Egyéni családállítás - az örökölt sors elengedése - Meglepkék

15 000 Ft

Kosárba

Egyéni családállítás - az örökölt sors elengedése

Egyéni családállítás - az örökölt sors elengedése
Egyéni családállítás - az örökölt sors elengedése
Egyéni családállítás - az örökölt sors elengedése

Valóban ez lennék én? Miért vagyok olyan, amilyen? Jó ember mellett vagyok? Ez akartam lenni gyermekként? 

Mára a modern kutatási eredmények is bizonyítják, hogy mindannyian testi és lelki szinten is hordozzuk szüleink, nagyszüleink, dédszüleink élményeit, traumáit egészen 7 generációra visszamenőleg. Minden, ami velük történt, a mi életünkre is hatást gyakorol. Ha szeretnénk megtalálni egy helyben toporgásunk, szorongásaink, gátlásaink, kapcsolati nehézségeink okát, érdemes a családrendszerünkben keresni a válaszokat, feloldásokat.

Sok titkot, szégyenteljesnek gondolt eseményt (pl.: válás, öngyilkosság, abortusz) ismétlünk akaratlanul, és adunk tovább generációról generációra. Mindezek pedig megakadályozzák, hogy egészségesen és őszintén kapcsolódjunk és a saját életünket éljük.

Mire való és hogy is működik?

A családállítás, az egyént a saját családjában vizsgálja, a családot rendszerként tekinti, amit a rend tart össze. A rend annyit jelent, hogy mindannyiunknak megvan a saját helye és az ahhoz tartozó szerepköre a saját családjában. A módszer segít felismerni, hogy őseink történetei, traumái, hogy hatnak a mi életünkre, döntéseinkre. A felismerés fél siker, azonban koránt sincs itt vége, ez önmagában nem elegendő. Attól, hogy látjuk, hogy ez a családi rendszerünkre jellemző élethelyzet, minta, attól még nekünk nem lesz jobb. Pusztán a logikai átgondolással nem lehetséges kiszabadulni ezekből a mintákból. A módszer 7 generációra visszamenőleg vizsgál, és saját élménnyel hozzuk felszínre és oldjuk fel az elakadásokat.

Mi fog történni:

A családállítás során zajló élmények pontos leírása nagyon nehéz. Van aki azonnal fogékony a mások által tapasztalt élmény befogadására és nem vonja kétségbe, hogy egy ilyen hatalmas univerzumban bármi megtörténhet. Ám személyes megélés híján sokan hüledezve és jó nagyot legyintve hallgatják mások elbeszéléseit. Mi csak azt tudjuk javasolni, hogy éld át és tapasztald meg.

A Pillangoeffektus team szakavatott családállítójának, tömören elmondjuk azokat a nehézségeket, amelyek miatt eljöttünk. Az első képben kirajzolódik egy minta, ami a jelenlegi helyzetet ábrázolja, az állítást kérő pedig kívülről tekinthet rá a problémájára. Megjelennek a haragos helyzetek, fájdalmak, sérelmek, megjelenhetnek múltbeli történések, tisztán látszanak a szereplők reakciói egymásra, amely teljesen hűen tükrözi vissza a valóságot. A szereplők nem ismerik az állítást kérő életét, szüleit, történetét, mégis pontosan vissza tudják adni pusztán érzékelésükkel a valós képet. Az állításvezető a folyamat alatt egy olyan állapotra törekszik, ahol minden szereplőben béke van, minden érintett megtalálja az ő saját helyét. Kérdéseket tesz fel a képviselőknek, és úgynevezett oldó mondatok hangzanak el, amikre valószínű, hogy a való életben nem került sor, ezért is maradt fent pl. egy haragos viszony, bűntudat, sértettség. 

A foglalkozás időtartama:

1,5- 2 óra.

Milyen hatással lesz az életedre?

Kiszabadulsz olyan mintázatok, folytonosan ismétlődő szituációk szorításából, amelyeken eddig nem tudtál eredményesen változtatni.

A közös munka eredményei:

● A felismeréseknek köszönhető mélyebb önismeret
● Egyszerűbb döntéshozatal
● Kiegyensúlyozottabb kapcsolatok
● Harmonikusabb élet
● Prioritások átrendeződése
● Saját határaink felismerése és vállalása
● Saját felelősségünk felismerése és elfogadása

Ajándékba szeretnéd adni ezt az élményt?

Ha úgy érzed szerettednek segítenél a kezeléssel, kérlek vedd számításba, hogy az ő döntése és akarata szükséges ahhoz, hogy pozitív eredményt érjünk el!

A rendszeres foglalkozás (havonta max. 1) hozzájárul ahhoz, hogy önmagunkat felvállalva egészségesen tudjunk kapcsolódni szeretteinkhez, megálljuk a helyünket az életben és búcsút mondhatunk a frusztrációinknak, zárkózottságunknak. Nyitottabbá, oldottabbá, életerősebbé válunk, nő az önbizalmunk, jókedvűbbek, optimistábbak leszünk, ezáltal javul az életminőségünk.

Élmény időtartama
1,5-2 óra
A helyszín leírás

Az élményprogram helyszíne: Budapest, XIV. kerület.

informaciok

Írj nekünk e-mailt, minden kérdést hamar  megválaszolunk: info@meglepkek.hu, ha még ennél is gyorsabban szeretnéd a választ akkor itt jobb oldalt a chatablakban a kollégák munkaidőben (9:00-17:00-ig) megválaszolnak minden kérdést.

Díszboríték
Díszboríték

Különlegesen Exkluzív kialakítású aranynyomással, igényes formalakozással készült díszboríték - 1.850 Ft

Díszdoboz
Díszdoboz

Stílusos, elegáns fekete formalakozott díszdoboz ami már egy komplett ajándékcsomag – 1.990 Ft

Narancs színű boríték
Narancs színű boríték

Egyszerű de mutatós narancssárga boríték utalvány átadáshoz – 250 Ft

Palackposta
Palackposta

Különleges "csomagolási" forma, az utalványt üveg palackba és fa dobozba csomagoljuk - 5.990 Ft

Egyedi utalvány Puzzle
Egyedi utalvány Puzzle

Kreatív és vicces ajándékozási forma, a konkrét utalványról egyedi puzzle-t készítünk - 3.990 Ft

Fadoboz feszítő vassal
Fadoboz feszítő vassal

Igényes, vagány 27x27 cm-es faláda feszítővassal, szegekkel és benne az elrejtett utalvánnyal díszdobozban.  - 14.990 Ft

Kiugró ajándékutalvány
Kiugró ajándékutalvány

Egyedi csomagolási forma, a dobozt feltépve konfetti robban az ünnepeltre, az utalványt bele csomagoljuk - 4.490 Ft Nézd meg milyen a hatása!

Egyéni családállítás - az örökölt sors elengedése

15 000 Ft
150 pont ügyfélkártyára

Kapcsolódó élmények

Családi síoktatás Eplényben

2-5

Eplény

2,5-10 ó

50 000 Ft-tól
Megnézem
Tervezés workshop

1 fő

Online

2-3 ó

10 000 Ft
Megnézem
Párkapcsolati élményprogram terápiás Labradorokkal

2 fő

Halásztelek vagy Dunaújváros

45 p

26 000 Ft
Megnézem
Relax SUP túra a Velencei tavon

1-4

Velencei tó

1 napos

8 000 Ft-tól
Megnézem