom – Visegrád – Szentendre - Budapest útvonalon. (Tervezett megállás Dobogókőn és az esztergomi bazilikánál)
Indulás: Békásmegyer - Pünkösdfürdő HÉV állomástól.

 

Élmény időtartama
1-2 óra

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.490 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palckba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konktér utalványról egyedi puzzlet készítünk - 3.990 Ft

Élménymotorozás

11 500 Ft-tól
115 pont ügyfélkártyára